Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashenvale
csendes tag
Holnap fogom megint beledugni a fejem. Már 1szer csináltam, de nem tudtam kivenni, h mégis melyik alkatrészből jön. Ja igen, és volt arra is precedens, h nagyon erősen/hangosan is rákezdett. "vőőőőőő" hangot hallatva. ( Akkor ki is porszívóztam.) Azóta cs kevésbé, de mégis jól hallhatóan hangzik. Holnap meglesem a táp márkáját is, de most alvászat.

Jó éjt neked is, és köszönöm az eddigi segítségedet is.ja igen, meg tudnád mondani h a felül említett 3 kék halál mit jelent?
Üdv, Ash
-
Ashenvale
csendes tag
Üdv!
Sikeresen én is bekaptam pár kék halált az utóbbi napokban. Minden a Crysis 2-vel kezdődött... Azóta a nagyobb teljesítményt igénylő game-k futása alatt 1 bizony idő elteltével jelentkezik.
A video kártyára v a ram-ra gyanakszom.
ram: kingmax 2*2 Gb
video k.: asus eah5750 ( 1 giga )
proci: amd phenom II 720 ( 3* 2.70 )Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tavaly az 1ik szigorlatra ( infó )való tanulás helyett inkább csépeletem a mass effect I-et. Nem is aludtam...
A szigorlat természetesen meglett.