- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
lbandi777 #79104 üzenetére
Offset horgot használok a gumihoz, bár így is sok az elakadás, főleg a nagyobb fejekkel. Próbálok figyelni, hogy csak éppen kopogtassam a köveket, vagy még leérés előtt közvetlen beletekerjek. A legtöbbet később már ki tudtam szedni sodortatással vagy pengetéssel és kellő türelemmel, de így is hagytam bent nem kevés csalit. Egy alkalommal 2-3-at biztosan beszakítok, az elején valamivel többet bent hagytam.
Utóbbi egy hónapban bőven többet költöttem emiatt mint szoktam, de most megérte, amúgy is tanuló fázisban vagyok még gumizás terén(korábban jóformán csak balinoztam wobblerekkel meg különféle vasakkal).
Lehet többet kellene erőltetni a "noname" másolatokat is, bár szerintem közel nem olyan fogósak. Erről kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Mini PC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SONY LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Philips Series 2200 EP2232/40 LatteGo automata kávégép, 1500W, 1.8L víztartály, 15 bar LatteGo eladó
- Vredestein Quatrac 4 évszakos 205/55 R16 91H TL 2023
- Műhely takarítás - DSO201 oszcilloszkóp
- Wüsthof AMICI Prémium 17cm-es Santoku/Rotoku kés // ÚJ // UTOLSÓ DARAB
- Eladó Electrolux LKR564200X Elektromos tűzhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest