- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Sziasztok!
Ugyan ez a gondom win 8.1 alatt. Van más megoldás ezen a programon kívül? -
Füleske
addikt
válasz
Chrystopher
üzenetére
Használd ezt a progit , szerintem több monitorhoz kötelező darab , sok mindent megold , többek között a háttér is külön-külön ill. egyben is megadható.
[link] -
george11
addikt
válasz
Chrystopher
üzenetére
Ha az egeret át tudod húzni,akkor nyilván kiterjesztett asztalt használsz.
Namost ebben az esetbe na két monitor egy képernyőnek számít -> ergo nem tudsz külön hátteret megadni monitoronként. Csinálj egy olyan képet,ami dupla szélességű, és egy egyik felén X kép van a másikon meg Y, aztán kiteszed háttérnek, és így a két monitiron ''más'' lesz a háttér.
Az ALT-TAB os módszerre nemtudom,hogy van-e gyógyír(szerintem nincs) -
Chrystopher
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem 2 monitorom. A típus sztm. hót mind1. Sikerült megoldanom hogy mindkét monitor 1 időben fut és áttudom vinni a kurzort, bekalibráltam, tudok húzni ablakokat oda-vissza stb...
A problémo az lenne hogy én Active Desktopot használok, magyarul nincsenek ikonok az asztalomon csak linkek, de ne merüljünk bele. Érdekel linkelek képet.
Szeretném megoldani hogy a Fő(1. számu monitoron) és a Másodlagos monitoron más-más hátteret adhassak meg.
Még egy olyan kérdés lenne hogy belehet-e állítani hogy csak akkor húzhassam át az egeret az egyik moncsiról a másikra ha lenyomom pl.: a Shift-et vagy vmi mást. Jó lenne játék közben hogy nne kelljen alt+tabolni hanem szimplán Shift+Áthúzom és már nézhetem is a neten a helpet.
Köszönök minden építőjellegű hozzászólást, segítséget.
Üdv,
Chrystopher
Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest