Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tr0ckij
csendes tag
Sziasztok! Bő egy éve használok egy Brasilia Portofino-t. Az utóbbi 1 hónapban elkezdte kiforgatni a kart kávékészítés közben, szép lassan szivárogni kezd, majd rendesen folyik körben. Mi lehet az oka? Nyomàs szépen 9 bar-on, kartömítés egy éves.
-
Tr0ckij
csendes tag
Kész vagyok a Brasilia Portofino felújításával, úgyhogy előző szettem eladó sorba került:
https://www.jofogas.hu/budapest/Gaggia_Classic_kavefozo_es_Iberital_Challenge_daralo_98725377.htm
-
Tr0ckij
csendes tag
válasz
Pufokaboka
üzenetére
Köszönöm a tippeket, így lesz!
-
Tr0ckij
csendes tag
Én is elgondolkodtam a linkelt minin, de a következők merültek fel bennem:
- Ez adagolós, szóval kell még egy karbaörlőssé alakítás tölcsérrel.
- Mekkora a kockázata annak, hogy felszabályozás nélkül is jót kap az ember használtan, vagy mehet egyből Fragolához?
- Minőségben van különbség egy Mini és egy SJ között, vagy csak annyi, hogy otthoni körülmények között az unokáim tudják-e majd használni? -
Tr0ckij
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja használok egy gc+Iberital párost, az egyszerű tuningokkal (vízterítő, felsőszűrő stb.).
Nagyon éreztem a PID hiányát, úgyhogy elkezdtem összeszedni hozzá mindent. Viszont mire a vezérlő ideér Kínából, van időm tovább álmodozni, szerintem a rézcső tuningra is rápróbálok.
A lényegre rátérve, Fragola weboldalán levő leírásban szerepel tágulási tartály beépítése is. Ennek mi a jelentősége? Az előáztatás? Vagy az Ulka az elején tud generálni vízütést, ami csatornásodáshoz vezet?
A rézcsövezés egészéhez képest nem tűnik nagy dolognak a beépítése, úgyhogy ha szerintetek érdemes, akkor megcsinálom. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest