- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sikerült megoldanom!
Gyakorlatilag mindent kicseréltem a gépben, tudtam ide-oda rakosgatni alkatrészeket. Semmivel nem volt jó! Utána olvastam egy blogon, hogy volt akinek ugyanezeket a kék halálokat dobta, És ő állítása szerint amiatt, mert túlmelegedett a gépe.
Valami oknál fogva megnéztem a processzortHűtés és a processzor között nem volt hővezető paszta.
Kentem rá és azóta megy. ( kopp kopp)
Hogy mi volt a hiba, most sem vagyok benne biztos, de valószínűleg ez lehetett.
üdv -
Troy.
addikt
válasz
manoarc #1028 üzenetére
Hát gyakorlatilag ezt nem kifogtam, az évek során leselejteződtek az alkatrészek,azok lettek félre pakolva stbstb. Viszont gyakorlatilag ez a konfiguráció együtt működött. Egyedül a táp illetve a merevlemez nem ezekkel az alkatrészekkel volt.
Egy régi, ócska, többéves, noname táp hajtja, valószínűleg ez lesz az első, amit próbaképp kicserélek.
-
Troy.
addikt
válasz
manoarc #1026 üzenetére
Nem volt! Régi alkatrészekről van szó, bár nem vagyok 100%-ig benne biztos, hogy minden jó is ( nyilván ezek szerint nem
) , de ezek az alkatrészek működtek együtt!
Úgy gondolom, hogy senki sem fogja táv-gyógyítani ezt a konfigot, egy kellemesebb pillanatban majd megnézem másik táppal, merevlemezzel.. Hátha.. Egyébként megnéztem egy diagnosztikai programmal, mármint a merevlemezt, 100%-osnak találta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Nintendo Switch V2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest