Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ameddig nem akad fenn egy 30kg fölötti azért addig tuti nem lenne vele baj, sőt ott se max hosszú távon. Mert szerintem azért ilyen méretű orsónál gondolnak arra hogy nem csak ilyen 5-10kg-os halakra fogják használni. De nyilván a fő cél ennél nem a nagy ragadozóhalak.
horcsog
Lehet akkor mondani hogy 1 generációt is simán kiszolgál. Összehasonlítottuk a FOX EOS 10000 orsóval és durva a különbség méretre meg úgy mindenre. Azt is mikor rendeltem akkor 22 000 volt. Most 30-33 000 környékén megy a webshopok nagy részén. Jól felment az ára neki, bár kétség se fér hozzá jó kis orsó az is. De hát mindig van mindennél jobb. Most ez a Shimano egy nagy lépcsőfok lett.
Amit nagyon csodálok az a tengeri horgászat. Ahogy az árakat elnéztem 1 kisebb autó új árát simán el lehet verni rá (komplett felszerelés). És akkor még nincs benne a csónakbérlés meg minden más. Nagy élmény lehet Adrián kihajózni egy hosszú hétvégére.iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest