- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
én írtam Harry Pottert, ami elég felkapott mostanság és elég új is (végsősoron a Gyűrűk Uráról is sok szó esett a filmek végett). de jó is naon mindkettő
Sőt amit szintén írtam, Cornwell könyvei, azok is elég újak, ajánlom őket minednképpen, főleg az Excalibur trilógiát; az a könyv fantasztikusan jó.(mod: szoval DaVinci helyett olvasd ezt ha teheted, bár az előbbi könnyebb olvasmány)
jah egyébként kihagytam egy másik jó kis könyvet, Stephen E. Ambrose: Az Elit Alakulat (többi könyveit még nem olvastam, majd eccer talán)
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
háát, elmennek, de azért a kedvenctől messze van. Da Vinci kódot olvastam és a Digitális erődöt. Előbbiről annyit tudok nyilatkozni hogy nem rossz, de a ''csattanót'' kitaláltam. Utóbbiban nem, viszont a történet középpontjában egy brute-force kódtörő gép van ami percek alatt feltör minden titkosítást (hát ez legalábbis ''érdekes''). ettől függetlenül az is élvezhető volt, azt hiszem elolvasom az Angyalok és démonokat is egyszer. Végülis tényleg izgalmasak a regények, de tipikus egyszerolvasós (pl. a Gyűrűk Urát eddig csak 4szer olvastam
lassan neki kéne állni megint)
Lényeg a lényeg, Brown nem rossz de azokhoz képest akiket felsoroltam nem elég -
Én ezeket mind megtettem, szerintem hatszot-hétszer biztos olvastam a Gyűrűk Urát és a Babót is, sőt, azt még angolul is kétszer, a filmet is láttam, ennek ellenére a Szilmarilokkal elakadtam. Igaz, mindig az elején, lehet, hogy később érdekesebb, de odáig nem sikerült eljutnom még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest