Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Kis segítség vagy infó kéne Spyware Terminator ügyben. Még valamikor januárban letöltöttem és telepítettem a progit, és tökéletesen működött is egészen február 24-ig, amikor is egy automatikus program- és definíciós adatbázis frissítés után a progi nem működött többé, illetve a Shield-je működött és jelzett is amikor kellett, de amikor a főprogit megpróbáltam a szokásos módon előszedni, akkor egyszerűen nem történt semmi. Ha a Shield-et bezárom, akkor az sem indítható újra, csak a mappájából. De a főprogram onnan sem. Később letöltöttem az installerjét, és azt felraktam, de ugyanaz lett a helyzet, amikor frissítette a progit, akkor onnantól a frissített program nem működött, csak a Shield. Ma is kipróbáltam, leszedtem az azóta megint újabb installert, de azt telepítve már semmi nem indul el, nem is települ szerintem rendesen, csak az uninstaller fájlt teszi ki, semmi mást. Most éppen átmenetileg kiszúrtam vele, mert megint a régebbi telapítővel felraktam, majd a .exe fájlt kimentettem mappába, és amikor frissítette a progit és az adatbázist, akkor visszamásoltam az exe-t, és így most a régi programverzió fut, de az adatbázis legalább friss. Viszont nem jó ez így, és amíg jó volt a progi addig meg voltam vele elégedve, szóval ha valakinek van ötlete, tapasztalata, infója ez ügyben, akkor ossza meg velem.
    Először arra gondoltam, hogy valamivel összeakad, de nem tettem akkoriban fel semmit. És szelektív módban sem lehet elindítani az új verziót.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák