Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
george11
addikt
A sok elsőző
Én vagyok az első, csak túl sokáig gépeltem a kommentet
Ez van, jó8 mindenkinek, aki még nem alszik. -
***HG***
aktív tag
Na most én vagyok az első? Háhá nagyon nem
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Yesssss!
No1
aXXon: Shit
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
Első?
-
george11
addikt
Az a Hyper 6 azért odaver ám bakker ....
Nem egy kategória a zalmival, meg a Freezerrel
A proci az más téma, de mivel ez tuti meg annyit, mint amit írt akolléga így elgodolkodtató lehet(ne).
''megnézném azonos órajelen egy cerka mellett vagy akár egy intel mellett''
Komolyan ilyenkor sírni tudnék bazz
A Sempron egy proci(olyn, amilyen), az A64 egy jó proci, de egy Prescott mindkettőt gyalázza VALÓS körülmnyek között. Anno volt S754, aztán S939, utánna LGA775, szóval van viszonyítási alapom. Az AMD addig jó, amíg egyszerre egy dolgot szeretnél futtatni, ha már többminden jön képbe, akkor ...
Anno Donwega-val lemértük a különbséget(1 prime 95+firefox indítás).
Nálm S754 volt, nála LGA775.
S754en a firefox kb. 40 sec alatt nyílt meg, mígy LGA alatt kb. 10 sec volt. Van kérdés?
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Tidor00 #4285 üzenetére
Igazából tényleg nem ismerem, a zalmit már láttam hűteni is..12 centis venti van rajta, majdnem 1 kg rézcsoda..még passzívan is sztem elvisz tuning nélkül egy ekkora procit..egyébként tuning gyári hűtő is bőven jó csak kicsit hangos..egy ac freezer meg halk és 3-4k környéke..jah igen ezek mustáros árak valóban..tehát kisker bruttó árat vettem alapul
te hűtődet 10k környékén láátam újan, proci legyen 14 ..akkor az egyben 24..akkor hol van itt a ''szinte félár''?19kért tényleg csak szinte..na ebből se lesz bolt
szerk: (#4286) george11 : hát a virtuál magjával tényleg jobb, de pl game közben ez nem jön ki, max gyorsan át tudsz gozni msnrea64ben még a semik is brutálok, megnézném azonos órajelen egy cerka mellett
vagy akár egy intel mellett
konvertálásban jobb az intel, na de mennyit fogyaszt és milyen forrófejű
..AMD meg 3Dben verhetelen-volt amig c2d ki nem jött
-naha lényeg..sztem mindenki használjon azt amit akar
Mind2 platformnak van előnye és hátránya
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #4291 üzenetére
A RAM-os téma holnap kiderül
MSN-en, akkor 11-12 körül megekereslek, ha nem megy a Kingmax sem a vasban
Az anyagi helyzet meg .... kacagnánk egymáson szerintem -
God Vazzeg
veterán
válasz
george11 #4290 üzenetére
Ebben is Isten a c2d, nyugodtan alt+tabolok
Nagyon korrekt, hogy 1mp alatt kilép a játékból, vagy hogy egy villanás a firefox betöltése
Így ezt látva, egyelőre nem cserélném le a gépet A64-re, főleg hogy ebbe a lapba simán rakom majd a quad cuccot is
Vista alatt elvileg ez is táltosodik, majd jól kipróbálom, már van itten RC2-es vista, de még nem fújtam fel a pofám, hogy feltegyem
Meg idő sincs
Ha tudnád milyen az anyagi helyzetem, nagyon röhögnél
X850XT PE, VIVO, Silencerrel eladó! Nagyon minőségi cuccos, ha képminőségre utazik valaki, akkor itt a remek alkalom..Dobozzal, gyári hűtővel, mindennel, Sapphire a gyöngyöm
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #4288 üzenetére
Na ezaz
HT
Nyomj egy ALT+TAB-ot játék közben. Vagy indíts el Prime95 közben egy firefoxot... megdöbbentő a difi a két cucc között.
Most 4200-es X2-t hajtok, de van amiben lassabb(!!!), mint a 3.0 prescott volt.
Ennyit a csoda A64-ről
Ellenben jön a VISTA, amit talán már ki is tudja használni rendesen a két magot, és akkor fordula kocka, de XP alá szerintem a Prescottnál nincs jobb ár/értékben.
Különben meg mit offolunk ilyen ''kockafejű'' témákról? Első nem leszek, mert minnyá bealszok, de utolsó, vagy utolsóelőtti még lehetek -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #4287 üzenetére
C2D .. na jó, ahol van pénz dögivel ott könnyű
320I, C2D, mondjam tovább? -
Tidor00
tag
-
Chaser
legenda
válasz
george11 #4283 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy menjen mint atom..és az AMD ment is
anno volt egy p1-em, aztán egy 633as cerkám..na akkor ábrándultam ki az intelből..azóta csak AMD
most összedobtam egy p2 konfigot, mert szinte hangtalan a gép és hasít szépen jó kis compaq lapban kingston ramokkal
Jah tényleg, valaki árult 2 db 400 ill 450mhzes p2-t 1k/db áron.. gondolom ezek is slot1esek..ha még megvan érdekelne
1ébként sztem az AMD ár/érték arányban mindig is jobb volt az intelnél, kivéve az x2ket..az a64 meg überbrutál..gyakorlatilag egy 3000+ a64 annyit megy mint egy 3ghzes prescott..vagy többet..ráadásul nem melegszik és kevesebbet is fogyaszt..meg anno az intel állandó chipset meg foglalat variálása se lopta be magát a szívembe- amit ma meg az AMD csinál-AMDből szinte mindenem volt a sA verzióktól felfele és minddel meg voltam elégedve
Intelből a c2d-t próbálnám ki most
szerk: jah és ne offolj mert kapsz aXXontól
[Szerkesztve] -
Ivanh
senior tag
4db 478-as lap kéne 20k-ig össz.
Laptop is érdekel 100k-ig ! sajátcélra -
K6000
aktív tag
Network:
KTI KF-16MS cascade-os, rackmount kivitel - 6200 Ft
Hangkártyák
Creative Sound Balster AWE 64 jelenleg 512KB ram - 700 Ft
Egyéb
Mobil rack fiók /csak a fiók!!!/ - 500 Ft
Beszámítom / keresem a következőket:
Logitech® Elite™ Keyboard HU -
Chaser
legenda
Nem tudom mennyit mennek, aki vett már innen az nem panaszkodott, E4 meg E6 steppes is vitte 3ghzet, E6 kis feszemeléssel..hogy mennyit mennek nem tudom, ha lesz lapom le is tesztelhetem tuningszempontjából, természetesen akkor nem ennyi lesz az ára..mer sztem senki nem dolgozik ingyé
- egyik user tán 19kért árulja őket tesztelve..- sztem 16.5k igen korrekt ár használatlan új sandiért
gyakorlatilag egy fx55öd lesz ha meghúzod a kicsikét
Beszámolni max egy 3200-est tudnék 10kért..nagyobbat nem..egyébként gyári alap amd hűtő 1k hozzá újan a mistr@lban
#4274 george11 : én AMD-s vagyok..igencsak kevés közöm volt az intelhez az utóbbi xxxxx évbende azért csak ráhibáztam
kis p2vel is megizzadtam rendesen, de mióta belőttem hasít nagyon..ki se néztem volna ennyit egy intelből
Kondor: lehet megy lejjebb..nemrég még 18kért árultam..szóval már azóta is mentSztem az a nagy helyzet, mivel a 939 lapok kezdenek kihalni, procit már nem gyártják, csak a bennragadt készleteket nyomják el, azért esik az áruk..aztán meg majd megy szépen felfele mint anno tették a bartonok..és teszik még most is
[Szerkesztve] -
OTee
aktív tag
Hirdetés v2.0
Tekintettel a piaci mozgásokra:
HIS ATI X800XL dual DVI VIVO PCIe dobozában, igény esetén Zalmann VF700CU-val ELADÓ!
[link]
Készpénzért átvehető Kméten, de jövő héten Pest-Gödöllő sem gond.
Irányára: Zalmannal 36.000,- gyári qlerrel (szinte 0 km-es, vagy víz, v a Zalmi hűtötte) 32.000,-
Ne kíméljetek az ajánlatokkal!
OTee -
Chaser
legenda
válasz
Honda_Fire #4253 üzenetére
Oks..adja el egyben, én holnap estétől nem leszek Kméten péntek estig, du. meg nem tudom hogy érek rá
God: kodegeny ''táp'' nekem is van, ha gondolod viheted 1.5kért és HG megkapja a másikat amit kért..300w-os
Egyébiránt: aki szeretne s939 3700+ 2200mhz L2=1MB boldog tulajdonosa lenni, 16500ft-ért azzá válhat, vadiúj, használatlan, oem-tehát nem dobozos- sandi procik nálam 1 hét garival, de még1x hangsúlyozom újak..ha valakit érdekel rikoltson -
kondor
tag
válasz
Honda_Fire #4255 üzenetére
Ha 6,5k a két sd-ram, és nem kell másnak, ide is jöhet
1 hét garit kérek
-
***HG***
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4258 üzenetére
Na fain
-
tibibi
őstag
válasz
God Vazzeg #4258 üzenetére
oké bocs jó hogy szóltál a celeron nem kell??
-
george11
addikt
733-as S370 cerka
128Mb 133-as SD ram eladó ám.
S478 2400 Cerka is. (ezért elvileg jön nagykáosz kolléga)
Egyebet nem tudok, kérem kaccsojják ki
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Látom kavarod a dolgokat...
-
Honda_Fire
tag
válasz
AKCIÓ!
10k :
KD7-G , 1,6os durcit ( ami nem biztos h jó ) és egy hűtés rájuk
2*256/133 SD
Ez kimaradt -
tibibi
őstag
kell valakinek?
x-micro wlan router 11b
2.2 celeron hütővel
300w codegen táp -
titko
tag
keresek 512/400-as ramot ha van vkinek jelezze köszi.
-
***HG***
aktív tag
A táp garilevele Chaser kollégánál van, majd ideadja. A ház táppal és Gatewatch-al együtt 24k, Gatewatch nélkül 17k.
Elöl-hátul van benne 12cm-es ventinek hely, viszont 2-3db kék ledet ki kellene benne cserélni(kb 500Ft) Eredeti doboza és az összes takarólemeze is megvan.
Szerk.: Az árban van egy kék neon + inverter is.
[Szerkesztve] -
VOSTOK
csendes tag
válasz
Jodanovich #4241 üzenetére
Árazzátok be légyszives.
-
VOSTOK
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a következő alkatrészeket eladni:
Abit KG7-Raid
AMD THUNDERBIRD 1200
2X256Mb DDR 333 ram
COOLER MASTER HŰTŐ
CREATIVE 4.1 hangkártya
20 GB SEAGATE HDD
60 GB MAXTOR HDD
Ajánlatokat e-mailben írjatok,mert most keveset tudok fórumon lenni.Köszönöm. -
7Heads Drago
veterán
Eladó dtk ptp-4007p táp és teac cd-w552e 52x24x52 optikai egység.
Kecskeméten bárhol találkozhatunk! -
Chaser
legenda
válasz
Honda_Fire #4237 üzenetére
okés, telcsimen perpill 66ft van, úh hívni nem tudok, holnap leszen feltöltve
-
Chaser
legenda
válasz
Honda_Fire #4232 üzenetére
Ha tényleg 6.5k a 2x256sd akkor megvenném, már ha Szlovihoz nem tudod eljuttatni
Feltétetel: nálam teszteljük a ramokat..elérhetőség adataimnál..tiédnél nem találtam semmit
(#4228) ***HG***: jaja, én kis tápom voltkicsit segítek neked..FSP-350 PNF, 12 centis venti, túláram, túlfesz, rövidzárvédelem minden ágon,2 12V-os ág: egyik 16, másik 18
A..tehát nagyon bika vga-t is bőven elvisz..másnéven Fortron néven fut ez a táp..jah és a lényeg..kb 8 hónap papíros gari van rá kméti boltba..ami azóta is nálam maradt
és kicsit elfelejtettük..ha dobsz egy pü-t a táp sorszámával előkerítem
[Szerkesztve] -
Szlovi
senior tag
nyóccázas cerkaállat eladó
SL55R -
Honda_Fire
tag
csak az eggyik 2 oldalas.
MA KECSKEMÉTEN átvehetőőő! nagyon fontos a srácnak, nekem meg az h elvigye valaki a KD7-G met, 1,6os durcit ( ami nem biztos h jó ) és egy hűtés rájuk, ez 4k!
AKCIÓ!
10k :
KD7-G , 1,6os durcit ( ami nem biztos h jó ) és egy hűtés rájuk
2*256/133 SD
[Szerkesztve] -
Szlovi
senior tag
válasz
Honda_Fire #4232 üzenetére
Ha tényleg BX-ready és kétoldalas,akkor vinném...csak el kéne juttatni Kiskőrösre
-
Honda_Fire
tag
válasz
God Vazzeg #4222 üzenetére
Köszönöm az értesitést !!!
A Ram elég bonyolult uton lenne eladó de rátok ez nem hat ki
( haver viszi át)
MA el kell adnia mer ceglédi és ma át tud menni kecsóra!
Elméletileg Bx-ready de én nem tudtam tesztelni...
6,5k az ára de ugynéz ki csak ma !!!
Szerk tehát : 2*256/133 SD 6,5k
[Szerkesztve] -
OTee
aktív tag
válasz
george11 #4229 üzenetére
Sorry, ez lemaradt, tehát:
HIS ATI X800XL dual DVI VIVO PCIe dobozában, igény esetén Zalmann VF700CU-val kell-é valakinek?
[link]
Készpénzért átvehető Kméten, de jövő héten Pest-Gödöllő sem gond.
Irányára: Zalmannal 40.000,- gyári qlerrel (szinte 0 km-es, vagy víz, v a Zalmi hűtötte) 35.000,-
OTee -
K6000
aktív tag
válasz
kispalya #4212 üzenetére
Én tápra tippelnék. Vagy esetleg a táp azonos ágán lévő eszközök közül valamelyik feszültség problémával küzd. Bekapcsolásnál mindig nagyobb a tápra eső terhelés amit 1-2 eszköz nem szeret túlságosan. A reset már egy feszültség alatt levő rendszert indít újra vagyis kisebb a tápra eső /pillanatnyi/ terhelés.
Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nagyobb tápot kellene venni 550W mindenképpen elég!
Én átraknék 1-2 eszközt a másik 12v-os ágra esetleg tehermentesíteném a 7900GT -t. -
***HG***
aktív tag
Eladó:
- Funai 72centis TV (mondjuk a dobozára 74cm volt írva) elforgatható tetejű TV-állvánnyal és egy Eurosky DVD-vel.
Minden ezüst színű, az állványban üvegpolc, sérülés, törés és karcmentes minden. A DVD-vel kb. 3db filmet néztem meg. Távirányítók megvannak, hibátlanok.
- Malaguti F-12 Phantom tuningrobogó (gyárilag 50cm3, 50-es papírokkal amúgy 70-es) egyébként alig van valami gyári alkatrészeA 60 kilós öcsém alatt 120 fölött megy én ritkán ülök rá mert fosok tőle
- Aerocool X-202 házikó (többen is láttátok már nálam) aki nem látta nézze megChaser volt 350W-os FSP tápjával ami nagyon fasza kis cucc
+ benne egy fekete Gatewatch-al (nagyon szép így egyben!)
Akit érdekel bármi mindenről tudok képet ill. pontos leírást küldeni, a motor kivételével minden megtekinthető nálam.
Na lássuk -
OTee
aktív tag
Neked köszönöm!
Más, ez már mkinek:
ATI X800XL dual DVI VIVO dobozában, igény esetén Zalmann VF700CU-val kell-é valakinek?
Készpénzért átvehető Kméten.
Irányára: Zalmannal 40.000,- gyári qlerrel (szinte 0 km-es, vagy víz, v a Zalmi hűtötte) 35.000,-
OTee -
george11
addikt
733-as S370 cerka, 128Mb 133-as SD ram eladó ám.
Nameg egy S478 2400 Cerka is. (ezért elvileg jön nagykáosz kolléga) -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Beárazást kérek alkatrészenként a következőkre:
Abit IS7-E
P4 2.8/S478 Northwood
FOP32 vagy milyen hűtő rajta
2*512/400 MHz DDR
7300GT AGP DDR2 (erre van még asszem több mint fél év lingvines gar) -
God Vazzeg
veterán
válasz
Honda_Fire #4221 üzenetére
Teszteld le hogy bx ready-e.. Bx-es lap látja-e mind a 256-ot. Ha az, akkor 5k körül/db megy itt a PH-n, ha nem az, akkor csak 4k körül
Apropó: senkit se érdekel 2x512/133 SD ram? -
Honda_Fire
tag
3,5k ba odaadom ha átjössz érte kőrösre
Lehet lesz 2*256/133 SD
Mennyit érhet ez ? -
Chaser
legenda
válasz
Honda_Fire #4219 üzenetére
Oks akkor nincs bolt
-
Chaser
legenda
válasz
Tidor00 #4217 üzenetére
Sztem meg nagyon is korrekt
CPU AMD ATHLON64 S939 3200+ (2.0GHZ/400FSB/512KB) nettó11.083 bruttó13.299
Ha meg brutál hűtőt akarok Zalman Típus: CNPS7700-CU nettó6.500 bruttó7.800
# Fordulatszám: 1000-2000 fordulat / perc +/- 10%
# Zajszint: 20-32 dB
# Teljesen réz borda!
# Méretei: Szé.: 136 mm * Ma.: 67 mm * Mé.: 136 mm
Manuális fordulatszabályzás
Ez a 2 együtt bruttó 21100ft... 0 kilométeresen számlával kméti boltban...nyilván nem fogok 19k-t adni használtan ugyanezért- a te hűtőd meg a zalman sztem bőven 1 kategória-bár nem lepne meg ha a zalmi jobb lenne- nekem csak a proci kell, van egy 9k-s ajánlatom egy 3000+ra és egy 10k-s egy 3200+-ra..mostmár úgy néz ki lap is lesz..gondoltam kméti vagy veled egyszerűbben le lehet bonyolítani a biznict mint postán..úh gondold meg..ha adod 10kért a procit viszem, ha nem akkor nem viszem
szerk: tudom milyen ára volt 1 évvel ezelőtt..de az akkor volt, most meg most van..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Honda_Fire #4214 üzenetére
Ha megnéznéd hogy jó-e akkor vinném..proci nélkül nem sokat tudok kezdeni egy lappal meg hűtővel
-
Honda_Fire
tag
a KD7-g-t, és az 1,6os durcit ( ami nem biztos h jó )meg egy hűtést oda adok, 4,5-4k ba!
nagyon kell a pénz ma méék kecsóra, emberek segitsetek... -
Chaser
legenda
válasz
***HG*** #4207 üzenetére
Köszi én most kevesebbet szántam rá
szerk: (#4211) Tidor00: proci lehet hogy kellene, hűtő biztos nem...13400ért láttam kecsói boltban újan, úh adnék érte 10k-t..feltéve ha tudok szerezni lapot és adod ennyiért
szerk2: (#4212) kispalya: defaulton van minden?
[Szerkesztve] -
kispalya
tag
Továbbra is fennáll az indításkor jelentkező problémám, viszont nagyon érdekes dolgot vettem észre. Ha már elindult a gép, újraindításkor sohasem csinálta ezt a hibát. Gondoltam egyet és azt csináltam, hogy amikor elkezdett sípolni (bekapcsolás után kb 3-5 mp) megnyomtam a RESET gombot...és láss csodát minden működik. Hát ez számomra elég érdekes, de nektek lehet, hogy mond valamit. Lehet, hogy hidegben csak szivatóval indul (meg is nézem majd a dobozt, talán az én lapomat pont Szibériában gyártották ..
)
Ötleteitekre azért még mindig kíváncsi vagyok, mert igaz, hogy nem nagy teher indítás után megynyomni a reset gombot, de csak nem normális (pláne, hogy minden tök új a gépben, kivéve a 3 hónapos vga-t)
köszi -
Tidor00
tag
nos senkinek sem kell
socket 939-be illeszkedő a64 3200+ proci(venice E6,oem)
coolermaster hyper 6(minden kellélkével!) -
***HG***
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4209 üzenetére
Akkor 3k és engedtem
-
ekrisztian
őstag
még mindig keresek 160G vinyát..csak ne maxtor legyen..
-
Chaser
legenda
Tudom
of kórz
lassan azt az esti gamerkedést is össze kellene hozni, de előtte még veszek egy egeret mer ez egy ********
HG: te hogyé méred a fényképeződet? jahhhhhhh..meg asszem te mondtad hogy megvan a project igi2..az nagggyon kőne nekem ha megoldható vmilyen formában
stargate altantis..hamarosan az első évad végére érek..jóccak aki még erre jár -
***HG***
aktív tag
Na akkor a sok marháskodás közepette válogassatok innen magatoknak:
- Aerocool Gatewatch (fekete dobozos) 7k
- Turtle Beach Santa Cruz 5.1 hangkártya 8k
- Soltek SL-75KAV OEM Socket A lap 3,5k
- Mitsumi 400dpi optikai egér (fekete) PS2, bontatlan dobozos 2k
- Labtec fekete/ezüst PS2-es golyós egér bontatlan dobozos 1k
- Sata raid kártya (PCI) 4k
Olympus C170 típusú digitális fényképezőgép
4.0 Megapixel, szerkezetileg és műszakilag is kifogástalan állapotú, néhány kisebb használatból eredő kopás van rajta de ez természetes.
Megvan minden cucca, CD, kábel stb. dobozosan vihető.
Na nem mintha kellene a cash, csakhát lehet hogy mégis... szóval tessék csak tessék -
Chaser
legenda
Nem jó ez semmire szted? Akkor semmirekellő vagyok
Nah, hogy ne írogassak hiába, értelmi tartalommal töltöm meg a hsz-emet
Otee: én nem merek mondani árat a fényképeződre- félőőőőős vagyok- úh mondj te, oszt meglásssuk
256/400 ddr ramocskája ha lenne vkinek nagynagynagy valószínűséggel vevő lennék rá
Mp3 player, sdvel bővíthető, diktafonos, eq-s, pendriveként használható, 256 v 512 mb -az se olyan hatalmas nagy baj ha garis- is kellene ám még mindig nekem
10/100as LAN -3com EtherLink XL 10/100 PCI teljes körű PC-kezelés NIC (3C905-TX)-eztet monnya rája az eszközkezelő..3 LED van rajta, na még ilyet se láttameladó, ajánlatokat várok
és van egy PCI-os USB hubszerűségem -nem tudom mi a pontos neve eme remek szerkezetnek-, tehát PCI foglalatba helyezvén a karit 4 USB portot kapunk+1-et ami belül van kivezetve..via chipes, pontos típust is mondok majd, aranyszínű nyák, és aranyszínűa hátsó kivezetés is, amiben az USB csatik vannak/ még ilyet se nem láttam/ ...erre is ajánlatokat várok
továbbá egy LG cödö olvasó 500 ftért és 1 kisfloppy 1k-ért/majd ennek is mondom a típusát/
Minden cuccra 1 hét gari
szerk:#4200 kispalya: sztem gyakorlatilag 0 az esélye annak, hogy a táp legyen a bibis- bár 100%-ig nem lehet kizárni, de igencsak meglepne- állíts mindent szépen vissza defaultra, és hagyd úgy a gépet..nálam ez a proci 2ghzen ment atomstabilan- ment volna többön is ha engedi a lap- fagyásom 1x se volt, igaz más konfiggal se nagyon..xp nem szokott fagyogatni hw-s hiba nélkül..legalábbis nagyon ritka
[Szerkesztve] -
OTee
aktív tag
Az 5dik hely még 2 pont az Olimpiai számítás szerint, ezért kérem beírni!
Más: Kellene nekem 1 iWiW-es +hívó, ha van esetleg vkinek és nem kell most ismerősnek.
Ha van, kérnék 1 privit, és ott megadnám a mailcímet amire küldeni kellene!
Köszönettel: OTee
Ps.: jó lesz az 1 pont is a 6. helyért.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest