Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Frissen települt windows 7 64bit oprendszerem van, néha randomba lefagy bootoláskor a gép,de úgy,hogy az "üdvözöljük" bejelentkező képernyőig még eljut,aztán mikor a desktopot jeleníti meg, abban a pillanatban rögtön fagyás van, recsegő hangot vagy ilyen megakadásos berregő hangot ad ki a hangkártyám (nem közvetlen a kártya,hanem a kimeneti jel), az egérmutatóval együtt az egész képernyő lefagy,csak a reset segít!
aztán úgy~ 10 alkalommal bootolásnál semmi hiba nincs,aztán váratlanul randomba megint előjön ez. Semmi kékhalál,semmi dump file. Hangkarim(Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP) driverjét frissítettem,ennél újabbat verziót nem találtam: verzió:5.12.1.2016 dátum:2009.05.27,(SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe a telepítője). Aztán hogy ez megoldja-e az majd a jövőben derül ki,ha majd huzamosabb ideig nem fagy le.
Másnál is volt - e már ilyen jelenség? Mitől lehet ez, mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest