- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
PpenoO #83145 üzenetére
A Berkley lebomló, a Benzart nem tudom.
Ma is kijutottam, végre kipróbáltam Sziszi fekete dévéres kajáját. Iszonyú finomra őrölt cucc, már-már methodos. Kb. felesben ment a cucc löszös agyaggal, táv 24 méter, fonott főzsinór, erőgumi. Nagyon aprók voltak a halak, pár dekás pici dévéreket, karikákat és bodrikat fogtam, de nem voltam elájulva a dologtól, és nem a méretük miatt, hanem mert olyan nyögvenyelős volt a peca, éreztem hogy ott vannak az etetésen, de nem igazán sikerült elcsípni őket. Először 75, majd 100 centis előkével horgásztam, de végül a 125 centis adta igazán a halat. Nem mondanám hogy totál vízközt voltak (bő kettes vízben horgásztam), de kellett ez az előke hossz, sokszor még így is csak éppen szájszegletbe akadt. Illetve sok kapásom volt akkor, ha picit meglibbentettem a csalit (kb. 30-40 centis tekerek ilyenkor rajta). Szóval valahol fenék felett voltak nem sokkal. A végére egész szépen összeállt, nőtt az átlagméret is. Kell még a finom cucc, 16/0.10 és 18/0.08 ment, csali egy vagy két szem pinki, illetve fél trágyagili.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
PpenoO #83145 üzenetére
Én most vettem a Cralusso új kukoricájából [link] Ez lebomlik, illetve a halaknak sem ártalmas, ha lenyelik. Nem tudom mennyire fogós, majd kiderül. Nem olyan illatos, mint a HD kukoricák, de attól még lehet jó.
Kipróbálom.
HD gumikorica, első verzió, még nem volt kupak a tető alatt, hajlamos volt kifolyni. Iszonyú erős illata volt, napokig fokhagyma illet terjengett...Amúgy fogós volt. Vettem olyat, amibe benne van a kupak, elvileg nem folyik ki.
Off: Tegnap dolgoztam, príma idő volt, végre nem fújt a szél. Gondolkodtam is, ha nem melóznák, lehet megkezdeném a szezonnyitást a Rábcán. A szokásos helyen, a Madárvártai zsilip alatt.......Aztán látom ám a gépben, pont oda mennek a kollégák....
Mit gondoltok, mit találtak a pecások ott...? Vízihullát.....
Jó hogy nem mentem ki horgászni. Nem mintha félnék tőle, de ha én találom, lehet a jegyzőkönyveket írogatnám még mindig alá, meg elmenne a kedvem a helytől....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest