Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Harma_dikk..mer' megin' nem volt net..
7600GS-t, meg 7300GT-t sli-ben biztos kihajt, george vga-jának teljesítményűt már nem hiszem, bár láttam usert, aki 3600-os x2-vel hajtotta a 88gts-t, igaz, pár héttel később már kóró volt a motor, azóta nem változott, talán nem véletlenül
SLI sztem nem jó, dupla hang, dupla fogyasztás, vegyél a gépedbe egy 7600GT-t oszt gyí☺
szerk: #801 george11: női megérzés? vagy az adatlapodra néztem? a helyes megfejtők között kisorsoljuk a "Banánturmix készítése krumpliból- avagy a Gy. kór-mány megszorító intézkedései" c. folytatásos teleregény 739543548. részét
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabe_
őstag
Továbbra is eladó egy AGP-s Leadtek 6600GT!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
Eladó Diginum 5.1 csatornás házimozi, a dvdrészben van az erősítő, DTS dekóder, RDS tuner. A subja aktív, tehát külön az erölködő nélkül is lehet használni. Minden hangszóró fából van és 2 utas. Az erölködőnek bemenete is van, tehát pc-t is rá lehet kötni.
Képek:
hátulja
hátulja_2
eleje
eleje_2
eleje_3
közepe
sub hátulról
sub elölről
szatelitek elölről
szatelitek hátulról
távkapcsÁra 15k
Kábelekkel 16kszerk: meghallgatni lehet, akár hozott cuccal is, azért adom el, mert már nem használom, adok rá 2 hét garit, már csak a méreteket felejtettem ki
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Tehát a méretek:
mag. szél. mély.
szatelit 16cm 12cm 12cm
center 10cm 24cm 14cm
sub 30cm 20cm 31cmAz adatok a szateliteknél, és a centernél az előlapi vászonborítás nélkül értendőek, borítással a mélység kb + 1cm, a subnál azzal 1ütt, ott nem lehet levenni.
Ha nem lett volna 1értelmű, szatelitből 4 van, 1 center, 1 sub.
Az egész cucc olyan 10-12kg, lemérni nem tudom, nincs mérlegem.Mekkora pangás van
-
Chaser
legenda
Sata hdd kellene gyorsba, minél kisebb, papíros gari nem kell, hang nem számít
-
aXXon
őstag
Abit Bd7-2
Northwood 1,6ghz
1.5giga 400as ram
40 gigás maxtor winyó
Valami Sb Live
Alap ház + alap 400as táp
Lg dvd rom
Nec2500 dvd pörkölő
TEAC 48X cdíró
Lg 775FT síkképcsöves moncsi
Illetve van benne egy 9800pro, ami 3dben hibázik, 2dben tökéletes.Ára egyelőre monitor nélkül 30on áll, de greatchaos kolléga nem jelzett még vissza tegnap este óta.
Érdekel esetleg valakit?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Csákk
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel motoros ágy....( mielőtt még valaki belebonyolódna, ez nem közúti közlekedő eszköz ) akkor klikkeljen
^^
-
greatchaos
addikt
a konfigomnál vévő lap tegnap átment az bioszteszten, szánt szándékkal el akartam flashelni, mert ki akartam próbálni, hogy mi az a recovery témája... /na, jól le fognak hülyézni emiatt/ sikerült is, restart hogy tegyek be floppyt a biosz miatt, mert nincs a gépen... nincs agépemben, ezért nem tettem be, majd előjött egy recovery, aztán, hogy finish, majd retart, aztán ment megint...
Test pass! - Gigabyte cool!!! -
greatchaos
addikt
valaki telefonguru segíthetne, hogy nokia 6680-t hogy lehet fügetleníteni valami kóddal, mert neten csan nemsymbianos telókhoz találtam kódot, vagy kódgenerálót, ami ingyenes
mod:
ALTHOUGH THERE ARE LOTS OF SELLERS OFFERING NOKIA BB5 UNLOCK CODES FOR 6630, 6680, 6280 (SMART PHONES) N70, N80, N90, N91 (NOKIA 'N' SERIES) AND OTHER NEW MODELS, THERE IS NO WAY TO UNLOCK THESE PHONES AT PRESENT, AS CURRENTLY, NO SOFTWARE HAS BEEN CREATED TO DO SO.
