- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.C
csendes tag
BIOS-ban állítgatom egyébként, a program nekem még túl bonyolult, amúgy kösz a tuningos topikot.
-
L.C
csendes tag
Itt egy windows-os FSB beállító program:
[Link]
Nézd meg hogy müködik-e az alaplapoddal, chipsetteddel. -
L.C
csendes tag
Megtaláltam az elöző kérdésemre is választ, végül megoldottam a problémát magam és hozzászolásaitok segítségével. Azért remélem a hozászólásaim majd másoknak is segíthetnek.
[Leírás az angol wikipédián] -
L.C
csendes tag
Azt hiszem sikerült megoldanom a problémát, a BIOS-os FSB beállítás volt rossz.
Mióta bejelentkeztem a rendszerbe azóta semmi hiba nem történt eddig.
Azt szeretném kérdezni hogy most az FSB frekvencia 200-on és ezt húzhatom nyugodtam, vagy ne húzzam, mert az alaplap kézikönyve azt írja, hogy 200-a megfelelő a 800Mhz RAM-okhoz. -
L.C
csendes tag
Próbáltam a BIOS frissítést is de az is eredménytelen.
-
L.C
csendes tag
Szevasztok,
segítséget szeretnék kérni, a következő a probléma:
Processzort cseréltem(Intel Celeron D 3.06Ghz->Intel Core2 Quad 2.5Ghz[Q8300])
A csere után szinte állandóan kék halált kapott a Windows 7 Ultimate-m(32-bites)Konfigurációm:
Alaplap: ASUS P5B SE
Processzor: Intel Q8300
Memória: 2*2GB 800Mhz Kingmax DDRII RAM
Videókártya: ATI Radeon HD 3870 512Mb GDDR4
Merevlemez: Western Digital 500GB SATAII 32Mb cache
Hangkártya: C-media 8738LX
DVD/CD író/olvasó: LG GSA-H10NItt vannak a hiba üzenetek:
- SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
- KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
- DRIVER_VERIFIER_IOMANAGER_VIOLATION
- BAD_POOL_HEADER
- DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
- PFN_LIST_CORRUPT
- MEMORY_MANAGEMENT (2x)
- IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Kép:Amikor még a régi procim volt benne minden működött rendesen, de most az új procival néha csak játékoknál valamikor egy bizonyos idő után és valamikor bejelentkezés után közvetlen beadja a kék halált a rendszer, de legújabban már csak simán újraindul a gép(nem forró processzor).
Már kipróbáltam néhány megoldást(A processzor kicserélése után):
- Rendszer újratelepítése megoldás kipróbáltam ezt is de semmit sem ért, mert ugyanúgy mint előtte most megkapom a kék képernyőt
- Verifier.exe-s megoldás hibás driver megkeresése, valószínűleg megtalálhatta, mert bejelentkezés után egyből kék halált kaptam válaszul.
- Driver telepitéses megoldás A legtöbb dologhoz a windows-os driverek vagy a legfrissebb win7-et is működő driverek vannak telepítve, de pl. a mobilnetes driverem miatt is egyszer elhalálozott a rendszer.
- BIOS állítgatós megoldás ez amit nem annyira próbálgattam csak a videókártyával kapcsolatos beállításokat, de azokat is vissza állítottam, mert csak rosszabb lett a helyzet(rosszul állítottam be a videókártya memória felhasználási lehetőségeit) mint volt.Amik szerintem biztosak:
- Valószínűleg driver vagy valamilyen más szoftveres baj miatt kapok mindig kék halált, nagy valószínűséggel videókártya driver, mivel mikor megpróbáltam telepíteni a Catalystot meg a drivert a Catalyst telepítése végén mindig kék halált kaptam.
- A memória kezelése miatt van minden, az a kék halál hiba tipus fordult nálam legtöbbször elő.Szóval azt szeretném kérdezni, hogy még milyen lehetőségekkel érdemes próbálkoznom?
Előre is kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest