- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziasztok
[link]
ilyen hibaüzi fogad szerdai xp sp2hun install,majd belakás után. Spyware S&D-t futtattam,először csak normál bejelnekezéssel.talált jópár spyware-t,majd azt írja,le is törölte őket.Akkor ugrott be,hogy tán csökkentett módban kéne irtatni vele,restart,majd ssd-t indít. Újra megtalált 1db spyware-t,2db exe file bejegyzéssel.az egyik c:\windows\system\killtask.exe a másikra sajna nem emléxem (melóból írok) javítattam a ssd-vel problémát,de a linkelt hibaüzi továbbra is fennál.
Érdekesség,hogy a hibaüzi sosem 1 példányban,hanem legalább 2-3 példányban ugrik fel. A feladatkezelőt meg sem Crtl+Alt+Del-lel,sem jobklikk a tálcán módszerrel nem tudom előhozni.
Program is alig van fenn,IMGBurn,Decrypter,dvdlab,wmp10hun,winrar,tc,xvid/divx kodek,nero7,mohaa,acrobat,irfranview.
Van valami megoldás? visszaolvasva a topikot ugrott be,hogy msconfig-ot nem próbáltam még ill. rendszervisszaállítás ideiglenes kikapcsolását sem.
Szerk: elfelejtettem,hogy a spyware search and destro FakeMSN-ként azonostja ezt a dögöt.
köszi
Balinov
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest