- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
.Net Framework még eccer se volt fenn a gépemen... Per pill,netezek - zenét hallgatok a procim 28 C fok, a VGA 43 C fok...
============================== Aláírás
Előzmény - C.J. írta:
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
Előzmény - JediTrainer írta:
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Előzmény - Firestorm írta:
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
============================== Aláírás ,
Hali! Nem tom de én arra gyanakszok h nem támogatják teljesen a ForceWare driverek a 7600GT-t! Teljesen új win,új winchester és fagynak a játékok az nv4_disp.dll miatt! A legújabb WHQL-es drivert használom (84.21) persze előtte amit adtak hozzá azt is kipróbáltam és azzal is ugyanezt csinálta! Winyó nem lehet a hiba oka,a memória sem,futattam tesztelő programot... Ha valaki tud segíteni írjon! Köcce!
Ui.: Leadtek Winfast 7600 GT-m van!
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest