- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv. következő a probléma. van egy játékom a gépen, amihez ugye szoktam patchet letölteni és azzal együtt játszani ugye. namármost reggel amikor játszani akartam, akkor lerakott a tálcára az f-secure, és kiirta, hogy a .exe fájl trojan valamivel van megfertőzve. na erre én teljességgel letöröltem a játékot a gépről, majd ujrainditottam, majd lefutattam egy keresést. nem talált semmit. felraktam ujra a játékot, majd hozzá a patchet is felakartam pakolni, de az f-secure blokkolt. kikapcsolva már fel tudtam rakni a patchet, ezután ismét lefutattam egy keresést, nem talált semmit, ez mitől van? most akkor fertőzött a fájl, vagy téves riasztás? ha utóbbi eshetőség áll fenn, akkor hh ma reggel jelentkezett, hiszen már hetek óta a gépemen volt a játék is meg a patch is, és eddig nem jelzett az f-secure...szal mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest