Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Régebben volt egy GA-P31DS3L lapom,vettem a két giga ram mellé még két gigát csak sajna nem kezelt négyet,külön külön is mentek minden okés volt.Most vettem egy MSI P35 Platinum Combo alaplapot,és azóta netezésnél,játszásnál előjön a kékhalál.
Láttam itt már sokan írták ez a hibaüzenet:IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Próbáltam videókártya drivert frissíteni többször is felraktam többfélét,win7-et is raktam már újra ugyanezt csinálja.Húzva van a gép,E2180 2.0 @ 2.8 gigahertzre.
A tápom 450wattos chieftec.a gép 30 fokos cpu,gpu 35,alaplap meg bennt a gépházban 25.Szóval túlmelegedés sem jöhet szóba.
A ramokhoz nem piszkáltam,azzal nem lehet gond szerintem.Ha valaki tud valami okosat,kérem írja le!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest