Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz Crucio #227677 üzenetére
A mai új trekkingekre már nem 35-ös gumit hanem 50-55 ösöket raknak. Nem véletlen, sokkal stabilabb, ellenben nagyon jól gurul. Én úgy látom neked trekking kellene.
Ha újban nem találsz, nézz körül itt: [link] megbízható hiteles vállalkozás számlát is kapsz stb .. U.I: Egyébként körbe néztem, de lehet új bringákat vásárolni, igaz 1-2 százezerét nem nagyon vannak az kb a jobb használt árak környéke.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
parandroid
félisten
válasz Crucio #227673 üzenetére
De igen, monti aszfaltra agyhalál. Valami nagyon sportos cross trekinget keress, vagy egy graveles (szélesebb) gumit is fogadni tudó fitness bike-ot. A különbség az, hogy a trekking inkább montis geot kap, meg szinte mindig teleszkópot, a fitness meg egy egyenes kormányos országúti (illetve gravel, manapság), annak geometriájával, és teleszkóp nélkül.
Nekem is egy cross trekkingem van, 32 mm-es, piszkos, poros aszfaltra szánt gumikkal (korábban ugyanilyenből 37-es volt rajta), 4 bar körülre fújva. Őszintén szólva én sem szívesen mondanék le a teleszkópról, pont a #227677-ben leírtak miatt. Az más kérdés, hogy egy jól mozgó, könnyű teleszkóp az kb egy belépő szintű bringa ára, a többi meg csak nehezéknek van.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Crucio #227690 üzenetére
Nekem is kellene teló, akár egy rugós XC30 RS, de valami, ami meg a Riverside bringát illeti kérj értesítést a beérkezésre addig is.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
itouchfan
senior tag
válasz Crucio #227692 üzenetére
Én még ezt az üzletet ajánlanám, családtag vásárolt itt egy tényleg szinte zsír új Full XT KTM trekkinget, telója is gyönyörűen mozog, csak jó tapasztalatokat mondott a boltról és itt elég nagy a kínálat: [link]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Crucio #228233 üzenetére
Mire gondolsz? Arra a ferde, láncszem méretű vájatra? Én azt mondanám, hogy az a váltást segíti. Ezen a képen is van egy olyan bemarás
Amúgy ha tudod a típusát, akkor neten talán lehet kotorni hozzá fotót, hogy hogy kellene kinéznie.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Crucio #228233 üzenetére
Azok az ide-oda váltást segítő kialakítások, nézd meg egy 12s Deore CS-M6100-as sornak hogyan néznek ki a zsír új lánckerekei.
...és itt vannak első tányérok is.
Ha megnézed jobban látsz ott kitört fogakhoz hasonló részeket, bemarásokat és láncfelszedő szemeket, szegecseket is melyek mind váltást könnyítő elemek.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
chubby2o6
senior tag
válasz Crucio #228332 üzenetére
Defektet vadiúj bringán vadiúj gumival is kaphatsz, nem ezen múlik. Ha nem defektvédett gumi, igazából bármi kiszúrhatja. Vegyél rá olyat, amiben van védelem, vagy tegyél a külső és belső közé defektgátló szalagot. Mindkettő dob egy kicsit a súlyán, cserébe ritkább lesz a defekt.
Szerintem semmi baja nincs a lánckerekeknek, csak a nagytányér fogairól már lekopott a festés. Ha a hajtás/váltás rendben van, szépen fut rajta a lánc, akkor ne törődj vele, hogy néz ki. -
bardi
aktív tag
válasz Crucio #228336 üzenetére
Állítólag amikor a shimano az uniglide kazetták után (amiken nem volt semmi ilyen bemarás) elkezdte a hyperglideot gyártani, amin bár voltak ilyen bemarások, csomóan visszavitték, hogy ki vannak belőle törve darabok, miközben azok is a gyárilag belemart váltást segítő részek voltak
'92 Honda VFR 750
-
-=RelakS=-
veterán
-
zsocy
őstag
válasz Crucio #228350 üzenetére
Így már értem, ez természetesen nem keresztben van. Valamiért azt gondoltam a 3/10 elöl-hátul nagyot jelent.
Ha csak egy kicsit reszel a lánc megpróbálhatod a váltókarnál lévő finombeállítót tekerni, nem sokat, fél és negyed fordulatokat. Persze az alap hogy legyen párhuzamos a tányérral a szerkezet. Ha az nem segít akkor lehet hogy húznod kell a bowdenen mert eleve nem elég feszes. Be lehet ezeket lőni de néha nem könnyű, van akinek sosem lesz tökéletes. -
lsebestyen
addikt
válasz Crucio #250748 üzenetére
Pedig ott van a 20. oldalon, daylight saving-et kell ilyenkor állítani +1 órával. Az pedig ne zavarjon szerintem, h amíg nem talál jelet addig pontatlan.
-
chubby2o6
senior tag
-
chubby2o6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest