Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Kloss
őstag
válasz ekrisztian #36651 üzenetére
Há-rom
-
GrandeP
addikt
Tegnap nagyon fas*a kemény legény voltam....
Hazavittem a kocsit Mutterékhoz a garázsba, mert hogy gyűn a jég, meg szakadnak fák... visszafelé meg robogóval.... szakadó esőbe, sisak nélkül max 2 km/perces-es robogós tapasztalattal...
Hááát 60-nál már kicsit sz*rtam, de végülis viszzaértem Asszonyhoz....
És itt fogadom meg, h többet nem ülök robogóra, csak kipróbálás erejéig....
Valahogy nem jön be.... nem félek, de egyáltalán nem bízok bennük, sem az "ellenfélben"!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Sony Ericson töltője még mindig nincs senkinek se eladóban?!
-
mephi666
nagyúr
vodkás jó reggeltet... a tegnapi vihar kicsit gyengébb lett a környéken, mint amire számítottunk... kb2 hónapja, ami reggel jött, az sokkal durvább volt... és akkor a 2évvel ezelőtti jeges mókáról ne is beszéljünk...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
GrandeP
addikt
Most velem van a baj? Innen olvassátok tovább..
Komolyan mondom nem értem a témát.... korán van vagy mivan?!
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #36660 üzenetére
Hagyjálmár' a válasszal, cserélj tápot meg wifivel kösd össze a telót, nem kifogás hogy nincs rajta
szerk: vagy vedd meg ezt:
"Van egy TP link wireless WR542G routerem is, mindenki szerint fasza, vagy én vagyok béna, vagy a szentesi kábelnetet nem szereti, de nálam nem műxik megfelelően, 5 év papíros gar budaiba -kb 2 hónap, 6k, új ára lingvinben is 7k. Ha nálad se műxik akkor visszaadom a zsetont és legariztatom én."
Ha ezzel se tudod megoldani nincs a helyed a szakmában[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Valaki viszont leakaszthatná a kisszekrényből' a s462 mATX-es lapomat, ami kezel egy TB 1000-es procit, fentebbi nem érdekes, 512mb SD ramot slotonként, utánanéztem, van ilyen lap, nem kérek lehetetlent, ha azt mondom hogy piros NYÁK-os lenne a legjobb, akkor már lehet impossible a dolog
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #36644 üzenetére
Igaz, de nem telhet mnidenkinek a legújabb 5*-os töréstesztes kocsira
Lada sem biztonságosabb, meg sok régi kocsi, hiába "van benne vas", legfeljebb tovább tart amíg levágják rólad a tűzoltók.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #36667 üzenetére
Sztem.... nem kell hogy külföldi legyen, de még csak az se teherautóval közlekedjen...
Utóbbi 2-3 hétben 7000 km-en felül közlekedtem az országban, láttam 1-2 cifra dolgot...
Én aztmondom, a legveszélyesebb még mindig a kezdő/rutin nélküli/figyelmetlen vezető... (lehet öreg vagy fiatal, kan vagy nőstény)
Őket követi a HVCS (helyi vagány csávó az 1,2-esel) aki minden helyzetben a határon autózik és megmutatja neked h mit hogy kell...
És utánuk jönnek a többiek....
-
D@ni88
addikt
audigy-je nincs valakinek eladó?
-
george11
addikt
válasz GrandeP #36668 üzenetére
Nem a veszélyről volt szó, hanem a biztonságról.
Ha jön a HVCS az 1,3-as Swift-el, vagy az 1,4 astra-val, azt kilapítom a Fiattal(de jó eséllyel túlélem), de egy MAN, vagy egy Merci Actross-t már inkább nem erőltetnék Az esélyek nem ugyan azok."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Robaj
addikt
Március 15-e utcában a templom közelében augusztus 15-től garázs kiadó!
Érdeklődni: 20/423-9070
-
ekrisztian
őstag
válasz george11 #36667 üzenetére
Hagyadmána kamionosokat ..persze van köztük buzi..román azért mert semilyen szabályt nem ismer még otthon se..a török azért mert azt hiszi otthon van
A szlovák azért mert magyar vagy..a magyar azért mert, azért csak 3m magasan ül oszt akkor erőcsávó mán.
már az oviban kezdhetnék tanítani a jó népet,azért mert én kamionnal vagyok még nem látok mindent..ezt a biciklis buziknak üzenem..főleg annak a gyökérnek akinek mindennap hetényből megy a virslisgumis csepeljével, és nem bír a kerékpárúton menni..engem nem érdekel hogy latexfaxom ruhába nyomja akkor is kerékpáros..hol van ilyenkor a rendőr..ja hogy szar neked a kerékpárút!?, vegyél bazze MTb kot nem 3kg-os 300k-s sportgépet..oszt majd tudsz közlekedni!
Ez vonatkozik a gyalogokosokra is ám,én, ha át akarok menni a zebrán akkor megyek és gyorsan eltakarodok róla, oszt nem ott b..szatom meg az anyám rajta..moderálva..
még mit is akartam
ja annak idején a PAV 2 korlátozva azért kaptam meg, mert agresszív vagyok(vigyázzá mit szólsz be),még jó, hogy azóta meg van, és már nem is kell abban a formában mint kellett volna.De a köcsög 70éves pcihoturkász szerint én alkalmatlan vagyok,remélem azóta már munkanélküli,de mondjuk azt is én fizetem neki,akkor inkább dolgozzon!várjá mán ezt offba teszem..
[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Egyébként meg mindenki azt hiszi magáról, hogy ő vezet a legjobban.Én soha nem mondtam magam jó söfőrnek, de az én hibámból nem is volt még baleset sehol.
Még megcsinálom a vizijártasságit meg valami repcsi vizsgát is oszt akkor jól tele lesz a jogsim, meg a tököm isNo vezessetek óvatosan..kerüljétek a Fiatos csávókat meg Suzukisokat, ha előzni akar menjen..majd talál magának egy Matizost aki majd lenyomja 800köbbel..
Ugye azt mondanom se kell PH!-sok(k) kivételek ..benyalós smile-i nincs?
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #36666 üzenetére
Te, mondandóm lényege az lett volna, hogy suzuki árában lehet kapni sokkal masszívabb járgányt, az nem autó, aminek ha egy busz 5-tel nekimegy harmonikává válik, láttam már ladat nekicsapódni kb 20-30-cal betonládának, előttem kb 1 méterrel, tört-tört, de vészes nem volt, sok kalapálás biztos helyre tette De a legfontosabb, hogy kiszálltak belőle. Felőlem mindenki azt vesz amit akar, kocsiból sutyukit, tápból kódgányt
Routerből meg csak is TP linket vesz aki jót akar, biztos iponban vagy 43545345664k-val olocsóbb, de 2 hó híján 5év papíros gar van az enyémre helyben, itteni bolti áraknál 1k-val olcsóbban odaadom....vigyétek 6k-ért
-
ekrisztian
őstag
Segítsetek már ki engem.
Az miért van, hogy az explorer és Firefox is bezárásnál hibát dob?
És ha több ablak van nyítva az összeset bezárja. -
Kloss
őstag
válasz ekrisztian #36678 üzenetére
Vagy kerékpárosra állította? Úgy nem nehéz összehozni a 7000km-t
-
alázógyík
addikt
Chasernak újabb tsók a korrekt bizniszért!
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #36676 üzenetére
Nálunk is kapott első sárvédőnél lévő oldallemez szemből betonkádat kb 20-al. Kalapálás és semmi baja sincs. A ladával akkor van gond ha rosszul törik és magadat zúz be.... Ha nem nyom szét az ütközésnél, nincs nagy gond.(azért biztonsági öv nem árt, ha nem akarsz távolugrás rekordot dönteni, vmint kormányt építeni a mellkasadba....)
Ment repü is.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
aXXon
őstag
A mienken van egy kis sérülés a bal oldali hátulján, majd egyszer egy fero-s talin megmutatom, ha mindketten ott leszünk. A történetben az a szép, hogy, két éve kb rongyolt bele egy Fiat oldalról. Na most, a mienken alig látszódik, bár már ideje, hogy megcsináltassuk. Lényeg : a Punto orra harmonikára gyűrödött, pedig az sem ment gyorsan, a Tesco parkolóban történt a dolog ugyanis.
Egyébként a Suzukiban nem az a király, hogy egy Saab töréstesztjével rendelkezik, hanem az, hogy gyakorlatilag elnyűhetetlen, piszok keveset kell rákölteni, ha szerencséje van az embernek, akkor a nullához konvergál ez az összeg. A fogyasztása király és legyőzhetetlen.
Hangsúlyozom, hogy ezek a régi típusú Swiftről szólnak.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
Majd akkor George mondása alapján tényleg a kamion a legjobb
Axxon meg most mondta meg előttem a frankót a suzukirólELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
Azt azért illik tudni, hogy az autók eleje szándékosan puha. Úgy hívják, hogy gyűrődő zóna.
Nekem a Bravo-ba szállt bele hátulról egy Peugeot Boxer(ami azért nem egy pici furgon), és nekem eltört a hátsó lámpám, meg egy tenyérnyi helyen meghorpadt a lemez a lámpa latt.
Boxernél meg lökös, zárhíd, hűtőmaszk, motorháztető+hűtő kuka. (autómentő vitte el)
De azért ugyan ezt szemből nem próbálnám ki ellene.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #36680 üzenetére
Tsók ám, tudod hova ha kipróbáltad majd lenne egy kérdésem, kis apróság, működést nem befolyásol, de érdekelne a miértje.
bartucc: Azt kifelejtettem, ez a kméti police station előtt volt pár éve, akkor még nem volt körforgó, a lada-t oldalról kicsit megtolták, így sikerült találkoznia a betonládával, ha nem figyelek velem is az biztos, hogy a másik se suzuki volt, és az is, hogy a balhé után fél perccel már mind a 2 sofőr kinn volt és 'nyázta 1mást rendesen
aXXon: Mondom én, hogy olyanok ezek mint a kódgány táp, a bébeli megoldásban még FSP belső volt, valszeg régebben ezeknél a kocsiknál is jobban odafigyeltek az anyaghasználatra. 1általán nem a fenntartásával van bajom, hanem a kasznijával, atöbbit nem is vitattam. Hátsó kocsi törésében george megmondta a tuttit, kb 2 hete megtapasztaltam, 2 kocsival mentünk, hátul egy jetta, elöl mi golffal, kb 10-zel jött belénk a jetta földúton, bejött egy darázs ezért megálltunk, mögöttünk meg nem figyeltek...jött egy nagy lökésszerűség, azt hittem valamelyik csaj megijedt a 3 közül és ugrott 1et de a jetta jött belénk, megúszta kis kalapással, hűtő előtt pár mm-rel állt meg a golf vonóhorga, azon lett pár karcolás más semmi.
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #36686 üzenetére
A hátulról történet ismerős: Lada Samara áll a pirosnál, Suzuki neki hátulról 50-60-al..... A suzuki totálkár(annyira legalábbis hogy nem éri meg javítani) a Samara vonóhorga fogott mindent, a muanyag lökös két oldalt kicsit elállt a kasznitól, és semmi más....
alázógyík: Meg tudjuk sztem azt okosba oldani.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
sczholl
tag
Eladó Citizen Titanium karóra.
Nagyon szép állapotban, karcmentes üveggel, eredeti dobozában.
Ára: 8000Ft.[ Szerkesztve ]
Okos ember hülyéskedik,hülye ember okoskodik.
-
whisky75
tag
Eladó egy blaupunkt london mp48 -sa autórádió, 30 ezer forintért.
-
krisz17
csendes tag
amd sempron am2 3200+ 1,8ghz+gyári hűtés - 1-2 tű hiányzik
túlfeszültségvédő
smc 9452-tx1 gigabites hálókártya
webcamera - winbook 2mp dobozában
hibás adsl modem Huawei mt800u-T
gyári intel cpu cooler e8400ason volt
alps floppy meghajtó
1db Glacialtech GT12025-BDLA1 120x120x25mm Silent Blade II
Seagate 250gb vinyó sata2 - slim változat(hibás)
kábelek, átalakítók
Cooler master centurion 590 előlapi panel 2 darab újak! kép: [link]
Genius sp-g10 hangfalpár
Komplett működő gép monitorral mindennel!:
Abit ST6 integrált hang, usb 512MB SD ram, Intel celeron 1,2ghz+hűtő, Seagate ata 40gb-s vinyó, Pioneer Dvd-rw-111D, Belkin wireless card, Raid kártya 2 portos Sil3512,
Nvida Geforce2 mx400 64mb, Lg cb773f-ej/nj 17" crt, esata kivezetés+kábelek,
Trust 370w-os táp+ház, billentyűzet+egér -
fero02
nagyúr
- Rossz a monitorom. - telefonál panaszosan egy illető.
- CGA monitor? - kérdez vissza a szerelő.
- Nem, saját... -
Steve1979
aktív tag
Kéne egy ki-bekapcsoló gomb a szokásos kb 20 cm-es vezetékkel, végén alaplapi rádugókkal. ha együtt van a ledekkel az sem baj.
és ez már nem viccCOMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
bartucc
addikt
válasz Steve1979 #36693 üzenetére
Kölcsönbe, vagy eladó? Van egy, kölcsönbe jelenleg is, de ha kell majd visszakérem. Bár ahonnan van: AT táp, az a legegyszerűbb forrás
krisz17: CM előlap, és a G-10 egyben mennyi lenne? (vmint külön is érdekel ár)
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz Steve1979 #36698 üzenetére
Én nem iszok alkoholt. Én vagyok az egészséges életmód mintaképe (amúgy tényleg nem iszok)
A nagyobbik gond, hogy nincs kapcsolóm."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest