Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ajánlanám a következő oldalt:
[link]
itt van a toplista.. mint látszik a legjobb a Spy Sweeper, a második a Counterspy, a Spyware Terminátor meg be sem jutott..
Antivírusok TOP-ja 2006ban:
[link]
remélem tudtam segíteni
(ahogy látszik a Bitdefender az első
)
szerk: a Counterspyban is van állandó védelem
nekem jobban bejött mint a Spy Sweeper ezért ezt használom
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell. -
BlacKSouL
addikt
Két dolog is fut ilyen név alatt, az egyik egy ZIP-driver progi: [link] és [link] és : [link]
A másik spyware, ami alighanem neked is van : [link] <- itt le van írva hogy milyen fájlokat hoz létre valószínűleg, amiket majd ki kellene törölni, és a lehetséges megoldás a HijackThis segítségével : [link]
Ja, és a NOD nem mindig tud állítólag mit kezdeni a spyware-ekkel, és a dokit sem mindenki dicséri, szóval még ki kéne próbálni esetleg a Spy Sweepert, az elég sok mindent szépen megtalál és leszed. : [link] Ha nem megy, akkor marad a HijackThis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ahogy látszik a Bitdefender az első