ez megoldódott már? - ez elég régi cikk... 2006.12.xx
[ Szerkesztve ]
-
greatchaos
addikt
samsung f300 minden tartozékával 45k - garancia 3 nap
-
vazzz
őstag
válasz greatchaos #815 üzenetére
13,5k/2db
-
aXXon
őstag
válasz greatchaos #814 üzenetére
Én nem is írtam olyat, hogy te 30at ajánlottál volna, ha figyelmesen elolvasod, hanem azt, hogy 30on áll és hogy te még nem szóltál vissza az elöző hozzászólásom időpontjáig, hogy kell-e neked. Hogy abban, amit elözőleg leírtam, hol láttad, hogy én olyat írtam, hogy 30at ajánlottál, nem tudom
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz greatchaos #824 üzenetére
Teljesen jó egyébiránt, hogy áll akkor részedről a dolog?
-
aXXon
őstag
válasz CoRn3L000 #825 üzenetére
Az nincs, ellenben van egy 633as cerkám, ami ilyen foglalatú, jelképes összegért megválnék tőle.
-
aXXon
őstag
válasz greatchaos #827 üzenetére
Rendben.
-
Remington
őstag
pannon függő n70-est elcserélnék hasonló 6230i-re, persze értékegyeztetéssel
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
aXXon
őstag
válasz greatchaos #830 üzenetére
Ebben az esetben bárki másnak odaadom jelképes összegért vagy pár olcsó dobozos sörért...
-
OTee
aktív tag
válasz greatchaos #819 üzenetére
Az már régen nem mén!
A 6680 az BB5, ergo csak relatíve drágán nyitható.
Nemrégen 80 Euro és 1 hét volt, jelenleg PH-soknak kedvezményes áron tudok BB5-t nyitni.
( pl. 6233, E50, N95, N73 és társai)
Részletek priviben.OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
-
Haart
addikt
Ezt a feró gyereket valaki cuppantsa már elő thx
-
fero02
nagyúr
Na újra itt vagyok srácok!
Leszűkítettem a kört 2 jelöltre.
Galaxy 7600 GS 256 Mb GDDR3 Zalman - 22,5k
Saphire Radeon X1950 GT 512 Mb Gddr3 - 32,5kNa most győzzön meg vki!
-
Chaser
legenda
Pontos adatot nem tudok mondani, hülyeséget meg nem akarok. Hallottál már 5.1 genius fadobozos, asszem 3600HT néven futó csodát? Ami boltban 23k körül van, na kb olyan De azzal ellentétben full távkapcsos, meg dvdplayer, a többi fícsőrét leírtam, egy havertól számítottam be pár hete, volt pár cuccom ami kellett neki, de zseton nyista, én meg már hallottam szólni, úh elbótoltuk, de azóta is a szekrényben van, azért meg nekem felesleges, hogy néha lássam, ha benyitoka szekrénybe. Ha gondolod, jövő héten fülpróbát tehetsz
szerk:#815 greatchaos: nekem már nem kell, csak ma kellett volna, megoldottam máshogy
Most épp a tőled vett 40-es maxtorral szenvedek Mit lát everest? 748GB, sata Össze-vissza leáll, felpörög Na ennek a helyére kellett volna egy sata. Félreértés ne essék, már kb hónapja vettem a vinyót, nem reklamálok, csak nem személyesen vettem át, haver meg azt mondta faxa, mikor odáig jutottam hogy én is láttam/hallottam, azt mondtam havernak: baszki, ez még 2-3 hónapot megy a hangja alapján Na, ezért szoktam hang alapján vinyót venni, pedig volt aki érdekesen nézett már rám ez miatt
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Köszi csávók!
Igen, csak ez a 2 maradt fennt a rostámon...
Nem is az a 10k a gond, hanem olyan kártyát akarok venni, amit a konfigom ki tud hajtani rendesen, mert ebbe a gépbe nem akarok többet költeni. És mivel még semmi szükségem új gépre, mert minek, úgyhogy marad ez. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Na most mit is akartam kihozni ebből
Szal lóvé nem gond, gép még sokáig ez marad, csak legyen benne egy jó vga és kalap.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest