Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziasztok
[link]
ilyen hibaüzi fogad szerdai xp sp2hun install,majd belakás után. Spyware S&D-t futtattam,először csak normál bejelnekezéssel.talált jópár spyware-t,majd azt írja,le is törölte őket.Akkor ugrott be,hogy tán csökkentett módban kéne irtatni vele,restart,majd ssd-t indít. Újra megtalált 1db spyware-t,2db exe file bejegyzéssel.az egyik c:\windows\system\killtask.exe a másikra sajna nem emléxem (melóból írok) javítattam a ssd-vel problémát,de a linkelt hibaüzi továbbra is fennál.
Érdekesség,hogy a hibaüzi sosem 1 példányban,hanem legalább 2-3 példányban ugrik fel. A feladatkezelőt meg sem Crtl+Alt+Del-lel,sem jobklikk a tálcán módszerrel nem tudom előhozni.
Program is alig van fenn,IMGBurn,Decrypter,dvdlab,wmp10hun,winrar,tc,xvid/divx kodek,nero7,mohaa,acrobat,irfranview.
Van valami megoldás? visszaolvasva a topikot ugrott be,hogy msconfig-ot nem próbáltam még ill. rendszervisszaállítás ideiglenes kikapcsolását sem.
Szerk: elfelejtettem,hogy a spyware search and destro FakeMSN-ként azonostja ezt a dögöt.
köszi
Balinov
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Opel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazon
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest