-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
runner 125 #12243 üzenetére
Azért az sem semmi,hogy egy hámhúszért éppen megvásárolt,zsír új bringánál már alkatrészcsere a téma!
...még hogy sz@rul élünk!
-
dqdb
nagyúr
válasz
runner 125 #12243 üzenetére
Mindenképpen cserélhető tüskés platformpedált vegyél, mert a tüske kopóalkatrész, nem szerencsés, ha az egész pedált kell cserélni. A tüskék jól tartják a cipődet a pedálon, aztán ha mégis lecsúsznál, akkor gyönyörű párhuzamos szántásokat gyártanak a vádlidra
A Syncros Meat Hook elnevezése némi iróniát takar emiatt
A festett pedálok a helyedben elkerülném, meglepően gyorsan le lehet koptatni a festéket, az eloxálás már más téma, az működhet. BikeRadar, MTBR, testbike.hu és singletrack.com környékén nézd meg a kiválasztott pedálról a review-kat vásárlás előtt, mert egyes gyártóknál/típusoknál a tüskék szeretnek belerohadni a menetükbe, és akkor a cserélhetőségük ugrott.
Nekem Wellgo LU-987 (OEM modellként sokféle néven kapható) volt az SPD előtt, az eggyel azelőtti bringán is, stabil darab, jól tartotta a lábamat, a csapágyazás is rendben volt, a fent emlegetett szántásos műveletsort szerencsére csak egyszer sikerült kivitelezni vele
Az egyetlen hibája az, hogy a stabilitását az adja, hogy egy jó nagy fémdarab, kétszer annyit nyom a mérlegen, mint a mostani SPD-m, és ezt a súlyt folyamatosan pörgeted haladáskor (a gyári súlyadatnak ne higgyél, 526 gramm "könnyű" csak lenni szeretne, az enyém 632 grammos párban). Lehet találni barátságos súlyú platformpedálokat is, de azok beszerezhetősége, megbízhatósága és ára külön kérdés.
Én sokáig azt mondtam, hogy minek az SPD, olcsóbb a platformpedál túracipővel, és van olyan jó. Aztán elkopott a bringázásra használt túracipőm, kedvenc márkám nem akciózott éppen, így pedig egy M540 + cipő páros minimálisan volt drágább. Úgy voltam vele, ha nem válik be, akkor az SPD pedált eladom, a cipőt pedig normál túracipőként a régi pedállal használom. A Wellgo azóta is a szekrényben porosodik, és jelenleg a téli SPD cipőket nézegetem, nem a visszaszereléséhez keresgélem a megfelelő méretű villáskulcsot a szerszámok között ...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- One UI zápor esett a hétvégén
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest