- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Valami gagyi IMBP a neve, 350W-os.
Talán azért lehet táp, mert mondjuk nem ad le elég feszt a memóriáknak, és azok meg ez miatt produkálják ezeket a memória problémára utaló tüneteket, közben meg nincs is semmi bajuk.
Mert hát mi lehet még?
IDE kábelek talán?
Leírom röviden az előzményt.
Volt egy fasza ASUS lapom meg egy közepes AMD procóm benne. Erre a sógorom azt mondja, mivel feleslegessé vált nála egy lap, CPU meg két mem, nekem adja, egy kategóriával volt jobb mindkettő. Betettem, és ekkor kezdődött a kálvária.
Azóta ugye kicseréltem az alaplapot, CPU-t, memóriákat, HDD-ket leteszteltem, nem volt gond velük, még is csinálja. Persze mondjuk ez erősítheti a Te elméletedet is, hogy driver, ha a hardverekkel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest