- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Aszfaltra szeretnék 26"-os gumit, 2e Ft/db körüli áron. Nem ebbe a havas mocsokba, de most van nyitott ebike rendelésem.
Jelöltek:
CST C1384
Kenda K154 pár jobb kép
Tracer City Classic képAlapvetően az elsőt néztem ki magamnak, de eddig csak szélesebb terepgumikat hajtottam, kicsit félek hogy viselkedik ez esőben, úgyhogy bennmaradt a harmadik versenyző is, aminek elég komoly negatív mintája van.
A Kenda-nak nagyon tetszik az ára, viszont az a középső mélyedés szerűség elég érdekes. -
Tomi_Sci
őstag
Hali!
Bikemag aprón hogyan lehet egy hirdetést több kategóriában feladni? Vagy valamit félreértelmeztem? -
Tomi_Sci
őstag
Üdv! Szobakerékpárokban otthon van valaki? Mennyit kell költeni egy használható darabra? (lehet használt is)
Kondiban maradásra, és a karácsonyi süti leadására kéne. Tekeréshiányom van, összetörtem a hátsókerekemet, és csak a következő szezonra terveztem bevásárolni, úgyhogy télen otthon puhulnék. -
Tomi_Sci
őstag
Olyan mint a sima gyorszár, csak vastag. Vékony átütőtengely
Azért gondoltam, hogy kompatibilis, mert ugye az agy mérete ettől még nem változik (ugye ?) , szóval ha nem nagyon különleges kialakítású a papucs, akkor át kell férnie.Amúgy itt lehet technikai kérdéseket is feltenni, vagy ez off?
-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
Lenne egy elég láma kérdésem. Ha van egy bringám, amiben hátul jelenleg gyorszáras agy van, akkor az tud fogadni 9mm-es vastaggyorszáras agyat is ugye? Tehát a papucs csak átütőtengelynél eltérő.
Volt egy hasonló kaliberű kérdésem, de azt elfelejtettem
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megújult a PROHARDVER!
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest