- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy96
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet megvenni Philip Pullman Sötét anyagok cimű trilógiáját?
Nagyon kellene.
Előre is köszi. -
béla12
tag
UP!
-
lenox
veterán
En meg 'Az anyag' cimu konyvet keresem. Lehet, hogy nem ez a cime (neheziteskeppen), de az az ismertetojele, hogy minden kemiai elem fel van sorolva benne szines fenykeppel, leirassal, ez kulonosen a femeknel erdekes, mert ugye magukban a szurke szinu femek nem tul erdekesek, de itt ossze is vannak hasonlitva. Meg pl. a nemesgazoknal mind kulonbozo szinnel vilagit (mar nem emlekszem, hogy milyen modszerrel lett beloluk feny, de nem is az az erdekes). Na, ha valakinek van es megvalna erte, sulyos ezreket fizetnek erte.
-
béla12
tag
UP!
-
béla12
tag
Keresem az alábbi könyveket:
A Katedrális harcosai
A Korona hatalma
A mágus, aki száz alakban élt
Aranypiramis
Az író minden esetben Harrison Fawcett avagy Fonyódi Tibor.
Ha valakinek megvan a könyv és megválna tőle, akkor egy árat és egy fényképet kérek a könyv állapotáról. -
Grass
aktív tag
Keresem a Naresh Malhotra által írt Marketing Research című könyvet ha lehet elektornikus formában. Vagy akárhogy. Fontos lenne mert sehonnan se lehet kivenni nekem meg ZH-m lesz belőle. Előre is köszönöm a segítséget.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
Nádas Péter: Álomháztartás c. novellája. Egyszer hallottam a rádióban egy felolvasást, azóta is keresem, de sehol sem találom. Állítólag valamelyik kötetben benne van, de még egy könyvesboltos sem tudott felvilágosítást nyújtani arról, hogy tényleg így van-e, mind azt mondta, hogy nekik nincs ilyen és nem is tudnak szerezni.
-
csibor
addikt
Vállalkozásgazdálkodási Ismeretek Szerző
edő Gyula,Kiadó
erfekt Rt 313/1998 c. könyvet keresem.
-
Gh0sT
addikt
Továbbra is keresem:
Wayne Chapman - A fekete dalnok (3 könyv egyben, vastag kemény borítós) -
szalai56
senior tag
Hátha: Amig világ a világ.. Az írót már nem tudom, de ez egy fantasztikus (scifi) lenne. Akár csak egy újra olvasás erejéig is!
-
törölt tag
Hello!
Olyan könyvet keresnék, ami valamilyen magyar vonatkozású dologról szól (magyar városok, konyha, kultúra, stb..) de ANGOL nyelven... -
c*
aktív tag
Hi
tudnatok ajanlani olyan magyarnyelvu konyvet ami az olasz mafiarol szol nagyon erdekelne koszi! -
maniac
senior tag
Dean R. Koontz: Fantom c. könyvet keresem
-
Zol33
tag
Sziasztok!
Keresem Heinz Guderian Riadó! Páncélosok! című könyvét. 1999-ben a Kossuth kiadó színeiben jelent meg. Bővebben: link
Ha valaki tudja hol kapható, vagy tud eladót, szóljon. -
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
C. D. Payne: Lázongó ifjúság című könyvét keresem, de nem találom sehol. Könyvklubbos, 2000-ben adták ki és nem lehet kapni. Legalábbis, ahol eddig néztem, ott nem! Ha valaki esetleg tud olyan boltot, antikváriumot, ahol megvan vagy esetleg ő adná el, tehát valami úton-módon sikerülne megszereznem (akár még fénymásolatban is!) azt nagyon megköszönném! (Sör, Boci csoki, stb) Tényleg nagyon keresem... Előre is köszi! -
SQX_Barto
addikt
Kaland Játék Kockázat könyveket keresek!
Halállabirintus, Bajnokok próbája, Káosz fellegvára Vértengerek (én valamiért Vértengerek kalózai címre emlékszem)
Aki tud segíteni, eladná, vagy tud valahonnan szerezni, szóljon! -
Totyi
őstag
Én is keresnék egy könyvet:Akotó álom.Bővebben: link
Ha tud vki vmit róla,kérem jelezze.Dc-n nincs,ott néztem.Igazából számítógépes formátumban kéne.
Ha tud vki,segítsen. -
Giruna
tag
Suzanne West Stílusgyakorlatok című könyvét keresem, használtan, persze azért olvasható állapotban
-
Balleva
tag
Feleslegessé vált Matematikai Zsebkönyv (Bronstein-Szemegyajev) van vkinek?
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Richard Dawkinstól keresem az Önző gént, ha valakinek felesleges. Antikváriumokban nem találom.
-
Kain
senior tag
Robert Merle - Malevil c könyvét keresném,esetleg digitális formában is!
-
Gh0sT
addikt
Keresnék néhány könyvet:
Wayne Chapman - A fekete dalnok (3 könyv egyben, vastag kemény borítós)
Weis & Hickmann - A tavaszi hajnal sárkányai (új kiadás, kemény borítós)
Salvatore - Sötételf trilógia (Otthon, Száműzött, Menedék) (régi kiadás) -
Keitaro
addikt
up
-
gozso
őstag
Moldova könyveket kersek.
a riportkönyvek érdekelnek, elsősorban. különösen ez:
A jog hálójában. (vagy a Jog zsoldosai? nem tudom pontosan a címét)
-
Itt pl. megvan: Bővebben: link
-
Keresem a Vidi-sztori c. könyvet ('85-ös UEFA-menetelés).
-
törölt tag
Megvételre keresem a következő könyveket:
Eleanor H. Porter: Az élet játéka
Roald Dahl: Matilda
Lucy Maud Montgomery - regények
Volt régen egy Bio-füzetek sorozat, annak kellene néhány darabja.
Latin-Magyar orvosi szótár (lehetőség szerint ne Brencsán)
Commodore-könyvek (tudom, mogyoro.hu)
És mindenféle kidobásra ítélt újságok, amik már a kutyának se kellenek.
Köszi. -
cikasz
őstag
válasz
duracell89 #7 üzenetére
nekem megvan . meg még 5 másik, de tervezem megvenni mindet. A Határ uton van fent 1 könyvárus és ott 600/db áron megveheted.
üdv -
supercow
őstag
Robert Merle: Libben a szoknya c. kötetet keresem.
-
deicide
veterán
Leslie L Lawrence: Monszun című könyvét keresem erősen, lévén csak az az egy hiányzik, mert kölcsönadtam és nem került vissza! Akinek van és eladná, kérem írjon!
-
Sancibácsi
tag
Keressünk együtt!
Hillary Putnam: Agyak a tartályban című novelláját keresem (Descartes démon érvének modern változata)
UPPPPP -
Keitaro
addikt
Up
-
Keitaro
addikt
Up
-
Keitaro
addikt
Na egyre több könyvet keresünk
Ideje lesz találni is valamit -
deedee
őstag
válasz
duracell89 #7 üzenetére
kurt rieder-től olvastam párat,jól ír.hitler titkos fegyverei-ben/tényleg valami ilyesmi a címe../kedvencem az óriás tank.megcsinálták,aztán kihozták a gyárból és tökig süllyedt a talajba...
-
duracell89
senior tag
válasz
duracell89 #7 üzenetére
?
-
duracell89
senior tag
ez van valakinek?
-Kurt Rieder: Hitler titkos fegyverei (nembiztos, hogy pontosan igy van a cim)
Szabo Erivnbe aszinták ma, hogy nincs nekik
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Fel, fel
-
azzio
aktív tag
én meg ezt keresem:
stephen king - rémálmok és lidércek (de lehet, hogy fordítva)
könyvesboltok szerint antikváriumokban kell keresni, az antikváriumok szerint meg egy másik antikváériumban... ha valaki találkozik vele, sikítson! -
Viktor77
titán
A Diabló 2 már megjelent? Ha igen, magyarul is?
-
Keitaro
addikt
Keresek egy könyvet és körbenézve a keresővel azt láttam, hogy ilyen topik nincs, inkább mindenki nyitogat egy-egy újat, gondoltam csinálhatnánk egy gyűjtőtopicot, és hogy könnyen átláható legyen, a keresett könyveket kiemelhetnénk félkövérrel.
Én ezt a könyvet keresem : Bővebben: link
Landscapes and lives
Sajnos kétlem, hogy kiadták magyarul, de ha mégis és valaki találkozott vele, az kérem mondja el nekem, nagyon örülnék neki
Vagy nem megy valaki mostanában külföldre ahol esetleg kapható?
Előre is thx a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest