- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FYI: a KSP2 balhé miatt (kb. játszhatatlanul adták ki 1 éve 50 EUR-ért early accessben) eléggé elment a kedvem, pedig nagyon vártam. Már több mint 1 éve gyúrják, gondoltam ránézek mi a helyzet. Az évfordulóra (január) több videó és cikk is megjelent, azokban még mindig ment a rage, viszont azóta javítgattak még, ha pár hetes/hónapos reddit commenteket nézek, akkor elkezdek bejönni a pozitív vélemények ("500 órám van benne, szerintem már játszható", stb..).
Végül nyeltem egyet, belevágtam. Ha valaki nem vágyik 100% tökéletességre, akkor szerintem már teljesen vállalható. Bár koca KSP-s vagyok csak, de semmilyen problémát nem tapasztaltam, launch közben is stabil 90-100fps-em van 3070-el, és mindenféle probléma nélkül el tudtam jutni elsőre a Mun-ra (csak orbitra), és vissza is tudtam térni.
Nekem ez így már oké, ha valaki esetleg nagyon rá van kattanva, akkor szerintem érdemes már ránéznie. Gyakran menteni azért még nem árt persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest