Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelmt
tag
Üdv! Egy kérdésem lenne, van egy graef cm702 örlőm, alapból 2 alátét volt benne, most már csak 1 mivel kb 5-ös fokozaton őrölt szerintem megfelelő méretű kávét, de én úgy véltem felfedezni, hogy még így is nagyon rövidek a csapolások, és nem igazán tudom, hogy ez mennyire normális persze még finomíthatom de már 1 alátéttel is akkor 7-8 lesz az érték... Most 1 alátét : Faema family, ims felső szűrővel 10 es értéken kb 16mp alatt kapok 20g kávéből 40g espresso-t.
-
feelmt
tag
Üdv! A pólusban Mediamarkt-ban elérhetőek az avx kávéi, egészen friss pörkölés ahogy néztem, remélem mindíg friss jön majd, világosból etióp van. kb 2500ft / 250g
-
feelmt
tag
Még egy kérdés: azt tapasztalom, hogy egy pl kávéházihoz képest ( tudom nem egy szint az otthoni csapolással de érdekel ) picit nem annyira összetett, és kissé keserűbb utóíze van az itthoni kávénak.
A gépem különbem egy Faema family ( PID, gaggia kazán, és még pár tuning ) és egy Garef cm702.
Tudnék valamiben javítani ? a víz csapvíz, vagy nestlé vera ( ízre nem tapasztaltam változást ) esetleg az őrlő lehet a ludas ? 1:1-es rátával csapolok amúgy, általában 20g körül naked szűrővel, és egy ims kosárral. -
feelmt
tag
Üdv! Garef cm702 melyik örlő az ami jelentősen jobb eredményt produkál, de még vállalható az ára ( 100e alatt ) Bocsi ha volt már

-
feelmt
tag
Üdv! az expolygonon kívül kiegészítőket merre lehet venni Budapesten ?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest