Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
válasz Bazsee71 #61011 üzenetére
Szia!
A géppel együtt vettük a kávékat, tegnap lettek kibontva. Az egyiknek gyors záros a csomagolása, a másiknak a zacskóját duplán visszahajtva, és úgy lezárva tároljuk. A PinUp Espresso 85% arabica, 15% robusta (ez gyengécske még a legerősebb fokozaton is finomra őrőlve, nekem inkább víz ízű egy kicsit), a másik az Iboo szemes az 50% arabica, 50% robusta. Az utóbbi lényegesen testesebb, erősebb ízt ad, jobb a crema is, de nincs meg az átmenet, amit pl. a Saeco gépnél láttam (mondjuk annál nincs túlvariálva, mert egy Lidl's szemes kávéval készítik a kávét, és esküsznek rá).
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Jura Impressa C5 kávégépet. PinUp Espresso, Iboo szemes kávét vettünk hozzá. A problémám az, hogy nem eléggé érzem krémesnek a kávét. Állítottam örlés finomságot, örlemény mennyiséget is, kávé erősséget is. Egy Saeco Talea Touchot láttam, hogy az ,hogy főzi a kávét, ott mondhatni meg volt a krémesség, a C5-nél ezt nem érzem. Szerintetek mi lehet a probléma? Hozzáteszem nem vagyok kávéguru, csupán szeretem élvezni a kávézást.
Köszönöm
battletag: bossi#2666
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.