Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
válasz
Gabesz87 #1679 üzenetére
Hmm, hát nem tudom. Ennyi feltétellel szerintem minden opció drága és /vagy kompromisszumos lesz, ha nem magad építed.
Amit linkeltél, abból valamennyi hamu potyogni fog, és jó nehéz lesz cipelni.
Mondanám az obis grill kocsit (van sok tapasztalat róla, olvass vissza ha gondolod. Kivehető a közepe, és pont egy bogrács /tárcsa odafér), de szintén kompromisszum.
Én lehet két részre bontanám a dolgot, egy bográcsos /tárcsás valamire, meg külön egy grillezőre.
Bár ha az ár nem (akkora) akadály, akkor lehet tényleg Madoc kolléga javaslatával járnál a legkényelmesebben.
Egyik oldalt egy gázos /szenes tárcsa - bogrács hely, másikon meg sima grill. Rács levételével meg szalonnázó -
Madoc
veterán
válasz
Gabesz87 #1679 üzenetére
Santa maria grill a kulcsszó, egyéni igényekre is gyártanak, bográcsozós is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Óvodások homokozója
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest