- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Ma vettem újonnan egy Samsung laptopot, ami pár 10 perc használat után elkezdett rendszeresen BAD POOL CALLER hibával újraindulni. A gépen Windows 8 van (nem nagyon ismerem), és alig szedtem le rá néhány programot. A legkisebb feladat elvégzése közben is képes újraindulni.
Egy memtest-et már kapott, a gép azon téren elvben rendben van. A drivereket az eszközkezelőn keresztül ellenőriztem, elvben mind a legfrissebb (de eközben is lefagyott vagy 3x).
Mit tudnátok tanácsolni, mert mindenáron nem akarom vissza vinni, bár gyanítom ez lesz....
Segítségeteket előre is köszönöm. -
pixelking
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Csináltam a gépen egy teljes rendszervizsgálatot Avasttal, talált 4 "vírust", 2-t azonnal törölt, 2-t későbbre hagyott. Utána még megkértem egy újraindítás utáni memóriatesztre, amit sosem végez el. Bekapcsol, betölt a Windows, behozza az Avast féle memoriatesztelő képernyőt majd kékhalállal újraindul a gép. Csináltam rajta többször is rendszervisszaállítást, de nem segített.Egyszer felkínált egy korábbi állapot visszaállítása opciót, de azt akkor sajnos azóta se tette, akkor pedig nemmel válaszoltam. (Van egy régebbi rendszermentésem DVD-n)
Szerintem talán ha az Avast tesztelő képernyőt át tudnám léptetni, akkor lehet eljutnék a bejelentkező felülethez, és nem jönne a kékhalál. Erre van valami billentyűkombináció?
Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne megoldani a helyzetet? (túlzottan pro nem vagyok a témában )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest