Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Chaser #35498 üzenetére
300as chieftek ha jól emlékszem ahogy megvettem tőled 2 hétig porosodott utána pár napig vagy lehet talán 1 hétig volt gépbe, egyik este még ment, reggel meg már nem kapcsolt be. Azóta megint porosodik. Azért nem szóltam mert én csesztem el hogy nem rögtön próbáltam ki.
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #35499 üzenetére
Egy jó kis punci hozza házhoz
-=Magic=-: Chiefet biztos nem vettél tőlem, FSP lehetett, ha még akkor szólsz tudtam volna cserélni, nekem több gari van rá. Ha össze tudunk futni megnézem mit lehet vele mókolni.
bartucc : 500 pézzel is beérem, te is jól jársz meg én is, ilyen alacsony feszes 9x333-as 2xxx-et nem láttam még, nekem a 2. házban az a kék nyomógomb nem tetszik, de azon lehet segíteni
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #35503 üzenetére
A hét, vagy jövő hét folyamán jársz Kecskeméten?
Igen, segíteni ilyen dolgokon lehet. Nem is tudtam hogy Codegen ilyen pofás házakat is gyárt, nem csak a műanyag vackokat. Bár még mindig csak 8-as ventik mehetnek bele, ha jól látom.(épp néztem, ami nálam van 1,265 VID, 366-os FSB-t veszi még.)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #35504 üzenetére
Ha próbagaros nem baj Nézek alternatív beszerzést erre a házra, most kellene ma megyek odébb egy kicsivel
bartucc: Pár hétig nem leszek erre...jah pofás házakat is tud, csak gagyi anyagból cserébe nem drága annyira
"épp néztem, ami nálam van 1,265 VID, 366-os FSB-t veszi még" 9x366 oder 8x366?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Megkaptam az állást! Megkaptam az állást! Megkaptam az állást! Megkaptam az állást! Megkaptam az állást!
Ekrisztián neked megy egy privi...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
-
Router
őstag
válasz fero02 #35510 üzenetére
Melegben semmit nem jó csinálni csak a strandon dögleni esetleg... A beugrást meg nem te kérdezted csak... Mindenki jönni akar pedíg nem csak gereblyézgetésről meg fűnyírásról szól ez az egész, ahogy sokan gondolják. 15-20 kilós gyepszőnyeg tekercseket hurcibászni / leteríteni nem nagy élvezet a 40 fokban...
www.reballing.hu/forum
-
george11
addikt
válasz Router #35521 üzenetére
Vedd fel magad mellé a Fero-t, aztán majd ő hurcibálja a gyepszőnyeget, te meg nem csinálsz semmit, max nézed A pénzt meg majd felezitek
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Figyeljétek a leírást
"Ha azt mondjuk, hogy "forgatónyomaték" - körülöttünk vészes csend támad és mindenki rémülten menekül, mert undorító, taszító, bonyolult fizikai fogalmat említettünk. De ha azt mondjuk, hogy "fél perc alatt gyorsul százra" - akkor felcsillannak a szemek. Ez igen, ez király!"
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Első
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Router
őstag
2.
www.reballing.hu/forum
-
distvan1
tag
3.
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
GrandeP
addikt
válasz fero02 #35514 üzenetére
Kecsó, egy új cég, kisebb-nagyobb áruházaknak kell teríteni a cuccokat országszerte, illetve visszáruban a selejtet... hálisten vásárlást nem kell generálni, tehát nem kell könyörögni h vásároljanak a népek.
Jó reggelt!
Mellesleg az ágy még mindig eladó, vannak róla jobb képek is, alkudni is lehet egy csöppet!
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Acer Aspire 5310 noti eladó. Kitűnő állapotban, hibátlan kijelzővel. Ha jól láttam, 2007, szeptemberi gyártású. Akkuja tökéletes, Orthos alatt 1 óra 20 percet bír, vagyis átlagos használattal 2,5 óra lehet.
-
GrandeP
addikt
Na lesz jég vagy nem lesz jég... ti hogy látjátok?
-
mephi666
nagyúr
válasz GrandeP #35539 üzenetére
szerintem büdösnagy eső lesz... a jég érdeklődés hiányában elmarad
(még 3óra15perc és szabadsááááág otthon a vodka vár...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz faragojof #35543 üzenetére
majd otthon meghallgatom royal van most épp... válság van... nem futja a zubrowkára meg a finlandiára
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vikcsi
senior tag
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
LOL ezt most találtam... Hofi vs Gyurcsány
-
ekrisztian
őstag
No david kerekágy után itt a másik R.I.P. M.J is feladta.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest