Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem azzal lesz ott a bibi, hogy valószínűleg a hotbar-nak van olyan összetevője, ami kémprogram-szerű tevékenységet folytat, és emiatt a nod-osok inkább bevették a veszélyesnek ítéltek sorába. Vagy maga a tevékenység a település közben olyan, amit a nod heurisztikája veszélyesnek ítél. Vagy tényleg van benne kémprogram
Bár nem ismerem az említett hotbar-t, de ezekre tudok gondolni. Másrészt én eleve nem szívesen hagyok semmilyen plusz eszközt, toolbar-t, BHO-t betelepülni az explorerbe, mert javíthatják ugyan a böngészést, de szerintem olyan sok előnyük nincs, amenyi kárt meg okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Bár nem ismerem az említett hotbar-t, de ezekre tudok gondolni. Másrészt én eleve nem szívesen hagyok semmilyen plusz eszközt, toolbar-t, BHO-t betelepülni az explorerbe, mert javíthatják ugyan a böngészést, de szerintem olyan sok előnyük nincs, amenyi kárt meg okozhatnak.