Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amargo
addikt
"Ha túl vastag a bőröd, idővel muszáj lesz vágni belőle"
Még soha nem vágtam belőle, természetesen kopik, hol hallottál erről vagy miként jött? Én kővel szoktam megcsiszolni a felesleges foszladozó részeket.
Igaz, hogy leginkább bulderezek, de szoktam bogyózni is. Buldernél jóval nagyobb terhelést kap az ember ujja, akinek nem keményedik meg a bőre az bajban lesz.
Persze genetika is bőven benne, de én is sokáig azt hittem 2-3év, hogy nekem is mindig fel fog szakadni a bőröm. Ugyanakkor ez rossz fogás technika miatt inkább kialakul, hogy a súrlódás termelte hőtől felhólyagosodik a bőröd.
Ezek tanácsok nem kell betartani vagy megfogadni, kesztyűvel meg nem a szintedet mutatod, hanem a kezed óvód.
Magnéziát használsz? -
amargo
addikt
válasz
bobby_30 #4361 üzenetére
"A másik probléma a tenyér felszakadása nálam."
Nem tudom mióta edzel így, de nekem ez a jelenség a falmászás következtében jött elő, amikor elkezdtem. Kb 3-4 év után olyan vastag bőr lett rajta, hogy hiába szakad le az átlagos réteg többszöröse is, még bőven van marad.
Ellenben tape-t használunk többen is az ujjakra - tenyérre kesztyű? Én Neutrogena-t és mandulatejet használok rá, az utóbbi inkább, hogy ne legyen "dokkmunkás" kezem. -
amargo
addikt
Láttátok már?
-
amargo
addikt
Leszögezem nem vagyok nagy kettlebell-es, de használtam/om, így inkább a cikkre reagálnék, a 2.-ra és évtizedek óta sportolok.
Azért itt az egyik "cikkben" vannak érdekes dolgok.
Sziklát mászni is lehet pusztán izomból, de ahhoz, hogy komoly utakat megmásszál, bizony a hajlékonyságnak is nagyon nagy szerepe van. Attól, hogy hajlékony vagy nem leszel "gyengébb", bemelegíteni nem azért kell, hogy erősödj, hanem a szervezeted készíted fel az igénybevételre. Olvasás közben megnéztem, hogy nem-e áprilisi tréfa, de nem az..Viszont edzés után a nyújtás még óvatosabban kell elvégezned - de, hogy haszontalan lenne(??), mert az izomrostok még nagyobb mikrószakadásokon mehet keresztül, ami esetleg a következő edzés rovására fog menni. A Tour versenyeken jégkádba zárják a versenyzőket, lévén ezzel is gyorsabban gyógyulnak az izmokban bekövetkezett sérülések - csak az ízületük lesz tropa(?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest