Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
krisz17!
Csörgesd meg Stevet!
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #36752 üzenetére
Sztem ezt most nem látja, épp úton van ide, már itt kéne lennie elvileg, de majd mondom neki.
512-es SD-t ha nem kezel nem köll Kipróbálhatom én is, de ha nem megy benne visszaviszem kötsög módon
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #36718 üzenetére
Melyik szolgáltatót is bántod? Mert nekem nem derült ki, viszont kiváncsi vagyok. A Hírösnetnél azok járnak jól most, akik a Petőfi Sándor utca jobb oldalán laknak, legalább is a Gong rádióból ez folyik mindennap. 50megabit, tévé, telefon, havi 5k-ért. Itt a mi lépcsőházunkban (Széchenyi város) elvileg a nyár végéig kiépítik a Digi-kábel, meg a T-home gerinchálózatát.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #36756 üzenetére
De nagyok az igények, rudi mániás vagy, asszony tudja?
szerk: #36754 poffsoft : Ezzel megfogtál, gondolom kötelező van, magamtól nem kértem volna, minuszolni én is könnyen le tudom a számlát az biztos hogy otthagyom őket, hátha könnyebben szabadulok tőlük mint bank váltáskor.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #36754 üzenetére
Tényleg, te szeretted a régi retro cuccokat, van egy p-ata 4 csatis hw-es raid vezérlőm minden kacatjával 1ütt, kivéve doboz, SD rammal bővíthető cache memóval, 64mb van benne. Ha érdekel majd megnézem a típusát. Van dvdíró is.
-
poffsoft
veterán
válasz Chaser #36761 üzenetére
Miket nem szedsz össze....
Annyira már nem foglalkozom az építgetéssel, de ha megnézed a típust, megpróbálok utánanézni mi hozható ki belőle
Későn szóltál, az íróról, már folyamatban van egy
Amúgy milyen lett volna?aXXon : nem asztali, desktopba való lett volna, de már tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Szasza1981
tag
Daewoo 719B 17" CRT kitűnő állapotban eladó 1024x768/85Hz. 3,5K
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
ELSŐ
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Steve1979
aktív tag
válasz alázógyík #36752 üzenetére
krisz17-el sikerült a tali, ezúton köszönöm neki a bekapcsoló cuccosokat
Chasernek a tegnapi, alázógyíknak a mai korrekt üzletért köszönet
faragojof: neked meg csak köszönet h vagy és h a háttérből irányítasz
u.i. Gyík ! az üres ház is működik
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
fero02
nagyúr
1
-
-
GrandeP
addikt
ROTFL!
K. A. április 29-én ittas állapotban látogatta meg egykori iskoláját. A volt refis diák egyenesen a tanáriba ment, ahol kiabálni kezdett, majd felborította az egyik asztalt. Ekkor az egyik tanár megpróbálta megfékezni, mire a vádlott feléje ütött – ám a pofon szerencsére nem ért célba. A diákot egy másik pedagógus próbálta meg hátulról lefogni, mire K. A. hátrafejelt, megütve így a tanár orrát és száját, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A verekedőt végül a kihívott rendőrjárőr fékezte meg.A vádlott ügyében várhatóan nem lesz bírósági tárgyalás, K. A. pénzbüntetésre számíthat. Az egykori diák ellen egyébként a sértett tanárok nem terjesztettek elő magánindítványt a bántalmazás miatt
Nem commentálnám.... áttudom érezni, én is utáltam 1-2 tanárt!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #36781 üzenetére
Nagyon példamutató.... Az egy dolog hogy vannak a tanárokkal afférok. De mégse megyek be 2 év múlva verekedni. (ha 2 év alatt nem tudott ezen túllépni, az már kicsit beteges...) A linknél érdekesek a kommentek.....
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
gheir
csendes tag
Ha valaki keresne olcsón videó kártyát:Sapphire Radeon X1600XT/256Mb
Az jelezze...sziasztok.A férfinak előnyös a házasság; Ha jó feleséget talál, boldog lesz, ha rosszat, bölcs lesz.
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kell e esetleg vadi új gyári intel 775-ös hűtő? 999Ft/db
Cuccaim közül is lehet mazsolázgatni, minél többet vesz valaki, annál nagyobb kedvezményt kapELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
gheir
csendes tag
Lenne még egy bontatlan dobozos web kamerám is:
Well CMP-WEBCAM02WA férfinak előnyös a házasság; Ha jó feleséget talál, boldog lesz, ha rosszat, bölcs lesz.
-
faragojof
őstag
AGP-s? PCI-Expresses? DDR2-es vagy DDR3-as memória van rajta? Piros nyákos vagy kék nyákos? Passzív, vagy aktív hűtéses? 35 wattot, 45 wattot, vagy 63 wattot fogyaszt alacsony, közepes, vagy teljes terhelés mellett? Ha aktív hűtéses, akkor noname, zalman, gigabyte, asus, vagy valami különleges a ventilátor gyártója? Ha passzív akkor sima bordás, vagy hőcsöves a hűtés? Ha hőcsöves akkor 2, 3, vagy 4 hőcső van rajta? Mert ezeket tudnom kell, mert ez határozza meg hogy milyen alacsony összeget kínáljak a régi, kicsit elavult videokártyádért. Esetleg beszámolsz valamit? (Bár nem tudom mit tudnék beszámoltatni azon alacsony áron amit egyébként is kínálni tudnék a kártyádért).
Hmmm... Asszem ennyi így hirtelen! Egész jól sikerült egy hsz-be összefoglalni a rád zúduló kérdések nagy részét.
Akit megsértettem volna attól mélységes bocs!
Köszönetet szeretnék mondani ÁÁÁÁUUUUÁÁÁUÁÁÁÁ....
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz Steve1979 #36792 üzenetére
Hmmmm.... Trójai van a gépemen...
Vikcsi:De van! De nehogy már ne legyen 4 percem nevetni, vagy nevettetni. Az előbb láttam hirdettél LGA775-ös hűtőket. Viszont nem láttam a mellékletet...
Gheir: Nem csak vidáman ébredtem! Úgy is maradtam...
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Aktív témák
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest