Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kispalya #3252 üzenetére
Szerintem is jobban járnál egy conroe-s lappal és proccal!
Ennyiért kapsz azt is, és az lényegesen gyorsabb , jobban huzható, és szerintem időt állobb is lesz!
VIDEKARIN SOKAT TUDNÁL NYERNI HA HASZNÁLTAL IS BEÉRNÉD!
Én inkább WD vinyot választanák!
A directx 10-zel ugyis leváltják ezeket a 7 sorozatu nvidiákat! Jővőre jönnek .........8-asok!
Amik árban is elérhetők hétköznapi ember számára!
Én inkább most vennék egy használtatt és jővőre egy ujjat bele!
[Szerkesztve] -
george11
addikt
X300SE is 256Mb PCI-E
S478 Celeron 2400Mhz/128/400 - SL6VU - 5431B865
512Mb DDR2 533Mhz SOKA(nemröhög)
Árazzátok be nekem pls, aztán akár meg is vehetitek -
Robaj
addikt
válasz
God Vazzeg #3277 üzenetére
Előbb nekem
-
Kloss
őstag
válasz
george11 #3290 üzenetére
Hehe, no azt azért nem. De eléggé testközelből tudom mit jelent 20-ról 24 pipe-ra cserélni.
Legalábbis játékok alatt nem sokat, kb 10%-ot, míg 3DMark-ban akár 30%-al is többet megy.
De mivel nem mentettem képeket a méréseimről, csak 1 kis sárga cetlire írtam fel, így azt nem tudtam belinkelni
(megjegyzésként annyit, ezeket 1152x864-en mértem, nagyobb felbontásnál nagyobb eltérés lehet, ami megdöntheti az elméletem)
-
finest
addikt
Van egy eladó S754-es konfigom: [link] Hátha valakinek megtetszik.
Alkudni lehet. -
OTee
aktív tag
válasz
God Vazzeg #3285 üzenetére
Te Monnyá le
vagyis árat!
Óccsón adom, te meg úgyis tudod mit adnál érte, majdcsak +1ezünk!
OTee -
-
OTee
aktív tag
Hi!
Eladó 1 db 12 csatornás NMEA protokolos BT (kékfog) GPS vevő.
Kb 1,2 éves, tökéletesen műxik, autóstöltővel, cserélhető akkuval.
12-12 óra üzemidő, nekem nem volt vele semmi bajom, csak a jelenlegi navimhoz nem kell!
Kitűnő karácsonyi ajándék, esetleg iGO-t is tudok hozzá!
OTee
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz
kispalya #3260 üzenetére
7800GTX/7900GT
Már sajnos ez sem a mostani csúcs, de e felett nem érdemes venni még VGA-t.
Esetleg olyat is el lehet követni, hogy veszel 2*1 giga ramot, és egy ''fika'' VGA-t olcsón, amit majd később pótolsz, ha a 8800 árak lemennek.
Nem lehet ebben eléggé okosnak lenni, de a 7600GT(bármilyen jó kari is) nem időtálló választás.
A legokosabb az lenne, ha VGA-t használtan vennél, így a 7600GT ára felett egy nagyságrenddel erősebb karit vehetnél. (arról nem is beszélve, hogy szerintem az Inno még mindig kerülendő- ezért tuti fikázni fognak engem-).
Egy ilyen például meggondolandó lehetne [link] .
Ellenben mivel tavasszal jön a Vista(remélhetőleg), és jönnek a DX10 VGA-k, így az árak zuhanni fognak elég sokat, főleg, hogy kijön az ATI DX10-es karija is. Egyenlőre vidkariba nem feltétlen éri meg sokat befektetni, mert kicsit át fog rendeződni a piac.
Csak viszonyításképp a 7600GT szeptemberben majd 60K volt, mostmeg a márkásabban(Leadtek/Asus) is 37-39K körül vannak ... Pár hónap alatt 20K-t esett az ára.
Ez de hosszú lett megint. -
Robaj
addikt
1 giga, DDR400(PC3200) , 1x1024 vagy 2x512 ram kerestetik, minél olcsóbban!
-
Chaser
legenda
válasz
ekrisztian #3270 üzenetére
Rajtam ne múljék
Mikor jönnél? Nem tudom hogy vagyok itthon.Egy érdeklődő volt de nem jelzett vissza hogy jönne-e, úh ha tetszik viheted.
Az a hátlap meg az én saram volt
Szerk:Jaay86: azért azt odaírhatnád milyen márka, hány mhzs-es, és esetleg bxready-e..aki sd-t akar venni azt érdekelni fogja, mert p2, p3 válogatós a ramokban
[Szerkesztve] -
Jaay86
csendes tag
Na jó elszántam magam.
Eladó 2 db 256mb-os SDRAM 4k/db fix(!) áron. Illetve 80GB-os SATA winyóra cserélhető. -
Ramius
őstag
Abit kt7 vagy hasonló lap még mindig érdekelne áám
-
Chaser
legenda
Húúú de sokat írtatok
Pü-kre majd válaszolok később vgaügyben, most nincs időm utánanézni az áraknak.
Aki sd ram áráról érdeklődött: olyan árban mennek mint a ddr, 256-os 4k körül..van aki többért is adja..van aki kevesebbért is
Aki gépvásárlásról érdeklődött: am2ből van sempron is, legkisebb modell 10k alatt..ha x2-re akarsz váltani ennél nem kell nagyobb.
Memóriát am2höz 667 alatt nem érdemse venni..de inkább 800mhz, sempron csak 667en hajtja, de tuninggal viszi szinkronban a 800at is, ramtól függően többet is. Ha később x2re akarsz váltani 800ast vegyél, ha tuningolni is akarsz minimum kingmaxot.
Ha mégis eleve 2 magost akarsz c2d-t vegyél..mert jobb. 2-3 évre nem tudsz előre tervezni..lassan ottjárunk hogy félévre semVgaból is valami lowmodellt vennék, már kijött a dx10es g80,ati tavasszal dobja ki, nv-nek meg tavasszal jönnek a kis dx10-esei. És ha már itt tartunk ..akkor táp. Ezek a karik 28-30!A-es 12v-os ágat igényelnek.szóval nem 5k-s tápkategória..sztem gondolod át mire kell neked most az a gép, meg olvasgasd a totyikokat azért vannak..nem olyan egyszerű hoszabbtávra most betervezni egy gépet. És sztem nem is érdemes..
Szerk: 3263 ekrisztian: Clever-német- 17es, nonflat, 1024@100hz, lehet a 120at is tudja azon nem néztem, de elviekben ott van, max 1600x1200@60hz, fehér, gyári kinézetű, kb 4 éves, fullos osdvel, ára fix 9k..karcmentes, foltmentes, és szobatiszta
Szerk2: luci..kiment a fejenmbőlholnap azzal kezdem, ha van hozzak is egyet? steppingügyileg jó lenne E6-os is, egyik srác innen olyat vitt, kis feszemeléssel nála is megvolt a 3gz, nemtom meddig jutott vele
Egyébként lehet lesznek am2 3600x2 procik 28k körül ha érdekel valakit
[Szerkesztve] -
greatchaos
addikt
válasz
ekrisztian #3264 üzenetére
köszi a pozitív értékelést!
-
ekrisztian
őstag
válasz
greatchaos #3262 üzenetére
..ilyet ''sóztam'' rá God kollegára..tényleg hangtalan.. P II passzív...ford.szabályzós táppal...zsír volt valaha...most meg kiváló szervernek vagy letölteni...kár volt eladnom..
jobb mint ez a fos ASUS WL500gP routerem.. -
ekrisztian
őstag
Szasztok!
Dobjatok léci 17'' és/vagy 19'' crt árakat!.már ha van valakinek még...sürge, olcsó, karcmentes.. -
luci
aktív tag
válasz
Jodanovich #3253 üzenetére
Hi !
Lehet hogy akad WD 250 gb 16 mb sata 2 . -
Jodanovich
senior tag
kéne winyó valami nagyobb 160gb 200gb
-
kispalya
tag
Naszóval. Én egy olyan gépet szeretnék venni, ami megáll kb 160-170 e forintban és 2-3 évig (inkább 3) nem kell hozzányúlni, hogy ez vagy az annyira elavult benne és még akkor is mennek rajta a dolgok. Szóval (legalábbis én nagyon hozzá nem értően) úgy gondoltam, hogy érdemesebb a lehető legújabb és nem feltétlen a legdrágább szabványokkal építkezni.
Ezek tükrében mi a véleményetek erről a konfigról (lehet, hogy vkit zavar, hogy mégegyszer beteszem, de több szem többet láthat...):
ABIT KN9S NFORCE570 AMD AM2 DDR2 PCX 16600 Ft 19920 Ft
PIONEER 111 D OEM DUAL LAYER FEKETE 7100 Ft 8520 Ft
AMD ATHLON64 3800 X2 DUAL CORE 940 OEM 32600 Ft 39120 Ft
1024/667 DDR II SAMSUNG 2 ÉV GAR 20800 Ft 24960 Ft
GEFORCE 7600 GT 256MB PCIE TV INNO 29400 Ft 35280 Ft
HITACHI 250GB 7200 8M SATAII 3ÉV GAR. 16600 Ft 19920 Ft
Ha vennétek a fáradtságot, szívesen vennék javaslatokat, hozzászólásokat.
Előre is köszi -
Jaay86
csendes tag
Mennyiért vesztegetik manapság az SDRAM-okat? Van itthon egy kiló belőle, de nem tudom eladjam-e. Most rakok össze faternak egy gépet, de neki csak netezni kell szóval nem biztos, hogy kell bele ennyi...
-
Szlovi
senior tag
válasz
God Vazzeg #3246 üzenetére
Napközben talajelőkészítő mezőgazdasági munkálatokat végeztem,csak most késő délután értem haza. Nemtom hogy hol van a sportcsarnok, nem odavalósi vagyok,csókolom
. Viszont tudom,hogy hol a posta
.Na mind1, elindulok oszt maj' ottan majd megkérdezek valami kocsmabútort
[Szerkesztve] -
Szlovi
senior tag
válasz
God Vazzeg #3239 üzenetére
Hali!
Átvinném az SDRAM-ot amit majd Chaser átvesz tőled holnap. Hol tudnánk találkozni? -
Szlovi
senior tag
válasz
Phil Collins #3167 üzenetére
Hali!
Ha január végén még meg lesz a proci,akkor vinném. Hűtő van-e hozzá?
-
(Doki)
tag
válasz
greatchaos #3241 üzenetére
10k-t kitartom, szerintem annyit megér, ahogy olvastam a hirdetésekben, 9k-ért God Vazzeg is el vitte volna, ha kell szólj és megbeszéljük a részletteket
-
(Doki)
tag
God Vazzeg! Nem válaszoltál a 3110-es hozzá szólásomhoz! most akkor kell 10000 Ft-ért vagy nem?!
-
God Vazzeg
veterán
Winnetou
Az utolsó mohikán
Ezeket keresem dvd-n, ha megvan szólj plz, karácsonyi ajándéknak lenne. Adok helyette más filmet
Hasonló témájú indiános filmek is jöhetnének.. -
Sperafico
aktív tag
SocketA 1500+ AMD AthlonXP + réz hűtő 8k
ASUS 7100 64MB AGP ????K
2x1258MB SD RAM ????K -
donw3ga
őstag
ÚJ! Philips 200W6CS 20'' wide tft monitor eladó 3 év garival!
- P-MVA panel
- LCD kijelző
- max. felbontás: 1680 x 1050 pixel
- reakcióidő: 8 ms
- kontrasztarány: 800:1
- fényerő: 300 cd/m2
- látószög: 176° horizontális, 176° vertikális
- csatlakozók: DVI-D, VGA
- TCO '03, ISO 13406-2
- tömeg: 7,6 kg
ár: 105.000 Ft -
Chaser
legenda
128 v 256 megás agp v pcix16 nvidia v ati karit keresek, nv előnyben, ajánlatok ide vagy privibe
-
kalapos
tag
Valami jóféle socket 775-ös hűtőscsöves procihűtőt vennék. Nincs valakinek véletlenül?
-
kondor
tag
Kiárusítás:
- QUICKSHOT Warrior 5 QS-123A joystick 1k
- valami CREATE LX-AT-s lap integrált hanggal, AGP port van , 32MB SD RAM, Slot1-es Celeron 300 (375), AT-s ház + táp <- ezek csak egyben 3k
- PII 400 MHz proci 1k
- PII 450 MHz proci 1k
- ACORP 10/100 Mbps L-100 hálókártya 1k
- XFX game controller vagy gamepad 2k
- CR-585-B CD-ROM ??
Dell Optiplex Gx 150 Series konfig
PIII 1000MHz proci, 20GB vinyó, 128MB SDram (133MHz), CDROM, floppy. Alaplapi lan, sound, vga van + AGP port. Van még hozzá egér + billentyűzet, valamint 17''os CRT monitor. Az egértől a monitorig MINDEN DELL és fekete (kivéve CDROM ).
george11 és _t0Mi_ ez nektek szólt
Visszautasíthatatlan ajánlat esetén eladó AMD 3200+ Venice S939 + CoolerMaster hűtő
(CK8-8JD2B-99). -
DeepDish
őstag
Hi!!
2*1 Gb ddr2 800 Mhz ramot tud vki elado jo arban?
Geil,a-data stb erdekel!! -
KTU
addikt
Üdv mindenkinek
DVD ROM kellene sürgébe!
Köszönöm -
Jodanovich
senior tag
intel celeronD 2,66GHz prescott magos
mennyit érhet kb?
amúgy lenne 1 két dolog eladó
Abit IC7-max3 fulldoboz mindene megvan
kingmax superram 2*512MB/400MHz élettartam garis
meg a fent említett processor lenne eladó
ajánlatokat pü ben! -
luci
aktív tag
válasz
7Heads Drago #3186 üzenetére
Hi !
Wifi van a laphoz ?
üdv .:luci -
Jodanovich
senior tag
kéne 40k körül, alatt ati video kari
valami egész fullos -
Chaser
legenda
válasz
george11 #3220 üzenetére
DVI? annincs
Én nemtom..eddig csak analógon használtam lcdket..egy 17es samsungot is integráltról..fullos képe volt, ha gondolod beviszem és kipróbálod..nem zsákbamacsi
Vinyó terén lehet bibi, nem tudom mekkorát gondoltál belerakni, amit Godtól vettem i440bx, 120as seagetet benyalta simán
Ha ilyen kisebb 10-es 20-as vinyót rax bele, a csendes gép már nem fog összejönni, mert azok darálnak rendesen, ha csak letöltesz akkor is.
Én anno 256/64ről gameltem neten, most 512/96 lett, ezért tartottam meg, különben lemondtam volna..nagyon ráéreztek
''említett játékok közül egy sincs meg'' q3 megvan cödön..ha kell odaadom
szerk: az eladó lap abit _valami_ i440lx, még kézikönyvet is adott hozzá a srác meg gyári cdjét
[Szerkesztve] -
george11
addikt
DVI kimenet van a VGA-n?
Az egy dolog, hogy elmegy 1024-ben CRT-n, de szerintem eléggé csoffadt képe lenne 1280-ban TFT-n. (mondjuk van egy egy über alles eredeti(!!!) 64 bites Sapphire R7000-es PCI VGA-m)
jameg a jáccódással kapcsolatban, nékem van 2 megabites ádéesel kapcsolatom, de szerintem feltöltésben ez is karcsú lenne, arról nem is beszélve, hogy az említett játékok közül egy sincs meg
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
george11 #3215 üzenetére
Oks csak mondtam..nem erőszak
1024et simán vitte crt-n 85hz-en szép képpel, gondolom 1280at is eltolja , úgyis max 75hz kell neki, de ha jól tudom mehet 60on is..lcdnél mind1. Jáccccani nyilván nem lehet vele, de aszontad csak nyetre kő
Meg mondom nem drága, cd kisfloppy is van ha kell, csak most hogy mégse kell ahova szántam, mehet be a szekrénybe..ott meg már úgysincs hely
Ha nem elírás az jóóóóó
Szerk: #3216 Kloss : 3-4 emberrel ment,régen játszottunk páran, server is lehet olyan emberke akinek nagy uploadja van, nekem 64k akkor elég volt 3 emberhez. De az is jó ha felmegyünk q3 serverre, bár az amikor régebben gameltam, elég sűrűn halott volt..vagy 1xűen nem akart egyik serverre se felengedni.
[Szerkesztve] -
OTee
aktív tag
Má megint Hétfő!
Első?!
Jó 8!
OTee
[Szerkesztve] -
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #3214 üzenetére
Még nagyobb net esetén is sztem 3-4 csatlakozás leülteti a egészet...
Mivel kis országunkban a feltöltés nem létezik, csak papíron
De ki kellene próbálni -
Chaser
legenda
Nekem mind2 verzió megfelel
csak az itthoni nyomogatás kényelmesebb, ebben a takonyidőben meg nem feltétlen mozdulok ki ha nem muszáj
George: ha csak letöltögetős gép kell, van egy abit p2 lapom, 300as cerkával,-asszem ezek azok amik 450en mennek frankón- van egy s3 8 megás vidkari, passzívan gond nélkül mennekrax bele 256mb ramot xp vígan elmegy vele..unokaöcskösnek lett volna, de az közben tárgytalan lett..nekem most átmenetileg 433as cerkám van 16 megás voodoo3-mal, q-at is azzal nyomom
Van 2 házikó is-szép íves, alja kék..tyűűűha fajin ám
-, egyik mini, másik miditorony, a mini God úrtól van, de én már hozzászoktam hogy csak az íróasztal fiókjában van a gépem..úh marad is ott
ha érdekel kicsipézé odaadom
Jahhhhhh..nem elírás nálatok a 1919 LG moncsi 51k-ért? -
Robaj
addikt
PCI-os vidikarit keresek pici pézé, ajánlatokat várok. Riva TNT 4 megás a favorit
Aki nem tudja még bnőjének/anyukájának a kariajándékot, íme egy ötlet
Gyöngyből készült rózsa, már csak 1 db van. Ár: 5K
[link] -
george11
addikt
válasz
7Heads Drago #3206 üzenetére
A nem hangos egész pontosan mit takar?
Hány venti van benne, és mekkorák?
A szerelés nem hat meg, de már régóta vágyam egy gép, ami passzívan működhetne net+letöltés közben -
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #3188 üzenetére
Mindig ez a hajtás, a végén megöregszel
Tőlem januárban is nyomhatjuk.
Szerk: Chaser: ha elmászunk egy helyszínre lanozni, az sokkal nagyobb poén, mint mindenki ül a szobájában és nyomogatja a billenytűket.
De nekem mind a 2 verzió jó
[Szerkesztve] -
kalapos
tag
válasz
God Vazzeg #3077 üzenetére
Rontott hozzászólás...
[Szerkesztve] -
7Heads Drago
veterán
válasz
greatchaos #3198 üzenetére
Privi ment!
-
mcs
veterán
válasz
greatchaos #3197 üzenetére
Nem egy nagy tuningbajnok.
Ha 400 mhz-en járatom a gpu-t, van, mikor szépen bírja, és van, mikor percek alatt lefagy(VPU Recovery nélkül is).A memóriatuningról meg annyit, hogy 225mhz-nél már hibázik.
Szerintem 370/215 mhz-en tudna igazán stabil maradni hosszútávon is(a gyári ventivel természetesen).
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz
greatchaos #3201 üzenetére
Mennyire hangos? kép/link/miegymás?
-
greatchaos
addikt
Compaq PIII-s gép
COMPAQ DESKPRO EN PIII866 256MB SDRAM, 20GB HDD,lan,hang,vga, FDD,DVD-ROM,álló ház
kinek mit érne?
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest