Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm. Dobjál már róla valami képet, screenshotot, leírást vagy pontos infót hogy mit tudni még erről a te spyware-edről, mert én csak annyit tudtam előásni, amit belinkeltem. HA másképp nem megy, akkor rá kell keresni a konkrét fájl(ok)-ra, és csökkentet módban, kikapcsolt rendszervisszaállítással kell törölni. Vagy még a HijackThis is szokott segíteni innen-onnan kigyomlálni, ha a hagyományos ''vegyszerek'' nem segítenek.
SpySweeper-t sokan dícsérik, nekem is irtott amit lehetett annakidején 15napig. És az aktív védelme is elég agresszív. Azt nem állítom, hogy jobb mint a doki, mert azt meg nem ismerem. De mindenesetre ki kell próbálni mást is, ha a jelenlegi irtód nem boldogul vele.
Itt tényleg NE krekkeljünk, de a Sweepert nem is fogod tudni. Én 7féleképp próbáltam, nem megy. Nekem most fennvan, de már nem frissít. Meg kéne vennem.
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- VR topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont minden gyanúsra riaszt ahogy kell.