Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tibibi
őstag
megy ám a pörgés
Axxon kolléga merre jár rég volt erre.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
ok, ez az amire számítottam. Azért fusi, mert csak az lehetett, picit bonyolult egyébként.
2 év gar van rá, teljeskörű, oszt csók.
A gáz, hogy katalógusból megrendeltem scaleo p3500 néven, osz a futár hozta, kicsomagolom, és Esprimo p3500 ül a csomagban..... Kereskedő szerint ez ugyanaz, fusi support szerint meg nem. uh most van is egy jó drága szutyok gépem, meg nem is...[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
HI!
Eladó egy Compaq dekspro 2000 es gépecske + Moncsi. [link]
Tökéletesen fut a gépen a win98. -
VOSTOK
csendes tag
Nagyon keresek DDR-ramot!Akinek van az írjon légyszíves.
-
aXXon
őstag
El vagyok havazva koma, ezer a dolog (de egy se fontos).... kivagyok merülve, lagziba megyek holnap, már tele a tököm az egésszel, szóval tudnék mesélni...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
válasz greatchaos #99 üzenetére
Az is oké
#102 poffsoft : én visszavittem volna, 3 napon belül ha csak a színe nem tetszik akkor is kötelesek visszavenni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
titko
tag
Vostok: van 2 256/400 kingmax ram
aXXon : én is lagziba megyek holnap! -
fero02
nagyúr
Vazzátok meg.
Hnap lesz mindenhol lagzi? Elvileg nekem is menni kellene, de nem megyek. Vagyis rohadtul nem akarok. -
S.Feri
őstag
Proci:
- E6300, dobozos, nyíregyházi kisker garos - 22.000Ft
- E6700, dobozos, Gomezznél gari még x hónapig - 45.000Ft
- E6550, OEM, gari rajtam át 2007. 09.11-től 1 évig. - 32.000Ft
Alaplap:
Asus P5WDH Deluxe, dobozában mindenével, Gianni garos - 30.000Ft
Ram:
- SuperTalent T800 2x1GB DDR2-800 4-4-3-8, - 2.2V - 29.000Ft némi plussz fesszel ugyanez: DDR2-1000 4-4-3-8 2.25V
- Corsair, xms2, 2*1gb pc2-6400 800mhz - 23.000Ft
- GeiL Ultra, 2*1gb/800mhz, 4-4-4-12, dobozos, papíros garival - 22.500Ft
- A data extreme, 2*1gb/800, gyártói élettartamgari - 23.000Ft
Videókártya:
- xpertvision 7300gt, 256mb, ddr2, 400/800, OEM, próbagari - 13.500Ft
- connect3d x800gto, 256mb, ddr3, dobozos, próbagari - 15.000Ft
Ami kellhet:
- Razer deathAdder egerek, dobozos, bontatlan, próbagari - 9.000Ft
- Razer Copperhead kék, dobozos, bontatlan, próbagari, 11.000Ft
- Razer Copperhead zöld, dobozos, bontatlan, próbagari, 11.000Ft
- Steelpad S&S, dobozos, bontatlan, - 5.800Ft
- Asus 1814B LT Író - 5.500 Ft
- Sound Blaster Live 5.1 ct4830: 2.000Ft ebből 2db van.
- 17''-es Samsonite Sahora notebook hátizsák utazóknak kiváló. 12.000Ft
- 17''-es Dicota perfect skin. Notebook tatyi. 5.000Ft
- Logitech G5, dobozában, súlyaival - 8.000FtDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
tibibi
őstag
pottya 1
-
Feedoo
tag
MÉG MINDIG ELADÓ!!
Gigabyte K8NS Ultra-939 lap, AMD Athlon 64 3000+ procival és egy freezer hűtővel!!
Ajánlatok Priviben!
És saját konfigom is, de csak kompletten! (Abit AV8, AMD Athlon 64X2 Dual Core processor 3800+, 2Gb DDR 400, 200Gb Hdd, Inno3D 6600 GT,Pioneer DVD RW 17'' Samsung SyncMaster 753 DFX ) Ár szintén priviben! -
sza.sa
tag
Hali!
Asus X51R-AP041 notebook.
15,4'', WXGA (1280x800), Intel CM440-1,86GHz, 512MB, 80GB SATA, DVD S-multi, WLAN, ATI X1100 int., WLAN, 2 év garancia, zsír új.
Ár.: 116.000,-
+512MB noti RAM: +4.500,-
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]sza.sa
-
-
Feedoo
tag
Eladó egy 250 Samsung Hdd! és még a meghaírdetett konfig is[link]
-
-
aXXon
őstag
Szerintem nézz utána jobban a jogi kérdéseknek, mielőtt butaságokat írsz
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
poffsoft
veterán
jaja, csak ott van az a volna....
Slusszpojén, h. a hp nyári akciós 'otthoni fotólabor' is kaka( a fekete hozzácsomagolt patront berakva zizeg a nyomtató, hogy hibás a patron, aztán kész), persze a 3 napon rég túlvagyunk. HP válasz: vigyem márkaszervízbe, majd bevizsgálják, kicserélik ha télleg rossz. Na, köcce, a benzin árából már vehetek egy újat itt a sarkon...[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Lsőő
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
Másodick fákin biccs
[Szerkesztve] -
george11
addikt
válasz God Vazzeg #142 üzenetére
Így jártál
Aki korán kel aranyat nyel"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
Jó reggelt!
[Szerkesztve]"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gabe_
őstag
Van egy HighPower 360W-os tápom, amiben egy pukkanáskor elszállt egy kisebb kondi. Ez javítható, vagy ki kell dobnom az egészet?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
válasz greatchaos #139 üzenetére
A központban felel meg valamikor du, egyelőre még Kecsó közelében se vagyok, pontosabbat nem tudok mondani. Jah asus 690g-s lap elkelt, ha még érdekelt volna, bár nem hiszem.
luci: ha még érdekel az x2 megvan, 12k az ára, 2560-at biztos ment alapfeszen, arról találtam printscreeneket, ha gondolod, be is lövöm neked
szerk:#140 poffsoft: ezért szeretek ph-n vásárolni, kevesebb a zűr mint boltban/ igaz csak olyan boltban vásárolok ahol ismernek hogy ne legyen zűr/
#146 gabe_:sztem javítható, keresd Stol-t, ő biztos megmondja
aXXon:#137?
szerk2:gabe_:1ébként meg vegyél FSP-t, azzal nincs ilyen gond
[Szerkesztve]_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
A 3 nap (ha még egyáltalán él, de emlékeim erről homályosak) csakis kizárólag a minőségi kifogásokra vonatkozik. Az, hogy nem tetszik a színe, az nem tartozik bele ebbe a kategóriába. Innentől természetesen még kicserélheti a boltos, de csakis a jóindulatán múlik.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest