Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Bakker és valóban ! 10 mp alatt lejött

További két „problémába” ütköztem:
Az opv állításához milyen célszerszám szükséges?
továbbá a háromjáratúban nem volt tömítés, viszont nagyon-nagyon meg volt húzva. Nem is kell ide?
Illetve o-gyűrű méreteket ( kazán alja, pipacső, fűtőszál ) tudsz esetleg? Vagy dozó Te?
-
-
72lakiluk
tag
Mi az hogy " oda tudta nyomni a furatokat a pogácsa tetejére " ? Nem túltöltött kosárról beszélünk ? vagy van olyan gép ahol mozog lefelé a felsőszűrő ? komolyan kérdezem. Nálam gyönyörű a pogácsa alul felül, és nem látszik rajta semmi, mivel próbálom az ideális töltöttséggel használni.
-
-
sz.zs.
őstag
Én rendeltem egy Inkbird IBT-6X Bluetooth thermometer-t, 4 érzékelővel... gondoltam nem árt a 2 rácshő és 2 maghő. Fele annyiból meglesz

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

privát...