Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Reggelt!
Georgi bácsi.... elektrotechnikailag ott vagy-e a szeren?
Xenon cucc beszereléssel hogy állsz?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Ramius
őstag
Itten van a beígért kép.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
george11
addikt
válasz GrandeP #17651 üzenetére
Haver autójába már hekkeltünk egyet (Bravo-ba Marea lámpa, abba meg utólagos xenon)
Remélem olyan trafók vannak hozzá, amin egy darab felfogatási pont sincs, és a csatlakozókat is forrasztgatni kell, mert szopni azért csak kell valamivel"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Ha valaki megy pestre a közeljövőben, és el tudna hozni nekem 4 felnit (egy jégbehűtött maláj k@rváért cserébe) az jelezzen már pls
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
válasz george11 #17654 üzenetére
Jól hangzik... akkor még mielött megvenném megnézem a kinai leírást...
Hétvégén lehet megyek Pessre mekkora felnik, mert nem egyedül leszek és csomagom is lesz... tehát 20-as felni felejtős!
Illetve gumival vagy enélkül?
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
CuKoR
senior tag
Na ez ám a pofátlanság : [link]
Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
Jodanovich
senior tag
kéne nekem noti winyó 160 tól felfelé....
mobil processor T7200 tól felfelé
noti ram 2*1 vagy 2*2 gigaLife is Short... Ride Hard!!!
-
DeltaPower
addikt
még mindig keresek független v. trémobilos telefont olcsón (max 10k)! akinek van, privizzen!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
CuKoR
senior tag
válasz Jodanovich #17660 üzenetére
[OFF]Nekem meg motorblokk.....
Milyen vinyó (pata sata mama gatya....)
Milyen ram, Edo - sd DDr 1 2 3 4 56 66[/OFF]Szval ennyi erővel azt is mondhattad volna hogy kell neked vmi... de hogy mi az titok...
Szeleshát Szőlőbirtok Szekszárd - www.szeleshat.hu
-
Jodanovich
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #17661 üzenetére
3310?
-
DeltaPower
addikt
válasz fero02 #17665 üzenetére
annál kicsit fejlettebb kellene, de ha jó az ár, és főleg ha jó az aksi, megegyezhetünk. holnap megyek elvileg Kecskemétre, aztán talán jövő héten.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
pigatt
őstag
Asus M2N32-SLi Deluxe WiFi
Athlon64 X2 6400+ BE + AC Freezer64 Pro
Corsair 2x1GB ddr2 800 kit XMS2 (4-4-4-12)A fenti alkatrészek mindegyike hibátlan állapotú és garanciális.
A részletekkel keressetek privátban.i9 / 4080 / 32"
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #17666 üzenetére
Most nézem, h min. 2k hozzá egy akku. Gondolom akkor így már tárgytalan is lett.
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz fero02 #17668 üzenetére
azért keresnék olyat aminek jó az aksija...
pigatt: csak nem? azért a 2db gt-t meghagyod? sztem mondjuk cseréld le 2x4850-re
-
pigatt
őstag
válasz DeltaPower #17669 üzenetére
De igen!!! A VGA marad egyenlőre! A többi cuccomat meg vedd meg!!!
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz DeltaPower #17671 üzenetére
60k
Akár már ma ellehet vinni. Ha neked nem kell akkor nincs valami ismerősöd aki megvenné?
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz DeltaPower #17673 üzenetére
Még semmit, előbb elkell passzolnom.
Amúgy Striker II formula, E8400, OCZ Reaper 2x2g 1066 lesz helyette.i9 / 4080 / 32"
-
luci
aktív tag
válasz george11 #17653 üzenetére
Ha már szop@s ...Lecseréltettem végre az olajat ,de nem ott ahol elkurták a csavart hanem a belső szegedin ...épp nem néztem oda csak utánna látom hogy fél pillanat alatt lekapta azt a szétkurt "csavart" - na de beszoptam 4 k val mert nem ott vettem az olajat -"ha nállunk veszi a csere ingyenes ! -.
...
-
tibibi
őstag
ha rácsatlakozok valakinek a wifi hálójára észreveszi?
-
tibibi
őstag
akkor jó maradok
mehet a torrent[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
kivéve ha csak addig terjed a tulaj tudománya, hogy napi 24 órában torrentezzen, akkor észre fogja venni hogy nem annyi a 8 mega
-
aXXon
őstag
válasz Ramius #17684 üzenetére
Hja, de nekem notim is van hozzá Jól hallottam, hogy munkát keresel?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Ezt most találtam, hátha érdekel valakit BT headszet
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
NoLF
veterán
6100?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
vikcsi
senior tag
sonyericsson k508i van eladó, akksi kb 3 napot bírt, max 4-et, de sokat smseztem rajta. független, viszonylag jó állapotú, töltőd csak rosszat tudok adni hozzá, joystictot cserélni kell... ennek függvényében 5-ért odaadom
másik 5-ért simán beszerzed/megcsináltatod a hibáitELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
Kloss
őstag
Eladó ez az Asus alaplap: P5LD2 SE
Tavaly novemberi, doboz minden megvan hozzá. -
Kloss
őstag
válasz God Vazzeg #17693 üzenetére
Ment az áradat
-
vikcsi
senior tag
válasz DeltaPower #17691 üzenetére
pedig gyorsan megcsinálják
amúgy asus p5n-e SLI lap eladó majd 3 év garos.
vagy p5b-re esetleg giga p35-ös lapra cserélném értéke.-velELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
NoLF
veterán
válasz DeltaPower #17691 üzenetére
3 napot biztos bír, amúgy kívül elég lehasznált. 5?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Aktív témák
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest