Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- New Game Blitz - 2024
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
NaNorbert
aktív tag
Tiszteletem uraim-és ölgyeim is ha vanak!!
eladnám szép nem mondom hogy a leg praktikusabb gépházam!!
Nagykörösi illetöségü emberke vagyok esettleg ki mit tud ajánlani érte!
A hírdetés szövegével pillanatnyilag ne is foglalkozatok de ha valaki jó dolgot tud ajánlani cserébe mehet a biznisz!!
Esetleg +2000 ft fietnék akármire is adtok cserébe!!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Keresek Nagykörös környékében ojan embert akinek
Asus 7950gt/HTDP/512M/A
vga ja van
ki szeretném öket probálni SLI ben
köszönöm ha valaki tud segíteni!!
esetleg Kalapos uriember??◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok és jó estét az uraknak hölgyeknek!
Szeretnék beszerezni a vgamra ram hütöbordákat (süniket)
Ki tud ebben nekem segíteni? Ne valami ökör árban gondolkodjatok! Léccives!
Aki tud segíteni nekem az esetleg pü ben értesítsen! Elöre is köszönöm fáradozásotokat!
Üdv NaNo
Nagykörösröl◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
válasz greatchaos #2771 üzenetére
Ment pü!
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok!
Lehet furán hangzik, de sebaj!
Keresek ojan embert aki játék szelemü Cs 1.6 /cod1/2/4 -el szeretne 1 jó társaságban lanozni!
Feltétel!: Hozzon magával minimum 14-15-16 portos svich et! Mert nincs !!!Mondom fura haverokkal jövö honapban kb 3. 7végére tevezünk ösze rucanást 1 nagyobacska garázsban! Jo kedv jo hangulat!
Nagykőrösön lesz megrendezve a többit esetleg priviben megbeszéljük!További jo olvasgatást!
Üdv.: NaNo[ Szerkesztve ]
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok!
Kecskeméten keresek ojan embert aki tud nekem ojanba segiteni aszem meghalt a BIOS-om!
ez 1 aszem ez is
MSI lap K7N2
MS-6570 ver-1
lapka! valaki biost cserélni tudd it? vagy mi a sz@rt csinálni vele!??Nagyon fontos
Legyetek szivesek Pü ben segiteni!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
Aktív témák
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB DDR4 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest