Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ez nem a VGA hibája, hanem a meghajtóprogram illetve a Windows kettősének a gyümölcse. Az én VGA-m is hibátlan, de van olyan meghajtóverzió amit ha felrakok, akkor jönnek ezek az idegesítő "Képernyőillesztő nem válaszol" hibaüzenetek, másik meghajtóval pedig sosincs ilyen.
-
Cohond
csendes tag
-
Out
addikt
Ezek szerint nem USB probléma, ami az általad csatolt kép alapján igaz is lehet (amit valamiért múltkor nem vettem észre). A kép alapján, ami az ntfs.sys hibát jelzi, egy HDD ellenőrzést javasolnék.
De4d: A videókártya topikjában érdeklődtél már arról, hogy másnál is vannak-e ilyen kékhalálok vagy ismert probléma-e? Esetleg ők tudnak-e megoldást?
-
Out
addikt
Szia!
Én első körben megnézném az alaplapot, hogy rendesen van-e a házhoz rögzítve és nincs-e valami zavaró elem az alaplap és a ház között. Aztán jöhet az, hogy megnézném, hová van dugva az alaplapon a ház usb csatlakozója. Ha ezek is rendben vannak, akkor eszközkezelőben megnézném, hogy van-e !-es eszköz, aminek köze lehet az USB-hez. Röviden, ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest