- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nézzétek meg,hogy ez a barom hogy vezette le az idegességét
:
Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Má' nekem is átfutott az agyamamon,hogy vmit odakészítek a fotelom mellé amire totál nagyot rá lehet ütni,mert eccer a gépházra basztam rá akkorát ököllel(HL2: 3 gépágyú,2 folyosó,rengeteg katona),hogy winrestart lett belőle,kicsit megijedtem akkor.
Egyébként meg mocskosul szoktam káromkodni,perceken keresztül idegbeteg dühkitöréseket produkálok,hálaisten az önuralmam irgalmatlanuk nagy,ezér' aztán mindig felülkerekedek az ilyen akciókon többnyire rövid időn belül!
Egyébként pedig: volume up--->valami zúzda speedcore indít --->két kv-t bedobok,aztán lenyugvás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Windows 11
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest