- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy, esetleg kettő fél házpálinka
, elvonulás és relaxáció
, vagy World of Tanks-ben valamelyik durván nagyot sebző páncélvadász alkalmazása (pl Jagdpanzer E100).
-
hzsolee
őstag
Aaaaszti.... ilyen is van??
Hát lássuk csak🤔 szex, pia, üvöltés... Néha random ezek kombója -
Marcsello31
őstag
válasz
batyuska100 #323 üzenetére
kontrollálj ez a varázsszó :Đ néha működik
-
batyuska100
senior tag
válasz
Marcsello31 #322 üzenetére
Mostanra már ha tudom, hogy fel fogom magam idegesíteni, akkor inkább hagyom az egészet a 3,14csába..
-
Marcsello31
őstag
válasz
batyuska100 #320 üzenetére
LOL. Orvos látott már? VAgy a billentyüzetet elvitted már szervizelni orvoshoz?
inkább a billentűzet bánja mint más vagy te. nekem már van xanaxom ha gáz van.
adjak?
-
Marcsello31
őstag
Ez a megoldás mindenre, Lőrinc már csak tudja.
[link] -
batyuska100
senior tag
válasz
Marcsello31 #319 üzenetére
Én azon gondolkozok mostanában, hogy idegbeteg vagyok-e..
Mert most nem csapkodom a billentyűzetet, hanem kikaparom a billentyűket. -
Marcsello31
őstag
válasz
batyuska100 #318 üzenetére
Ja az enyém szintèn. Zeneszerkesztèsre flstudio itt a billentyűzet zongora kènt funkcionàl, na meg stressz oldókènt. Olyan szinten le vannak kopva a betű színei a billentyűn hogy nem is látni. (:. Ajánlom mindenkinek aki szeret zongorázni billentyűn... Kiváló stresszoldó.
-
Marcsello31
őstag
Napi 3 liter zöld tea este egy xanax. Ha nem vált be akkor kettő. Amúgy zenehallgatással vagy szerkesztésel.
ahogy a dátumot látom vagy kihaltak az idegeskedők vagy meg gyógyúltak.
-
Pyton
aktív tag
Billentyűzet. num4, num+, hiányzik, num 0 lötyög. Egér repedt.
(ezek csak a gépnél támadt rohamok nyomai)
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
ha gépközelben vagyok akkor felmegyen bnet-re és beszólok az összes noobnak dotában meg lenyúlom a frag-eket. ha nincs akkora szerencsém hogy otthon legyek akkor az iskolát rongálom( műanyag faliburkolat ököllel csapkodása). mondjuk ez még mindíg jobb mint amiket láttam már. pl ismerős fogja a poharat és szétroppantja majd mehet varratni vagy épp belefejel a tükörbe. ezek már szélsőségek és szerencsée ilyesmi még nem is jutott eszembe.
-
bocX
tag
sport, ha szar idő van akkor kondi, ha jó, akkor ki kicsit kosarazni
egyéb esetben a billentűzet fogyó eszköz -
juliabrilke
veterán
Egy jó kis Flatout.... Mindig megnyugtat...
-
Muréna
őstag
szétverem az asztalt
szétütöm az ajtófélfát+etc -
BigBadPlaYeR
senior tag
Ha tényleg ideges leszek, akkor az első 5-10másodpercben remegek az idegtől. Utána pihi van, mielőtt valaki vagy valami kárt szenved fizikailag vagy verbálisan
Jó nagy levegő és aztán nekiállok újra a probléma megoldásának
-
tkazmer
addikt
növényes játék
-
eziskamu
addikt
Ordibálóverseny tesómmal (ki tud hangosabban), ph-n unszimpatikus egyéneknek beszólás.
-
Shadows
senior tag
win reinstall, de ha nem segít akkor az asszonyka!!
-
qdak
addikt
counter strike!
-
adik
őstag
Bringa, így születnek a körrekodok a Margitszigeten, vagy hegynek fel.
Persze ilyen melegben inkább nem bosszantom magam.
-
Sipi16
őstag
Nálam mindig az ajtófélfa van az útban. Szegényen látszik már, hogy viseletes. Ha kocsiban vagyok akkor 10mp-ig tart a levezetés... 1, 2, tiltás és már nyugodt is vagyok
-
Sátán44
addikt
Még mindig a jó öreg MOHAA a levezető
-
Joco
aktív tag
Egy ember volt, aki eljutatott odáig, hogy ideges legyek. Magamat ismerve akkor ezt, 2 napi agonizálás követte, bár tudom, hogy ki kéne engedi, de nem lehet minden nap apokalipszis...
-
Részemről egy pásztoróra, hmm csodákat művel...
-
Sátán44
addikt
De jó,h mostanában senki sem ideges!
-
Sátán44
addikt
Mostanában meditációs zenét hallgatok
-
anulu
félisten
az a baj, h én leginkább sehogy. vagy ha nagyon ki kell adnom magamból, akkor Nascar Thunder 2004 benyom, Sharpie 500 (Bristol, 500kör), 0,526mile hosszú pályán, 95%-os ellenfél nehézség, és AI aggression mellett. jó esetben 3,5-4óra. kormánnyal. ha ez nem segít rajtam, akkor is eltereli valamennyire a figyelmem, ugyanis ált az 1. óra végére valamelyik testrészem (általában a bal bokám, amivel ugye fékezni kell...) be szokott görcsölni. de végig kell nyomnom, mert csak
vagy nagyritkán UT2k4 -
gézu
őstag
Egy jo adag ultracifra karomkodas mindent megold
-
PuFFoK
tag
Ha már így feljött a topic, akkor én csak símán megiszok egy-két-három sört
-
zsiga667
addikt
UT Classic/2k3/2k4, InstaGib minél kisebb pályán minél több bot ellen.
-
Mandoo
csendes tag
Én az egeret szoktam dobni amerre éppen sikerül
Vezetékeset, meg vezetéknélkülit is sikerült már tökretenni. Egyszer vmelyik idióta sportjáték (asszem fifa 2002
) felhúzott és a joystickkel letörtem a kihúzható asztallapot
. Persze mikor szüleim hazajöttek, akkor ''véletlenül'' rátenyereltem a lapra és az magától kiszakadt
, az egér meg pont akkor leesett és elcsúszott benne vmi ezért nem lehet irányítani. A golyós egerek anno meg ''csak simán'' tökrementek
-
K G S
tag
Nem szoktam ideges ember lenni, ha mégis sikerül vminek/vkinek felhúznia engem, akkor egy jó adag szegedi klórral dúsított csapvíz
-
Boxer001
veterán
Ez nekem is ismerős.
Én általában kiadok magamból néhány igen velős ''szép magyar'' kifejezést. Aztán idővel visszaáll az agyvízhőmérsékletem normálisra.
Sátán44:
jaja, a gyúrás az jó dolog erre, csak én pont reggel szoktam menni, akkor meg még elvileg nem b@szott fel senki.
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
válasz
Dodge_Dealer #288 üzenetére
Szerintem a gyúrás is megfelelő dolog erre a problémára
-
Dodge_Dealer
tag
Ilyenkor a legjobb valami önvédelmi sport.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ma volt min felhúzni magam.
Először megpróbáltam elütni az idegességem egy kis UT-vel
Csak mégjobban felhúztam megam...
Aztán nekiálltam hasazni. Na az segített. A végére úgy elfáradtam, hogy elmúlt az idegességem. -
Tsunami
senior tag
Berakok egy jó erős metált, probálok valakivel beszélni, és közben jól kikáromkodom magam. De tudni kell, hogy csak az tud felhúzni, akibe szerelmes vagyok
-
-
KrAt
veterán
Hála a 2 éve zajló sportlövész múltamnak, már bármekkora idegességet le tudok vezetni egy nagy levegővétellel...
-
RAM
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #270 üzenetére
Akinek nincs ilyen kéznél annak nem segít.
-
TOM!K@
tag
Fogom a bicajt és elmek bicajozni, dombra le fel, lépcsőn ikább le, ugratgatok hajtok mint az állat, és csak lefáradok , ekkor egyszerűen nincs erőm gondolkozni sem
Nálam ez a leghatásosabb...
Csak akkor mi van ha nincs a közelben a bicajom
Akkor kimegyek, sétálok egyet, zenét hallgatok: Slipknt mindig segit
És rájövök hogy nincs értelme idegeskedni -
Konomi
újonc
Én szétverem a billennyűzetemet és attól mindig jobban leszek...
-
Dodge_Dealer
tag
A Gyakran idegeskedő ember szerintem hanyagolja a számítógépet
-
Daneey
tag
válasz
Dying Fetus #275 üzenetére
Szegény billentyűzetek, milyen sátán kort kell nekik megélniük szegényeknek
Én nem vagyok ideges típusú ember -
Dying Fetus
tag
vagy ököllel beleütök vmi keményebbe (asztal ,szekrény stb) ez a gyakoribb(de azután meg tud is fájni a kezem rendesen)
vagy billentyűzet bántalmazás -
roPHka
senior tag
v1.0 : billentyűzetet bántalmazom. Néha kiesnek a gombok, de elég strapabíró a kicsike
v2.0 : vagy kimegyek a garázsba és használom a boxzsákom, az legalább ''visszaüt'' ha kell, és néha ez elég jó érzés -
Dodge_Dealer
tag
Ilyen esetben probálok nem kárt tenni a berendezésben, mert az adott dolog tönkretétele idegesség levezetése közben további idegességet szül.
-
Solad
addikt
Hat en altalaban ugy hogy megolom a videokartyamat..
-
RAM
őstag
válasz
Szten Márs #268 üzenetére
Az, hogy ez iránt érdeklődesz.
-
Szten Márs
nagyúr
Mi az az idegesség?
-
c4-eXp
aktív tag
Előkapom a kalast, aztán irány a suli.
Komyolra fordítva a szót, egyszer kb. 7 éves koromban nagyon dühös voltam valamiért, és épp egy bumeráng volt kéznél. Fogtam, azt tiszta erőből eldobtam, és szerencsésen telibe is találtam a commodore plus4-es gépemet. Az egyik billentyű tönkre is ment. Hát fater jól lecseszett, amikor megtudta, és igaza is volt. Azóta próbálom úgy levezetni az idegességem, hogy semmiben se tegyek kárt. -
Sátán44
addikt
Hirtelen haragú vok,de ha van egy fontos személy a környezetemben számomra elég motiváció hogy lenyugodjak
-
orbano
félisten
válasz
SPDeluxe1.0 #250 üzenetére
bmeg.... ez tényleg durva
-
RAM
őstag
Napok óta rángat leginkább a bal vádlimban az ideg.
Sőt a talpam is viszket szokatlanul.
Mit tehetek? -
Caesarion
aktív tag
válasz
Caesarion #255 üzenetére
íme lerajzolva...Bővebben: link
-
WillChi
őstag
Ha ideges vagyok, inkább elmegyek sétálni egyet valami kihalt helyre, vagy ha sok időm van, akkor elmegyek horgászni ki a Desedára, ott is olyan helyre, ahol ember sincs. Ott van ám nyugalom, legfeljebb a madarakat lehet hallani, meg egy-két mókust.
-
Caesarion
aktív tag
Böeee.
Szóval, édesanya (18) arra ér haza, hogy pasija (21) épp egyik 4 hónapos ikerfiúkon ül a kanapén. Sikoltozva rázogatja hogy szálljon le róla... koponya valamit 2 bordatörést szenvedett el a kicsi. A másik ikerfiu a földön fexik és alszik. (?). Neki a koponya meg bordatöréshez kartörés(ek) is párosult(ak). ( feltehetően leesett a kanapéról.) A srác nintendo-mániás, s valószínűleg annyira belefeledkezett a játékba hogy miközben elvileg a gyerekekre vigyázott a kanapén, sikerült őket. khm..no comment. A kórházban még 2 hétig életben tudták tartani az egyes számút, de megmenteni már nem. A ketteszámú túlélte ( ha jól értettem.)
A nintendo-buzinak előzőleg is volt már gondja a játékmániájából, nevezetesen mikor Zoe ( az anya) véletlenül elállta a képernyőt, a pasi azonnali reagálásként kiabálva négy betűs szóval illette, majd folytatta a monológját... ( feltételezem a cikk írója a *fuck* szót nem akarta leírni.)... Na enniyt az ideges-játékmániás emberekről.
Talán jobb is hogy csak ezt a kivonatos szöveget olvasod, és nem az eredeti szöveget...
MOD: látom egy kicsit megelőztek.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Sajnos nem poén. Bár az lenne, bár ez még viccnek is rossz...
Az idióta felhúzta magát, mert a gyerektől nem tudott GamCube-ozni, és agyonverte. Az ilyenre nincs mentség, be kell vezetni újra a lincselést, és hagyni, hogy a tömeg széttépje.
Egyébként kicsit soknak találom ebben a topikban a szétzúzom ezt, szétzúzom azt hozzászólást. Sok kis f*sz tizenévest jól el kéne verni utána nadrágszíjjal, ha szétver valamit ''mert ő most kib*sz*tt dühös'', aztán elküldeni iskola után mindennap dolgozni, hogy keresse meg a saját kajájára valót, a számítógépet, tévét, meg ilyesmit meg sürgősen felejtse el, ha nem tud semmire vigyázni. Mindjárt kevesebb ideje lenne dühöngeni.
p -
GombócArtúr
senior tag
MA már nehezen lehet úgy felhúzni, hogy szükség legyen levezetni. Ha mégis, akkor olyan zenét hallgatok, ami lenyugtat.
Régen ha szerencsétlenkedtem videojátékzás közben, a combomat boxoltam állandóan. Egy haverom a billentyűzetét szokta szétverni. Mondjuk mióta tönkrement, azóta a mellette levő ajtót csapkodja [olcsóbb], remélem egyszer kiesik tokostul
-
aDM|RaL^
őstag
sehogy, vagy ritkán megtépem a billentyűzetemet, de ahhoz már valami igazán különleges eseményre van szükség.
-
Sátán44
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #250 üzenetére
ŐŐŐŐ én nem tok angolul,csak németül vki lefordítaná nekem,vagy a lényegét mondja el
Amiért hazaküldtek a munkából,gépezek és mohaa-zok egy jót -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nézzétek meg,hogy ez a barom hogy vezette le az idegességét
:
Bővebben: link -
-Badger-
tag
Rendszeresse betöröm a wc ajtót..Már kétszer megvolt
-
CWorm
aktív tag
Kitakarítok.
-
Kain
senior tag
Régebben bill/egér/monitor zuzás volt,de ebből már kinőttem,mert drága mulatság.Ma inkább a változatos,de halk káromkodás dívik,meg veszett klikkelgetés az egérrel,ha gép idegesit fel.Ha van közelben megfelő nőnemű egyed,akkor sex,az nem csak h nem idegesit de még kellems időtöltés is.
-
Sátán44
addikt
Én is hirtelen haragú vok,de nem ennyire
Próbálok másra gondolni és a kezdeti időszakban megy is,de eljutok egy pontra,mikor már nem tok uralkodni érzelmeimen és akkor vagy ordibálok ez a legrosszabb eset,vagy hirtelen felpattanok és elmegyek sétálni,edzeni,mire végzek már el is felejtettem az egészet
-
Sihto_
tag
Amúgy elég veszélyes lenne, ha embereken vagy akár dolgokon vezetném le a dühömet, így is eléggé sokmindent összetörök, mert egyszerüen ilyen a világ nem rám van szabva.
Majdnem 2 méter vagyok és 120kg körül ingadozik a sulyom. Egyszerüen még átkozódni sem szoktam, lehet, hogy a sok sport miatt van, de igazán nem tudom felhuzni magamat, mint egyesek.Valami oknál fogva meg nem szoktak belém kötni, amikor még kidobó voltam, akorr sem volt semmi gondom. -
acer_
aktív tag
válasz
parandroid #241 üzenetére
Koszonom
Esetleg te is orvos vagy?
Kerlek, gyere el hozzank, es mutatok neked valoban beteg arcokat.. Azokra kivancsi lennek, mit lepnel.
Ja igen, irhatnek egy olyan fejezetet is akar, hogy ki hogy vezette mar le rajtam (is) az idegesseget.. (volt mar, hogy ilyen miatt lettem leverve, stb.)
Ha hasonloan elnel, mint en, akkor egeszen maskepp latnad a dolgokat.
mod:
Szerintem akkor lenne helyenvalo a javaslatod, ha nem lenne masik oldalam, es csak ez menne 24/7. Ha ismernel, tudnad, hogy egeszen mas a helyzet. Meg1x koszi, hogy 1 hsz-bol ilyen pontos korkepet vetitettel le.
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Elegge hirtelen haragu vagyok, es ha felb..sszak az agyam, akkor ko kovon nem marad. Itthon nagyon sok mindent szettortem mar. A legszarabb utana uvegszilankot, vakolatot, es hasonlokat takaritani. Van ket szekreny, amiket mar elegge nehezen lehet nyitni-zarni, a sok utesnek koszonhetoen, es jopar ajto korul nincs mar vakolat. Ha ezt mar meguntam, akkor johet a tomeny (egy idoben ilyenkor mindig brandyztem, de mostanra annyira meguntam/megutaltam, h mar ra sem birok nezni szinte. Marad tehat a finlandia es a ballantines). Aztan kelloen jo allapotban elmegyek nehany orara setalgatni, esetleg meglatgatok par spant, vagy hasonlo. Ez nalunk sajnos csaladi vonas, bizonyos elbeszelesek szerint pl. apai nagyanyam idegessegeben a botjaval csapkodott mindent szet, meg hasonlok. Elegge hirtelen jon a duh, de hirtelen is megy. Szitokzapor sokkal kisebb dolgokert is bekovetkezhet, amikor duhongok, akkor meg vegig be nem all a szam. Az iskolaban sem turtoztetem magam, nehany asztal, es szek, illetve egy kedves osztalytars a megmondhatoja ennek. Az utobbit viszont tenyleg sajnalom, nem rajta kellett volna levezetni, de neki sem kellett volna meg ratenni egy lapattal, hogy mit dobalozok osszevissza (felloktem szegeny arcot, de azota mar elsimitottam az ugyet).
Nem, ezek utan nem kell azt a kovetkeztetest levonni, hogy en egy idegbeteg allat vagyok. Pusztan arrol van szo, hogy ha ideges vagyok, akkor 15 perc kell, amig azt lerendezem. Vannak ennel sokkal durvabban megnyilvanulo ismerosok is (volt aki a radiatort rugdosta le az iskolaban, es olyan is, aki kemenyebb drogokhoz nyult a sok idegesseg miatt).
Vegezetul egy tortenet, magyarazatul arra, hogy miert jobb, ha targyakon vezetjuk le az idegesseget, nem pedig embertarsainkon.
Balatonlellerol hazafele jovet a korforgalomban egy f.sz bevagott elenk, es nagyonnagyot kellett fekezni, hogy ne menjunk bele. Apam vezetett, en anyosulesen. Mindketten rogton verszemet kaptunk, o mint egy orult, elkezdett utana menni, en pedig mar engedtem is le az ablakot, es teljes erobol uvoltoztem, meg lobaltam az oklomet. Hamarosan be is ertuk, majd melle, hogy elkuldhessem oda, ahova valo, es szepen otthagyjuk. Mar egy kicsit elorebb volt a mi kocsink orra, mint az ove, amikor leesett neki a huszfiller, hogy vajon miert integetek tole 30 centire a kozepso ujjammal, es o is nagy gazt adott. Kozben szembol is jott egy auto. Hat, nem egeszen vilagos, hogy hogyan, de csodaval hataros modon sikerult otthagyni (asszem clio volt). A legdurvabb volt latni, hogy nehany centi van az ket ajto kozott, amikor huzunk be ele, kozben pedig a szemben levo izombol dudal, es veszesen kozelit. Hat, nemsokon mult, hogy nem zuztuk meg az autot. Aztan par perc csend kovetkezett, amikor vegigfutott bennunk, hogy mi minden lehetett volna. A masik emlekezetes kep edesanyam megszeppent, megremult tekintete volt, amint a hatso ulesrol szemlelte ezt az egesz harom szereplos kulonszamot.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
válasz
parandroid #238 üzenetére
thx, én is így látom a dolgot
a díjat elfogadom, hol lehet átvenni?
-
crab
senior tag
hát én befűtöm a pipát egy jó nagy darab zolival és problem solved
egyébként szokott lenni sügősségi kertiparty, hatalmas ivászat, de ezt csak hosszantartó terrorizálás esetén szoktam bevetni, hála istennek ennek az időszaknak(terror) már vége!
azért jövőhéten lesz egy buli a biztonság kedvéért
nemszoktam törni-zúzni, káromkodni is csak módjával, mostanra már elértem olyan szintre, hogy nem sok minden tudod felbosszantani, mert semmilyen szinten nem érdekel semmi. legalábbis annyira nem, hogy idegeskedjek miatta. -
jasszer
őstag
Mikor épp beáll az ideg akkor:
1.) intenzív káromkodás
2.) csapkodás/rugdosás/falhozvágás/trancsírozás
3.) túrórudi
4.) -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Én soha nem vezetem le a feszültségem, mert nem hagyják itthon. Nemsokára bekerülök a híradóba azt hiszem.
Káromkodás ? Micsoda luxus. Egy bazmegért le vagyok tolva. Rohadt rendőrállam. -
gabe_
őstag
Én elkezdek járkálni fel-alá, és kábé röpke 2perces káromkodásokat eregetek.
Aztán egyszer hallottam, ahogyan a főnököm szokta: Kb ugyanúgy csinálja mint én, csak 15perces folyamatos káromkodással... respect -
bobsys
veterán
Mivel általában a melóhelyemen idegesítenek fel ezért ott tombolok. A tollamat szoktam a földhöz csapkodni. A többi cucc ott kicsit drágább.
Ha meg otthon akkor fogam között káromkodok.
Eddig 1x volt h kukákat rugdostam az utcán. Tudom csúnya dolog de akkor ez nem érdekelt.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én most speciel összeverném az összes felelőst a magyar tévében, aki a live8 minősíthetetlen, megalázó, kritikán aluli közvetítéséért felel......
-
Én ütök, vágok, káromkodok.
Általában a gép idegesít fel.
Kétféleképpn vagyok ideges: amikor vmi hosszútávon idegel és nem bírom tovább, olyankor általában remeg a kezem ilyenkor a cigi segít.
Amikor vki/vmi, hirtelen húz föl olyankor elvonulok és párat ráhuzok a falra vagy koráltra melyik van közelebb. A fájdalom észhez térít
Ami nagyon sokszor segített: clear cmos -
Sátán44
addikt
válasz
Hunterevil #217 üzenetére
Ne menjél pszichológusnak
Agresszív állat
Szétvered a pácienseket is
-
Hunterevil
tag
én káromkodni szoktam és az egeret csapkodni
de ha télleg összejönnek a dolgok akko pia a haverokkal és pofázok a problémáról
jobb mint a pszichológus(bár én is az akarok lenni)
jha meg persze quake 3 vérontás és hogyha má minden elviselhetetlen akko kikapcsolom a blackmetált amit egész nap hallgatok és olyan kibaszott deprsszióssá tesz
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nem azzal van gond, hogy van-e önbizalmam. Eddig pubokba jártam, ott nem ülhetek le egy társasághoz - ha én lennék az ő helyükben, elhajtanám az ilyen illetőt a fenébe.
Magányos hölgyeket persze leszólítok.
De ez más tészta.
Majd nézegetek... Csak a legtöbb rendezvény valamennyire kötődik a mai divatos zenékhez, azoktól pedig idegrángást kapok.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged