Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy napi 100-200 csésze kávé elkészítéséhez milyen gépet tudnátok ajánlani?
Fontos, hogy minél kisebb legyen, és kiváló színvonalon tudjon kávét főzni.
Körülbelül 300-400e ft-ig tudnék árban elmenni.
Melyek a jó, megbízható kávégép márkák?
Milyen kávéra mondjátok, hogy igazán finom? (Pl.: áruházakban kapható kávék, kapszulás...)Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Habzsi
-
Milán13
tag
válasz tariattila #471 üzenetére
Az alapanyag beszerzést megoldottam, frissen pörkölt kávé lenne, csak gondoltam vannak jó kávék hipermarketekben, METRO-ban.....
Személyzet kezelné a gépet, de szerintem minél egyszerűbb a kezelhetőség annál jobb.
A minőség és a gép helytakarékossága a legfontosabb nekem.
Minden ötletet szívesen várok a témában -
Milán13
tag
válasz tariattila #473 üzenetére
Megfogtál, nem tudom!
Amelyik egyszerűbb, gyorsabb, halkabb, kisebb és finomabb kávét készít , valamint viszonylag hosszú élettartama legyen a masinának.A témában kevéssé vagyok járatos, sőt egyáltalán nem.
Tényleg csak azt tudom, hogy milyen igényekre kellene, de ezt az előbb felsoroltam[ Szerkesztve ]
-
Milán13
tag
válasz tariattila #475 üzenetére
Értem! Akkor kérlek írj mind a két példára néhány ötletet, márkát, körülbelüli árat.
Valószínűleg karos lenne a minőség miatt, azonban a gyorsaság nagyon fontos.
Egyébként a kávés szakmában dolgozol, vagy csak élvezeti cikként tekintesz rá? -
Milán13
tag
válasz tariattila #479 üzenetére
Az üzlet talponálló, mosogató nincsen, vízvétel palackból.
Tulajdonképpen minél kisebb gépre lenne szükség körülbelül 100 csésze/nap teljesítménnyel.
A korosztály gyakorlatilag mindenki, a fiataloktól az idősekig, aki arra jár.
Ennek fényében várom az ötleteiteket -
Milán13
tag
válasz tariattila #481 üzenetére
Az elözöek fényében végül mely màrkàkat és tipusokat ajànlod?
-
Milán13
tag
válasz tariattila #483 üzenetére
Àrban meddig èrdemes elmenni?
-
Milán13
tag
válasz tariattila #485 üzenetére
Nagyon köszönöm a segìtséget!
Amint haladnak ezzel kapcsolatban a dolgok, tájékoztatlak, és vendégem vagy 1 jó kàvéraAz elözö üzenetben 35-50 e Ft-ra gondoltál?
A srácnak tudod az elérhetöségét?Amennyiben van valami ötleted, tanácsod még, szívesen venném.
-
Milán13
tag
válasz tariattila #488 üzenetére
Első látásra az alábbi gépekre gondoltam, kérlek vessetek rá egy pillantást, mindenképpen használt lesz, mivel árban kedvezőbb:
http://saeco-kavegepek.com/saeco-termekek/saeco-primea-kavegep/
http://jura-kavegepek.com/jura-termekek/jura-impressa-xs90-kavegep/
-
Milán13
tag
válasz tariattila #490 üzenetére
Úgy érzem kezdesz "jó" útra téríteni. Ma voltam egy kis helyen és egy komoly egykaros gép volt benne darálóval és tej gőzölővel. Nagyon finomat kávét kaptam ott és úgy tűnt nem kell a masinához nagy szakértelem.
A gép a következő volt:
http://www.molinarikave.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=225&flypage=shop.flypage&product_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1Ez nagyon drága, azonban kis helyigényű minőségi egykaros kávégépet + darálót tudsz ajánlani néhányat? Palackból kapná a vizet...
Simán hajlandó vagyok 200e Ft-ig elmenni, ha attól mindenki megnyalja a 10 ujját
A másik kérdés: ha egy automata kávégépbe frissen pörkölt majd ledarált kávét töltesz és utána az automatát is jól beállítva még egyszer ledarálja az nem lesz jó minőség?
-
Milán13
tag
válasz tariattila #492 üzenetére
Szóval milyen olcsóbb alternatíva van helyette, mert ez egy vagyon, több mint fél millió a daráló és a masina együtt....
Furdal a kiváncsiság, hogy a butterfly milyen automatában ?[ Szerkesztve ]
-
Milán13
tag
válasz tariattila #494 üzenetére
Tényleg nem szeretnélek folyamatosan zaklatni, még annyit kérdeznék, hogy az én esetemben konkrétan milyen gép jöhetne szóba?
Gyönyörű kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lightyear - befektetési app
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest