Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
Te írtad pár napja valamilyen csatornán nem jön a hal és tippeket kértél?
Ha igen akartam mondani csak elfelejtettem ha tudsz menni minden nap érdemes lenne már etetni egy helyre. 2 hétig vagy meddig írtad rendszeresen voltál. Ha így tudsz menni darával naponta 3 kilót beetetsz egy fix helyre meg kell jöjjön rajta a ponty is vsz. Csali csonti , vagy puha kukorica ha keszegféléket is fognál.
Ha meg csak pontyra akkor etethetsz már főtt kukoricával is akár így áprilisban. Nem kell most még vödörszámra csak naponta fél kilót 1 kilót becsúzlizol és csali főtt kukorica , főleg ha este kint tudsz maradni kicsit sötétben is, de napközben is meg kellene jöjjön. Csak a helyválasztás a nagyon nem mindegy az ideális hely az lenne ilyen etetésre ahol ha sima ólommal minden dara nélkül csontival bedobsz azzal is fogdosod azért a keszegféléket. Rendszeresen etetsz vszínű megjön bárhol csak ha a hely is ideális mellette akkor sok. Legalábbis én ezt csinálnám ha minden nap tudnék horgászni egy ilyen csatornán és pontyot szeretnék most. A kukoricát én egy öreg kuktában szoktam megfőzni nem főzöm teljesen puhára mert akkor a keszegek is nagyon eszik. Még bonyolíthatod azzal amikor megfőzted berakod egy zárható vödörbe és öntesz rá valami jóféle aromát vagy aromaport szívja még magába egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74