Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
Hmm Hmm...Akkor meg mi a pek lehet?
Fincsi kis lock mentes barton es nem tudom meghajtani 
-
Paqito
senior tag
Bővebben: link
Olvassd el, szerintem igen tanulságos. Szvsz s i m á n vinnie kéne húzva is a vasat ennek a tápnak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
Hát igen. Jó kis azóna, és még sokan szidják. Nekem is azona van és királlly.
-
Tas
tag
Vki PLS!
Up -
Tas
tag
Udv!
Ha van mar hasonlo bocs, de igy legalabb vki reagal...
Vettem egy Chieftec 350W 12cm fan tapot, hogy majd jo lesz nekem, mert az elozo 400W Azona elpukkant.
Problemam: csak alapon hajlando mukodni a proci, ha mar egy picit is huzom nem megy a cucc.
Vasarlas elott direkt tobb oldalon is csinaltam egy gyors tapvalaszto tesztet ahol tulmereteztem a dolgokat. Most akkor rab@sztam vagy mi?
barton 2500@2250MHz (elozo tap vitte), 2*256 RAM, 2 vinyo +1rack (ures), 1/1 dvd olvaso/iro, ti4200, TT Sky5.1.
Otlet?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fincsi kis lock mentes barton es nem tudom meghajtani