Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
-
audi100td
nagyúr
Hali,
Nem tudja valaki mi az angol vagy akár magyar címe, annak a rajzfilmnek ami régen ment a Cartoon Netwrok-ön, egy posta galambot vagy valami hasonló madarat üldöznek repülővel és van benne egy szürke kutya is ami idétlenül vihog folyton?
Vagy ha valaki tudja a kutya nevét, az is nagy segítség lenne.
Köszi
-
Dumb
senior tag
Tomnak az ordítása nincs meg valakinek mp3-ban?
-
ponti_ak
addikt
Múmin!
[link]
[Szerkesztve] -
Smetana
újonc
Nem rémlik véletlenül valakinek egy olyan rajzfilm, ami 1990-94 körül futhatott a TV-ben. Amennyire emlékszem belőle: Volt egy fémtestű fiú meg egy fémtestű lány. Mintha tudtak volna repülni is egy szerkezettel, de ez nem tuti. Volt egy főgonosz, fekete-vörös öltözékben, továbbá 3 mellékgonosz, akiből az egyik egy zöld tollas ruhában volt. Sajna csak ennyi ugrik be róla. Annyi biztos már csak ez alapján is, hogy valamilyen sci-fi/fantasy rajzfilmről lehet szó. Ha valaki tudna róla valamit ennyiből, szívesen venném, ha ideírná. Előre is köszönöm a segítséget!
Orsi -
Móci
addikt
Macskafogó nagy kedvenc, nagyon szerettem régen.
Lenne viszont egy kérdésem:
nem emlékszik valaki egy 95-96-os rajzfilmsorozat címére? Azthiszem karácsony tájékán sugározták...
Sci-fi volt a kicsike, valami zöld hajú vagy zöld ruhás hercegnővel menekültek mindig a jófiúk.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
pemete2
csendes tag
Sziasztok!Keresem aPumukli ill.Hupikék törpikék c.meséket dvd-n.Megvan valakinek?
-
Yeti910331
aktív tag
Ezt muszáj megnéznetek: Frakk Újratöltve ([link]) és a jo.zan.hu -ról több jó dolog is lejön.
-
Dijja
újonc
hát az én kedvencem a Jelszó Kölyök Nem Dedós a cartoonról. Utálom a véres küzdős animéket, de a véresek közül csak a South Park a kivétel
magyar mesék közül a népmesék a jók na meg persze a Mézga család.Imádom a rajzfilmeket
pedig már nem vok gyerek, néha hülyének is néznek a barátaim emiatt
-
peterszky
őstag
válasz
burgatshow #188 üzenetére
de jó lenne...
bár sztem, ha készül, akkor sem fogja elérni az első sikerét
azt még az igazi magyar rajzfilmkészítők csinálták
- Frissítőt tessék! Szolgálhatok valamivel uram?
- Joghurtot kérek szalonnával, sok sok szalonnával. -
peterszky
őstag
válasz
burgatshow #184 üzenetére
- Jelszó?
- Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska.
- Cincinnátus, ... , khm, mint az köztudott.
- Mint az köztudott? Schafranek, maga gúnyolódik velem?
- Neeeem!
- Schafranek, jöjjön csak közelebb!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
- Ja, és üdvözlöm a kedves feleségét!
- Köszönöm uram, de már öt éve önnel él. -
bahama bug
csendes tag
Nekem a kedvenc animáció filmem a Jégkorszak.Ez a legkirályabb, sajna még a második részét az olvadást nem láttam, de már nagyon várom.
''Szegény bugris tigris itt marad''
''Nem, nem tigris bigris velünk jön, és mutatja az utat'' -
darkside
csendes tag
Esetleg tudja valaki, hogy mi volt az eredeti címe a Rémecskék kicsiny boltjának???
-
peterszky
őstag
Kedvenc rajzfilmsorozataim:
- Simpson család
- Dexter laboratóriuma
Kedvenc rajzfilmeim:
- Macskafogó
- Hófehér
- Szaffi
A Macskafogót és a Hófehért szeretem a legjobban és néhány hete sikerült beszereznem őket DVD-nMindkettő 900 Forint volt a Metroban az akciós DVD tárolóban. Mindenhol kerestem őket, sok helyen azt mondták, hogy nincs is dvd-n, és pont a metroban... nem gondoltam volna
kedvenc szövegeim:
- Mi történt magával Schafranek?
- Glp, borotválkozás közben megvágtam magam, uram.
- Helló cicus -
bbchris
senior tag
Frissítsük emlékeinket még egy kicsit . Kinek vannak még kedvenc rajzfilmei . Mostanában szoktam még nézni az ED , EDD and EDDY meg a Billy és Mandy kaladjai a kaszással hú bazz na aztán az kemény ám .
-
ladybug
őstag
A Lilo és Stichet látta valaki? Annyira jó szövege van a filmnek.
Vagy ilyen Disney-s dologkat már nem néztek? -
Digital
addikt
Hi!
Picit felrázom a topikot
Keresek xxx rajzfilmeket,és Narancs Tetves Dugó típusú alkotásokat!
Ha valakinek volna keressen meg MSN-en! -
NwL
tag
Nálam a NO.1 a South Park.
Bár ez nem igazán gyerekeknek szól
Amúgy az örök kedvenc: Tom & Jerry -
wolfman
veterán
Háháááááá! Megtaláltam! A címe Centurions! Nagggyon örülök!
De ez egyébként Murphy törvény. Amikor segítséget kérek másoktól akkor találom meg én is! -
wolfman
veterán
Problémám lenne egy rajzfilmel kapcsolatban! Nem jut eszembe a neve annak az akciórajzfilmnek a címe ami régen a Cartoon Networkon ment. Az volt benne hogy három fószer (néha csatlakozott hozzájuk egy indián is) nagy csatlakozós ruhában rohangáltak és erre a ruhára egy űrálomásról leteleportálták a harci eszközöket. Az egyik fószer kék ruhát viselt és repülős cuccokat kapott. A második sárga volt és ő lépegető, motor vagy helikoter ruhát kapott. A harmadik pedig zöld ruhás volt és ő vízalatti gépeket teleportáltatott a testére! Amikor kérték a ruhákat akkor mindég POWER EXTREME vagyis PÁVŐR EKSZTRÍÍÍÍÍM felkiáltásokat hallattak!
Az űrálomáson egy csaj dolgozott egy hatalmas vörös gorillával (a gorilla egy mezei gorilla, neki semmilyen természetfeletti képessége nincs) ja és volt egy kutyusuk is annak is volt néha rucija!
A főellenségek félig robot félig emberek voltak (egy kék és egy piros fószer). Naggyából ennyi jutott eszembe. Remélem tud valaki valamit róla!
-
Newl
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy mi volt a ''Mátyás a házimanó'' eredeti címe?
Na az egy annyira igénytelen rejszfilm volt hogy már csúcs.
A figura is el lett találva. Ha tudnék googlizni képet róla akkor már nyomnám is pólóra.... hehe
Milliomos lennék!
Segítsetek!!!
üdv.:
Newl -
Ráczkölke
tag
Én is szeretem a South Parkot, de a három kedvencem a ''Rémecskék kicsiny boltja'', a ''Veszett Jack a kalóz'' és a ''Beetlejuice'' volt
! Bírom az ilyen morbid stílusú meséket...:
-
TitiRii
senior tag
Johy Bravo Powa
South Park rulez
na meg azért van még pár jo a cartoonon is meg jet X en és minimaxon is
pl Endy a vagány is komoly.
A tonamiban ugyan rohadt igényesek a rajzfilmek, de sokszor elég bugyuták, van egy pár aminek azért jo a mondanivalója is.
én felválaom22 leszek de az ismeret terjesztő és zene csatornákon kivül, max rajzfilmet nézek még tvben
az ilyen valoság showoktol meg talk showoktol emg minden showoktol borsodzik a hátam
bár a Kontra az atom
magyar jack ass (a viva la blam ,meg wild boys , punk'D meg a többi anyira nem jön be, de abban is vannak jók, bár némelyik már rohadt gusztustalan) -
Gordiann
őstag
UP+!!!
[Egy nagyon fontos kérdés_!:
Gyerekkoromban kedvenc rajzfilmem: A beszélő kutyák csodacsontja
Elkallódott a VHS, amin megvolt, és úgy érzem, hogy nem szabad kárba vesznie!
Tuudja valaki az angol címét? Esetleg nincs meg vkinek digitális formában?
Előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
zebrafish
tag
Egy idézet az alant lévő linkről:
''....a YuGiOh, illetve más japán rajzfilmek túlzott erőszakossága a szigetországi és az európai kultúra eltéréseiből is ered. .... A japán értékrend több szempontból is eltér a nyugati gondolkodástól, így eltérő elképzelés uralkodik arról is, hogy mi való a gyermeknek, illetve az erőszak megjelenítése kapcsán is toleránsabbak''Sajnos mi le vagyunk maradva e tekintetben
Bővebben: link -
Aloki
tag
A korai Transformers rajzfilmek, Transformers: The movie, Tom és Jerry-k kivéve a Chuck Jones-félék, Fecsegő Tipegők, Hé Arnold!, Dexter's Laboratory
Magyarok: Szafi, Macskafogó, Mézga család
Legjobb beszólás: Walt Disney: Szépség és Szörnyeteg, Gaston: ''Mellemet derűsen borítja szőr'' -
Lest4t
aktív tag
Dragon Ball THE BEST
szerintetek? -
Dilikutya
félisten
No comment. Bővebben: link
-
_az
senior tag
kedvenc beszólás, mikor a flúgos futamban a mardell röhög
anno tökélyre fejlesztettem ezt a röhögést
-
Twiggydoll
tag
ed edd és eddy a legjobb!abszolút kedvenc.
na meg a narancs tetves és dugó 3 része
-
Wolverine
félisten
Yááyyy, de sok kedvencem van... Macskafogó (Schafranek rulez!
), Rumcájsz, Dexter, Courage the Cowardly Dog, Kukori és Kotkoda, a Toonami legtöbb rajzfilmje (X-Men: Evolution, Batman of the Future, Justice League - de aki a Transformers: Energont csinálta, azt le kéne kőni
), Duck Dodgers, Goofy, Csipet Csapat, Gumimacik, Slayers, South Park...
mod: naná, hogy maradt ki: Johnny Bravo, Mucha Lucha, Pindúr Pandúrok, Elsüllyedt világok
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Walt Disney, Herkules
szerintem az a legjobb -
Lortech
addikt
Ma reggel hívta fel a figyelmemet egy kedves ismerősöm, aki hollandiában él, erre a kis videóra, náluk eléggé felkapott mostanában.
Bővebben: link -
bbchris
senior tag
Billy és Mandy kalandjai a kaszással , na ez aztán nem semmi . Ed Edd and Edy magyarul ez nagyon jó . De ott van a Duck Dodgers ha jól írom azzal a kis malaccal . Na meg a Loony Toons . De a Minimaxon is a mentőosztag vagy a Jakc Cousteo kapitány kalandjai nem biztos hogy jól írom , ez is tetszik , ezek ha jól tudom megtörtént dolgokon alapulnak . De mi nem igazán tetszett az a Mucha Lucha ez valahogy nagyon nem jó . Ami még imádok a rajzfilmekben azok a frappáns csattogó puffanó hangok meg azok a lihegések meg röhögések meg mikor a tortába belepacsírozza a fejét valami figura az a furrty vagy ilyesmi hang de az sem volt semmi mikor a dodgers kacsára rácsapták az ajtót aztán a csőre kiemelkedett az ajtóból , ezeken röhögök a legtöbbet , akik csinálják nagyon eltalálnak egy két hangot .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest