- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
ludsimon #29381 üzenetére
Nem haragszok, csak poénból írtam.
Hogy On is legyek... Én is a váltással küszködök. Haverom múltkor beállította a hátsó váltómat, ill. adott új bovdenházat, mert a régi kuka volt már, szorult benne a bovden... Az volt a gondom a hátsó váltóval, hogy lefele, nem nagyon akaródzott váltani neki, csak, ha az alsó visszafele váltó fület kicsit túlnyomtam, rátartottam: ez a váltó kapcsolóm.
Szóval beállította normálisan, teljesen jó volt váltani, viszonylag gyorsan váltott, ahhoz képest amilyen volt. De, pár nap elteltével, megint nem vált normálisan, és már felfele se megy neki mindig.
Szerintetek mi lehet a gond?! Haverom mondta, hogy cserélni kellene a bovdent egy normálisra. Ez lehet a gond, vagy a fogaskerekek koptak el? Vagy túl brutálisan bánok a technikával, nem sajnálom a bicajt túlságosan, padkára is általában nekivezetem, nem emelem fel rá, bár nincs normális teleszkópom. Viszont váltásnál nem tekerek erősen, kicsit elveszek a nyomatékból, arra a "pillanatra" mire átvált. Mire tippelnétek ennyi infóból?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest