Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz rii #43543 üzenetére

    Melegvíz? Én szereztem már hozzá ekg nél használatos pasztát is. :DDD Azzal se volt jobb. Víz nélkül nem is működik egy idő után egyáltalán.
    Egyébként ha betartod a használati útmutatót, ami a pánton is rajta van, hogy minden használat után mosd ki, akkor egész működőképes a pulzus mérés. Én volt amikor a pántokkal együtt fürödtem. :DDD
    De attól függetlenül az órákkal is akadnak bajok. A 725 ös már nem egyszer omlott össze teljesen hogy resetelni kellett, kontakthibák, össze vissza beletesz a maximum km/h hoz iszonyat értékeket, felső vezeték mellett nem mér, a cs200 az néha elveszti a sebesség szenzort, ha elmegy mellettem egy kocsi akkor lenullázódik és nagyon lassan fut fel a sebesség a valós értékre.
    A cs200 at ha kar magasságból le ejtettem akkor megfutott a kijelzője.. egy bukáskor teljesen tönkre ment, az új kijelző 7 ezer volt munkadíj nélkül, munkadíjjal csak a házzal együtt akarták cserélni mert abba meg az üveget elengedte a ragasztás..
    A pulzus mérőbe az elem fél évente biztosan cserés, de lehet inkább hamarabb, mostanában azzal szórakozok hogy leveszem teljesen a pántról a jeladót, és akkor hátha tovább bírja. Mert ha nem mindig friss az elem akkor vagy egy nap mire elindul, akárhogy be van áztatva.. vagy eldobja a szinkront az órával, és akkor újra elindítani se tudod.. csak ha totál kikapcsolod az órát.
    725 nek van elvileg elem merülési jelzőkéje, de nem működik, azt hittem elromlott mert nem akarta fogni a pulzus mérést, meg néha leállt az edzés, elem csere után megjavult..
    Cs200 néha magától elindítja az edzést ha be van kapcsolva.. ez kiváló..
    A jeladók adása annyira gyenge, hogy a MTB-n 1 óra volt kitalálni hova rakjam a jeladókat, mert mindig valami árnyékolta.. országútin is ha már az óra nem ugyan azon a kormány oldalon van ahol a jeladó, akkor már nem megy..
    Akkor a jeladóik többségéhez olyan brutál küllő mágnes kell hogy csak na.. különben nem érzékelik..
    Ilyenek... mindig van valami..
    Annak örültem legalább hogy míg a sigma vezetéknélkülit kiütötte a magicshine lámpám sugárzása, addig a polár legalább működik..

    Ismerősöknél ami előfordult, vadi új 800 as órában úgy zörgött a gomb hogy zavarta haveromat bringázás közben. :D Akkor belül annyira vékony gány szar a nyák meg rajta a mikro kapcsolók, hogy elgörbült az egész, ki kellett cserélni. A magasság mérője miatt már új korában fődarab cserés lett, mert több ezer méteres csúcsokat betett..
    Aztán vannak egyszerűbb órák, amik szintén 20-30 ezresek.. a kijelzőik nem hozzák egy 4 ezres casio szintjét.. valamint ezekből is volt ami teljesen meghalt.. úgy hogy alig volt használva.

    Meg én arra lennék még kíváncsi, hogy az ownindex mérése az min alapszik. Mert úgy vettük észre hogy az is befolyásolhatja hogy milyen gyakorisággal edzel, amit ugye úgy állítasz be, szóval hazudni is lehet neki, valamint ennek nem sok köze van a valóságos mérés alapú vo2 maxhoz.. nekem olyan rohadt magas értéket adott ki mindig, hogy olyan jó nem lehetek. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés