Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Aktív témák
-
george11
addikt
Fucking buzi szél.
Már most ki van a faxom vele, de mi lesz itt hajnalban ?
Zörög a szomszéd fóliája, zörög a kurva antenna a tetőn, hallom, hogy mozog a gipszkarton az emeleten, a kapu remélem megmarad reggelre, de ahogy hallom ez nem biztos.
Az időjárás monnyon le !!!
A kocsi garázsban áll
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
válasz
ekrisztian #4795 üzenetére
Nem baj, a hangoskodó köcsögökre ráfér nem? A többiek meg már úgyse sokáig szomszédok
-
aXXon
őstag
válasz
george11 #4790 üzenetére
Itt a macska már megvan őrülve, nagyon kész van, pedig alig hallatszik be a szél. A suzinak viszont alig találtam helyet, ahol csak 1 azaz egy fa van a közelben, féltem is eléggé. Érdekes módon, a ház előtt, ahol tele van baszott nagy fákkal, most elég üres a parkoló, máskor ilyenkor este már full tele van. IRCen adta valaki a tippet, hogy 2 IFA közé kell állni, akkor védve van a verda. Én kerestem, de nem találtam sajnos két ilyen pozicióban parkoló IFÁt
Igaz egyet sem
-
aXXon
őstag
válasz
ekrisztian #4792 üzenetére
De enyémet jobban eltudod passzolni
-
ekrisztian
őstag
...szemét szél letépi a klímát...zörög mint állat...szomszédok meg ugatnak majd..
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #4793 üzenetére
persze köszönjed is meg magadnak...
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #4788 üzenetére
Europa..így írják teee
-
Chaser
legenda
Adnék ha lenne, de ritkán piálok
Lassan megen ideje lesz, kezdek kockásodni
Kóla viszont van ha gondolod
''A hozzászólás azon részéval volt a bajom, hogy értelmes ember nem vesz anélkül processzort, hogy nem nézegetne rajta mindenféle kódot, hogy hijja, meg hujja.''.. továbbfolytatva, lehet nem volt egyértelmű, olyan ember, aki tudja mire kell neki az adott proci- vagy bármi- nyilván egy átlagusernek átlagfeladatokra oly mind1, milyen opn-es procit vesz-legtöbben azt se tudják hogy van opn, vagy tudják is nem foglalkoznak vele, a fenti hsz-ekből gondolom azért kiderült, mért fontos nekem egy a64nél az opn, sorry, ha akaratomon kívül megsértettem volna valakit
szerk: #4790) george11: itt tégla falak vannak, de már 2x azt hittem, hogy beszakad az ablak
[Szerkesztve] -
george11
addikt
Kezd megbuzulni az idő odakinnt
Fasza lesz az éccaka ... Katonatelep(jegesmegve a szomszédom)... tetőtér ... gipszkarton falak
Áram még van/ez eleve csoda a DÉMÁSZ-t ismerve/
-
george11
addikt
válasz
Jodanovich #4779 üzenetére
M-Audio
-
aXXon
őstag
válasz
ekrisztian #4768 üzenetére
Nem cserélünk akkor lapot meg procit?
-
george11
addikt
válasz
ekrisztian #4782 üzenetére
Max újat tudok a boltból
I/O KÁRTYA (USB/2.0) 4PORT PCI 1.700 Bruttó, 1év gar.
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
válasz
Jodanovich #4779 üzenetére
Philips egész korrekteket gyárt.
-
aXXon
őstag
válasz
God Vazzeg #4758 üzenetére
Na még utoljára (közben eljöttem melóhelyről haza) : nem azzal volt a bajom, hogy kinek mire kell, félre értettél. Természetesen mindenki arra használja amire jól esik. A hozzászólás azon részéval volt a bajom, hogy értelmes ember nem vesz anélkül processzort, hogy nem nézegetne rajta mindenféle kódot, hogy hijja, meg hujja. Persze ezzel vitába lehet szállni, hogy én nem vagyok értelmes ember, de biztos van még rajtam kivül pár ember, aki nem a tescoban veszi a gépét és szintén így gonolkodik ahogy én.
-
Jodanovich
senior tag
mondjatok már valami fasza hangkari márkát de ne ilyen soudblaster, terratec cuccost
kipróbálnék már valami iparit -
Chaser
legenda
válasz
Jodanovich #4776 üzenetére
Ezt jól megaszontad
Ha vkinek van kedve s939 3200+ról, 3500+ról, illetve 3800+ról up ill. downgradelni, egy új, használatlan 3700es sandi procira, privizzen, a csereárat amit kérek, vagy adnék a 3800+ra ott megtárgyaljuk -
Jodanovich
senior tag
jó külditek ám azt a rohadt bárca bitorló kurva picsáját hea
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz
ekrisztian #4768 üzenetére
''2. usb alaplapi behal ha az ügyvél rövidre zárja a lábakat?''
Kérem Őn nyert, nyereménye egy piros autóhangszóró -
***HG***
aktív tag
Jól elvagytok... nemhogy a sok vitatkozás helyett adnátok nekem 3 db navigációt nyomott áron
Ja és esetleg az én cuccaimból is lehetne szemezgetni amiket most nem copyzok be megint de visszább megtalálhatók -
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4767 üzenetére
Megnyugodtam
nem mintha eddig ideges lettem volna
.. mivel már tudom, hogy ebből 1 fajta van, engem is 26k alatt érdekelt volna a proci..de ezt egy sima kódból megtudtam volna pár órával ezelőtt
jah ez az oldal meg csak egy volt a sok közül..
szerk:kellenek a kábelek jahmi péz?
[Szerkesztve] -
ekrisztian
őstag
Csá!
Lenne 3 kvescsön így estére kelve..
1. usb 2.0 pci kártya valakinek?
2. usb alaplapi behal ha az ügyvél rövidre zárja a lábakat?
3. senki nem veszi meg a konfigom? -
Chaser
legenda
válasz
Már tudom a kódot
de pl csak ezen az oldalon, 2 különböző maggal gyártott 3600ost árulnak.. gondolom érthető, hogy így joggal feltételeztem, hogy nem csak 1 darab 3600os létezik, és akkor ne is mondjam az 1.8ghzes ''csodát'' amit találtam
jah ez a link ahol 2 maggal árulják: [link]
Jah és épp az energiatakarékosság a fontos nekem, meg a c'n'q lépcsők, mert lesz hogy 1 hetet megy majd egyhuzamban, és az esetek elenyésző részétől eltekintve intvga-val.. tehát gyakorlatilag a proci, chipset/ami nem számottevő 10-15-20w/ és vinyó/ fullon talán 15-20w/ szíjja majd a kraftot..már ha 1x összejön
szerk:
#4764) Kloss : használom majd remélem, csak még kanócot is kell vennem hozzá
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #4761 üzenetére
Kira, és felmész érte pestre?
(az olyan +5k benzin)
Klíma nélkül a szopacs ...
Ez a lap, meg helyben garis, meg ilyenek. -
-
george11
addikt
válasz
Nincsen klímád buzi-e vagy ?
[link]
-
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4746 üzenetére
Nu erre lettem volna kíváncsi, az előző hsz-emből talán kiderül mért... nékem ilyen oldalt nem dobott a gugli, vagy már az xedik találatnak..gondolom a többi oldal hibás volt, ahol 1800mhzesek is írtak, meg 1 mega L2-seket..szégyellje össze-vissza magát az AMD, hogy nem tudja normálisan megcsinálni a processzor listáját..sztem ez meg egyikünk ''vétke'' sem
A történtek tükrében, mivel komoly érdeklődő voltam, várok rá egy ajánlatot- 26k alatt legyen, mert annyiért kapom újan- -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #4752 üzenetére
KN9 Nforce 550
KN9 Ultra Nforce 570 chipset
A lingvines téma az Nforce4 ultra chipset -
aXXon
őstag
válasz
God Vazzeg #4745 üzenetére
-
donw3ga
őstag
válasz
-
george11
addikt
válasz
Ehune : [link]
-
Chaser
legenda
Örülök, hogy te is annyira tudod, mit akarok egy procival
..sztem ne lottóz a héten ha esetleg szoktál..
Az meg csak magánvélemény, egy ilyen volumenű proci opn nélkül kb olyan, mint egy alaplap chipset nélkül: '' neje bazzeg, van egy am2 asusom oszt vigyed''..csak példa volt.. -
aXXon
őstag
válasz
Az nem ultra lap, az egy sima KN9 csak a lingvinesek elcseszték a képet, ezt értsd meg bammeg
A sima kn9en is nf4ultra van.
-
aXXon
őstag
válasz
God Vazzeg #4743 üzenetére
A képen valóban az van, de nézd meg a nevét... Sima KN9 amin nforce4ultra csipkészlet van.
-
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4736 üzenetére
Ööö, az én részemről a hozzáállásod miatt vált tárgytalanná..már bocs...
Bontatlan dobozban vettem ezt a procit, szégyellem is magam ez miatt, mert nem tartozok az értelmes emberek közé , ezentúl különösen odafigyelek ezekre a dolgokra.-- ha nem tévedek nagyot, a proci azzal az oldalával volt kifele a dobozból, ahol a kódja van, és hogy még látni is lehessen, valami átlátszó műanyag-szerű dolog lehetett előtte..
'Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy egyértelmű válaszokat adtam, nincs itt szó félreértésről'' --adtál hát, hogy EE-s proci..akkor keress már rá úgy,ahogy george kollega szerint nekem kellett volna keresnem..még 1.8gh-es 3600+x2 EE-s procit is dobott ki a gugli..ami már tényleg igencsak meglepne ha létezik ilyen..
''a 47e valójában 46e volt, de most már nincs jelentősége ''..ezt benéztem, ennyi..
szerk: george:
X2 3600+ EE 65W TDP mi kell még? Ennyi nem elég? Vagy megnézzük minden FSB-n, minden feszültséggel/rammal/lappal, hogy mennyit megy?
Ha arra vagy kívnáncsi, hogy szarráhúzva mit tud, akkor miért nem kérded meg nyíltan?
Na sasolj már ide légyszíves: [link] , mint láthatod, 3800+ra 3 változatot dob ki- 3600ról linkelnél, ha lenne az amd oldalán, de nincs- nékem nem mind1, hogy 89, 65, vagy 35 W a proci fogyasztása..
Az OPNből pl megtudhatod a gyártás stepet- bármilyen furi, van olyan proci ami 10 féle változatban készült- és mért fontos ez nekem? 1részt a fogysztás miatt, másrészt a kódból derül ki hányféle c'n'q lépcsőt tartalmaz, a stepből meg azt tudom meg, melyik szériában gyárották, mert van olyan, ami elég sz@rul sikeredett- mily meglepő- , és nem vennék olyat ha nem muszáj..
Az esetleges sz@rráhúzásról meg annyit: nekem arra kellett volna, hogy egy minél kevesebbet fogyasztó htpc-t csináljak belőle,ami azért ha szükség van rá, kraftoljon is rendesen/ húzásról csak annyit, hogy 1általán nem érdekelt, minden procit alapfeszen húzok, megy amennyit megy/ -pár órája itt volt Kloss kollega, beszéltem vele róla, szóval ő megerősítheti ezt is..nem most találtam ki, meg nem is tegnap előtt
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
Én pl magasról telibe szarok mindenféle kódot, nekem az számít, hogy a d820am 2,8ghzen szépen fusson. Éppen ezért voltam bátor és vettem olyan alaplapot, amiben egyáltalán még csak tunin funkció sincsen. Elég sok értelmes ember van, aki azért vesz egy procit, hogy hasznéla és nem azért hogy széthúzza. Az ő szemében te vagy a nem normális.
ÉS NE RAKJATOK SEMMIT OFFBA, EZ A BESZÉLGETEK TOPIK IS -
donw3ga
őstag
válasz
God Vazzeg #4739 üzenetére
egyik sem
-
george11
addikt
''akik árat mondanak egy 3600-as x2re OPN nélkül,- már egy sandiegot se vesz értelmes ember kód nélkül, nemhogy ilyen procit,én a magam részéről egy 3200+-t se''
Na az ilyentől falnak megyek bazze
Volt egy faszi nálam a boltban a minap.
3800+ S939 kellett neki, mondom az árat, megveszi, és kezdi nézegetni, majd bejelenti, hogy ez szar, ezt nem viszi el, mert nem faszomtudjamilyenmagos.
Ok, visszavettem. Közben megkérdeztem, hogy miért is rossz ez? Kiderült, hogy neki biza tuningra kell, énmeg furcsán néztem rá, mert egy procit nem azért árulok, hogy tuning-e, vagy sem.
Most jön az adalék ...
Visszajött kb. 2 óra múlva, hogy mégis kéne, mert összekeverte, és ez mégiscsak a jó mag.
A válaszom tömören ennyi volt: ''eladtam, és már nincs is belőle'' . (a proci azóta is ottvan a polcon ...)
Komolyan mondom bakker milyen OPN számról beszélsz ???
X2 3600+ EE 65W TDP mi kell még?Ennyi nem elég? Vagy megnézzük minden FSB-n, minden feszültséggel/rammal/lappal, hogy mennyit megy?
Ha arra vagy kívnáncsi, hogy szarráhúzva mit tud, akkor miért nem kérded meg nyíltan?
A másik dolog az ár. Egy ilyen Abit lap használtan 20-21-et ér. A kettő együtt 46K. Innentől nem kell géniusznak lenni, hogy megtudd melyik mennyit ér.
na mostmár nem offolok többet (remélem) -
donw3ga
őstag
Már amikor megkérdezted akkor is tárgytalan volt, de így legalább mind2-en gyüjtöttünk pár hsz-t
Ha komolyan érdekelt volna dobtál volna egy konkrét ajánlatot.
Bontatlan dobozban vettem ezt a procit, szégyellem is magam ez miatt, mert nem tartozok az értelmes emberek közé, ezentúl különösen odafigyelek ezekre a dolgokra.
Félreértések elkerülése végett, a végén már nehogy az én hibám legyen, hogy az eladó úr nem képes egy nyamvadt árat mondani 2 alkatrészre külön-külön
Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy egyértelmű válaszokat adtam, nincs itt szó félreértésről
a 47e valójában 46e volt, de most már nincs jelentősége -
Chaser
legenda
Félreértések elkerülése végett, a végén már nehogy az én hibám legyen, hogy az eladó úr nem képes egy nyamvadt árat mondani 2 alkatrészre külön-külön - meg is érteném, ha socketA ketegória lenne, de nem az- talán akkor ''egyezkedhetnék'' God úrral, ha ez meglett volna..talán a végén mindhárman megelégedetten ''távozunk'' a boltból...
Nyilván rengetegen vannak, akik ilyen procit pont ezzel a lappal akarnak venni pont ilyen áron..azok meg mégtöbben, akik 2x1 giga 667-es rammal akarnak ilyet venni, azokból meg mégtöbben lehetnek, akik árat mondanak egy 3600-as x2re OPN nélkül,- már egy sandiegot se vesz értelmes ember kód nélkül, nemhogy ilyen procit,én a magam részéről egy 3200+-t se.. -. garis dolgokról se esett szó, nem hinném hogy erre is nekem kellene külön rákérdeznem...na szóval részemről pár hsz-szel ezelőtt tárgytalan volt a dolog, ha nem derült volna ez ki, sok sikert az eladáshoz
szerk: (#4734) OTee : sőt, én már az idejét se tudom, mióta használom a tűzróka beépített gugliját.. www.sztem_ez_a_legegyszerubb.hu , persze csak akkor használom, ha van miért használnom...
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
válasz
Jodanovich #4731 üzenetére
''gyors pénz a legjobb pénz'' - attól függ
az előző hsz-ban elírtam, lapra+cpura gondoltam.
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4728 üzenetére
Mondtál 47k-t lapra+procira. Ha jól gondolom ezek nincsenek összenőve
Ha ige én kérek elnézést, és lemondok.. Tehát van valami elképzelésed melyik mennyit ér - ha azt tudod, hogy a 2ért 47k-t akarsz kapni-, nyilván nekem is van, hogy mennyit adnék a prociért, meg God úrnak is, hogy mennyit adna a lapért..nos ezeket tudtuk volna össszevetni, ha megteszed azt a szerény kérést, hogy mondasz egy-egy árat ahogy kértem
Ram meg sztem 1általán nem tartozik ide, c2dben is megy a 667es, ha váltani akarsz neked oly mind1, hogy akkor adod-e el ha már megvan az új konfig, vagy most, nem tuningolós am2eseknek tökéletes..ha jó fajta, még tuningolósaknak is
Egy próbát megért volna, de ha nem hát nem, peace! -
luci
aktív tag
Hi all !
Volt már valakinek 955ös lapja ?Megy benne a core 2 duo ? -
Chaser
legenda
-
***HG***
aktív tag
Eladó ABIT NF7-S2 lap egy 2000+ Athlon XP procival és egy Primecooler hangtalan ledes hűtővel. A lapnak megvan minden cucca, kivéve a doboz.
Ez elkelt. -
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4714 üzenetére
Nálam azt jelenti
De megtudhatom mi van a dobozon?
#4715) george11 : tiszteletre méltó fórumtársam, a kérdés nem az volt, hogy a gugli mit talál, hanem az, hogy mi vagyon írva eme remek cpu tetejére.. egyéb megközelítsből vizsgálva a dolgok összefüggéseit, én az AMD hivatalos oldalán - az amdcomparen - néztem utána a procinak, és bizony ott nem vala ilyen..sőt asszem ''sima'' 3600-as se..szóval az AMD monnnyon le
God: rajtam is kb olyan arányban áll, vagy bukik a dolog mint rajtad..nekem se létszükség, zseton úgyse lenne hozzá lapra, csak menne szépen becsomagolva a szekrénybeAz eladó úrnak kellene eldönteni, hogy milyen pénzeket kér a prociért és lapért külön, ha egyben 47k-ra taksálta őket..nem nekünk
szerk: [link] ez az egyik linked george kollega, nos L2-re 512kb-ot ír -ezt is úgy tudom, hogy csak 256kb-os van ilyen prociból-, fogyasztásra meg 65 w-ot, ez korrekt is, csakhogy létezik 35 w-os EE proci is..ezért kellene a kód
[Szerkesztve] -
george11
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #4711 üzenetére
Jóvanna, te se gondolod, hogy komolyan írtam
Lapra rákerestem, 17-30kig elég nagy szórásban dobott árakat.. nem én döntöm el, hogy mennyiért kínálja az eladó úr...sajnos a proci se 10k-s kategória -
***HG***
aktív tag
- Funai 72centis síkképcsöves stereo TV elforgatható tetejű TV-állvánnyal és egy Eurosky DVD-vel.
Minden ezüst színű, az állványban üvegpolc, sérülés, törés és karcmentes minden. A DVD-vel kb. 3db filmet néztem meg. Távirányítók megvannak, hibátlanok.
Cakk-pakk 60k
- Malaguti F-12 Phantom tuningrobogó (gyárilag 50cm3, 50-es papírokkal amúgy 70-es)
200k
- Aerocool X-202 házikó (többen is láttátok már nálam) aki nem látta nézze meg. Van benne egy kék neon + inverter.
10k
- Turtle Beach Santa Cruz 5.1 hangkártya 8k
- Soltek SL-75KAV OEM Socket A lap 3,5k
- Mitsumi 400dpi optikai egér (fekete) PS2, bontatlan dobozos 2k
- Labtec fekete/ezüst PS2-es golyós egér bontatlan dobozos 1k
- Sata raid kártya (PCI) 4k
Eladó ABIT NF7-S2 lap egy 2000+ Athlon XP procival és egy Primecooler hangtalan ledes hűtővel. A lapnak megvan minden cucca, kivéve a doboz.
Ezeket nem viszi senki? -
Chaser
legenda
válasz
donw3ga #4708 üzenetére
Sztem nagyon f@sza kis lap, sőt überbrutál, sztem simán megér 30k-t, így a procira 16k jut..viszem is annyiért
God mit szósz?
Az OPN -tray-csak a procin van.. nem tudok olyan progit, ami azt is kiírná..viszont ha dobozos, azon is van kód..ha EE-s proci, akkor ADD-vel kezdődik -ez meglepne, mert 3600osból tudtommal nem készült ilyen- hátha tévedek -
donw3ga
őstag
válasz
God Vazzeg #4705 üzenetére
lap+proci 46k összátok el
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #4705 üzenetére
Hát, ha kapok egy olyan OPN-t amire számítok, meg egy jó árat, akkor nem menekül
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest