Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
De visszajöttünk, és akár arra az 1-2 bírói ítéletre is foghatnánk. Szerintem egy pontot legalább érdemeltünk volna.
Katrin és Kácsor kiesését nem bírtuk el. Nyitott ellen ők nyilván hatékonyabbak lettek volna.
Zácsik pár hetes kihagyás után szerintem remekül jött vissza, különösen labdalopásai voltak tetszetősek.
Egy most megnevezni nem kívánt átlövő sok támadásban eladott labdája sajnos erősen rányomta a bélyegét. Persze nem lehet egy ember nyakába varrni, az nagyon igazságtalan lenne, és nem bírhat 60 percet, aki 16 perhez van szokva , de talán kevesebb sztárolás segítene egy fejben nem rendben lévő játékosnak, akinek fizikai adottságai megkérdőjelezhetetlenek.Védekezésünk viszont rendben volt, nekem különösen Bordás ellentmondást nem tűrő megállító ütközései tetszettek.
Ha van a csapatban egy rutinos Kovacsics, vagy Szucsánszki akkor behúztuk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest